Thursday, February 4, 2010

Eusing Free Registry Cleaner 2.6 - Curatare si reparare registry

Eusing Free Registry Cleaner este un software gratuit  de reparaţii registri care vă permite să curăţaţi în condiţii de siguranţă şi sa reparaţii probleme de registry cu câteva clicuri de mouse simple. După scanare şi de stabilire a intrărilor invalide, sistemul dvs. va fi mult mai stabil şi a rula mai repede.
Pentru siguranţă maximă, Eusing Free Registry Cleaner va face o copie de rezervă a intrărilor reparate. Veti putea restabili toate modificările efectuate utilizând acest software prin alegerea Restore registry backup
Programul are traducere in limba romana.

Pagina web
Descarca Eusing Free Registry Cleaner 2.6

Lupo PenSuite 6.80 - Pachet de programe portabile

Lupo PenSuite este o suită complet gratuita de programe portabile şi jocuri. Aceasta suita este proiectata pentru a simplifica viata utilizatorului, prin colectarea în cele mai bune suite si aplicatii portabile disponibile pe web.
Optimizat pentru a fi încărcat pe o unitate flash USB şi a fi dus mereu cu tine, Lupo PenSuite funcţionează foarte bine pe orice alt dispozitiv. Acesta include peste 180 de programe portabile si jocuri (7-Zip, Audacity, CCleaner, eMule, FileZilla, Firefox, Foxit Reader, GIMP, IrfanView, Notepad + +, Opera, Pidgin, Thunderbird, Torrent, VLC şi multe altele).
De asemenea, puteţi personaliza suită dvs. adăugând aplicatii portabile de la o larga baza de software.
Tot ce ai nevoie într-un singur pachet pe care il puteti descarca de pe pagina de download in mai multe variante im functie de nevoile fiecaruia.

Pagina web

WinUtilities Pro 9.41 - Licenta gratuita

WinUtilities Pro 9.41 este oferit gratuit pentru utilizatorii site-ului Softpedia.com
Dentru a beneficia de aceasta oferta intrati pe pagina promotionala unde aveti link-ul de descarcare si codurile de activare
WinUtilities este o colecţie premiată de unelte pentru optimizarea şi îmbunătăţirea performanţei sistemului de operare. Acestă suită conţine unelte pentru curăţărea regiştrilor, a fişierelor temporare din hard disc, şterge istoricul aplicaţiilor şi al navigatorului web, memoria cache şi cookies-urile.
Puteţi controla programele care pornesc o dată cu Windows-ul, puteţi depista fişierele duplicate, să reparaţi shotcut-urile nefuncţionale şi să dezintalaţi programele software inutile. Alte caracteristici includ printre altele ştergerea în siguranţă a fişierelor, golirea recycle bin, funcţie de programare pt. ştergere şi pentru recuperarea fişierelor şterse.

WinRAR 3.80 - Licenta gratuita

WinRAR este unul dintre cele mai cunoscute managere de arhive. Programul oferă suport complet pentru tipurile de arhive RAR si ZIP, dar deschide şi arhive ca 7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z. O parte din capabilităţile WinRAR sunt: compresie puternică, creare volume, criptare, modul auto-extractor şi facilităţi pentru copii de siguranţă.

Pentru a obtine gratuit "rarkey" intrati aici (proxy) si in bara de adrese treceti (copy/paste):
http://covermount.win-rar.com/pcwelt0310/


Completati datele cerute: nume, prenume, adresa email valida,confirmati adresa si clic pe "Abschicken"
Veti primi un mesaj cu mai multe link-uri.
Dati clik pe al doilea link(!!)  pentru a descarca rarkey.rar
In pagina care se deschide clic pe "Download des Lizenzschlüssels"

Promotia nu mai este valabila dar va ofer rar.key
Dati clic pe lunk-ul de descarcare
 

Descarca WinRAR 3.80(+rar.key)