Tuesday, April 27, 2010

Media Commander 1.7.5.2 - Manager de fisiere multimedia,player,convertor, text editor

Media Commander este un manager de fisiere multimedia, in special fisiere mp3, ce prezinta facilitati deosebite: player si convertor de fisiere mp3/wav etc, player de fisiere video avand si un motor de subtitrare propriu, vizualizator si editor/convertor de fisiere grafice jpeg, gif, bmp, etc; 4 motoare de cautare foarte versatile, inclusiv de cautare a fisierelor duplicat; instrumente complexe de editare a ID3Tag si de redenumire multipla.
Media Commander include un DVD Player, un Text Editor precum si alte utilitare.

Pagina web
Descarca Media Commander 1.7.5.2

Skype 4.2.0.163

Skype este un software care vă permite să faceţi apeluri gratuite oriunde în lume. Skype foloseste  tehnologia P2P (peer-to-peer), pentru a vă conecta cu alţi utilizatori. Aceasta oferă mai multe caracteristici, inclusiv SkypeOut  de la Skype pentru convorbiri(cu taxa) cu telefoane fixe şi telefoane mobile la nivel mondial, apel tip conferinţă, şi desigur transferul de fişiere.
Convorbirile Skype se concentreaza pe video şi audio de calitate,  apeluri sigure, cu criptare end-to-end.



Pagina web
Descarca Skype 4.2.0.163

PicPick 2.2.8 - Program pentru captură de ecran şi editor de imagine

PicPick este un program pentru captură de ecran, care include şi un editor de imagine, similar cu Microsoft Paint, cu mai multe instrumente utile, inclusiv selector de culoare, paletă de culori şi altele. PicPick vă permite să captați întregul desktop, ferestrele active, zonele selectate sau fereastra cu un clic pe buton sau prin intermediul tastaturii prin comenzi rapide.

Captura de imagine poate fi încărcată în editorul de imagine intern pentru editare, salvată ca fişier de imagine (JPG, PNG, GIF, BMP), fie încărcat automat la server FTP ( încărcare a imaginii şi copiaţi URL-ul în clipboard).
PicPick - editor de imagine oferă o varietate de instrumente pentru a adăuga text, forme, umbre, rame si alte efecte la imagini. Alte caracteristici includ suport pentru defilare pe pagină, personalizare hotkeys şi altele.
Are traducere în limba română.

Un tutorial despre acest program puteti vedea aici

Pagina Web
Descarca PicPick 2.2.8