Monday, January 18, 2010

1-abc.net Registry Washer 3.00 - Licenta gratuita

1-abc.net Registry Washer este un utilitar pentru curatarea sistemului de registri din windows
Windows registri este locul unde toate programele adăuga date de configurare importante . Când porniţi computerul, Windows  controaleaza intotdeauna registri pentru a lăsa toate programele instalate la  setarile locale cunoscute, calea spre programe, ultimele documente deschise, opţiuni de utilizare specifice şi mult mai mult.

Din păcate, nu orice program software indeparteaza fiecare intrare ce  face trimitere la această bază de date de înregistrare, atunci când nu mai este necesar. În plus, Windows salvează datele in registri pe care, probabil, niciodată nu le cere din nou. Atât timp cât aceasta se referă numai la o câteva intrări, nu contează.
Apar probleme cind Windows-ul este instalat de mai mult timp şi mai multe programe aţi instalat şi dezinstalat de atunci. Orice moment atunci când un program sau un sistem de cauta in registri de informaţii, vechi şi menţiunile inutile încetini acest proces. 1-abc.net Registry Washer arată ceea ce poate fi scos din registri şi curata tot!
 Şi nu există un alt motiv pentru care ar trebui să nu cureţe registrui din când în când.
Deci, 1-abc.net Registry Washer  de asemenea, vă ajută si vă asigura intimitatea prin a elimina toate aceste date vechi


1-abc.net Registry Washer face parte dintr-un pachet de programe de la 1-abc.net pentru care se ofera licenta gratuita. Informatii despre toate  programele si modul de obtinere a licentei gasiti aici.

Pentru 1-abc.net Registry Washer 3.00 va inregistrati aici.
Veti primi un mesaj cu un link de confirmare si dupa ce faceti aceasta va veni al doilea  cu serialul de activare. pe care il treceti urmind calea din imaginea urmatoare.


Descarca 1-abc.net Registry Washer 3.00

avast! FreeAntivirus (Home Edition ) 5.0.366 Beta

avast! FreeAntivirus(Home Edition) este un program antivirus gratuit pentru uz personal/necomercial.
avast! a obţinut premii VB100% în 2002 / 4 Virus Bulletin comentarii comparativă sub Windows.
Noul avast!Free este un pachet antivirus pentru toate sistemele Windows, GRATUIT pentru utilizatori înregistraţi acasă - necomercial.
Actualizările pot fi realizate acum in mod automat și are scanare în timp real/Real Time Shield pentru: File Sistem,Mail,Web, P2P,IM, Network si Behahior

 avast! Home Edition include următoarele componente:
* On Demand Scanner - cu interfaţă simplă, poţi selecta doar ceea ce vrei să scanezi în ce mod şi apăsaţi pe butonul Play.
* On Access Scanner - rezident de scanare a tuturor fişierelor fi deschisă, citit si scris şi de blocare a comportamentului monitorizarea acţiunilor periculoase de virusuri.
* E-mail scanner se integreaza usor cu clientii de mail şi controaleaza mesajele atit la intrare cit şi laieşire, acesta oferă o analiză euristică a conţinutului de mail pentru a proteja împotriva pericolelor noi.
* Network Shield - scanează traficul pentru conţinutul rău intenţionate -un mic Firewall .
* Rezident  protection pentru programele de chat (de exemplu, MSN Messenger, ICQ) şi programe P2P (de exemplu, Kazaa, DirectConnect).
* Boot Time Scanner - scanează discuri în acelaşi mod şi în acelaşi timp cu Windows CHKDSK does (on NT/2000/XP only).
* Explorer Scanner - click dreapta pe obiectul  dorit vă permite să-l scanaţi.
* Screen Saver Scanner - scanează PC-ul în timpul pauzelor.
* Virus Chest- dosare izolate in siguranta pentru a stoca fisiere infectate, suspecte şi chiar unele fişiere de sistem - pentru a restabili lor.
La descărcarea programului veţi avea un demo pentru 60 zile. Va trebui să vă înregistraţi la: http://www.avast.com/eng/home-registration.php gratuit pentru a obţine o cheie de activare prin e-mail.

Pagina web
Descarca v.5.0Beta ; v.4.8.1356Stable

AVG AntiVirus Free Edition 9.0.730.1834

AVG AntiVirus Free Edition 9 este un antivirus complet gratuit, perfect pentru a fi folosit pe calculatoarele persoanle atunci cand nu doreşti să cumperi un program de protectie. Merită să-l instalaţi decît să fiţi total descoperit. LinkScanner este compatibil acum şi cu Firefox 3
 

Personas for Firefox 1.5.1 - Schimba fata browser-ului Mozilla Firefox

Mozilla Personas for Firefox este un add-on, care vă permite să schimbaţi aspectul vizual al interfeței browser-ului Mozilla Firefox. Puteţi alege rapid dintr-o selecţie de şabloane si culori pre-proiectate , inclusiv cele mai populare teme.  
După ce instalați Mozilla Personas tot ce trbuie să faceți este să dați clic pe imaginea/fața/ care doriți și ea se instalează automat. Mozilla Personas for Firefox va lucra cu Windows, Mac sau Linux, așa că vei putea folosi aceeaşi temă pe orice sistem de operare.

Setările și alegerea imaginii se pot face și din icon-ul din stinga-jos (capul de vulpe) - vezi imaginea de sus.

Pagina web (instalare)