Tuesday, March 2, 2010

Free Screen To Video 1.2 - Inregistreaza activitatea de pe ecran în format video

Free Screen to video este un program gratuit conceput pentru a se înregistra activitatea de pe ecranul calculatorului  în format video. Puteţi înregistra tot ecranul sau numai unele zone ale ecranului în ormate FLV, AVI, SWF (Flash) sau f WMV.


Free Screen to video este foarte uşor de utilizat şi, de asemenea, înregistrează mişcările mouse-ului, precum şi sunetul  de la microfon dumneavoastră. Puteţi foarte uşor, prin urmare a crea clipurile video, pentru videotutoriale, publicare online, educaţie şi învăţare la distanţă.
Formate video FLV SWF şi nu au nevoie de nici o instalare suplimentare de codec. Totul este inclus in software.
Programul este în totalitate configurabil, puteţi ajusta parametrii de înregistrare, de calitate, pentru a obţine înregistrări video optime (fps, bitrate, dimensiune video,  frecvenţă audio, canale ...).

Nota. Pe pagina producatorului  gasiti si alte programe gratuite.
 
Pagina web
Descarca Free Screen To Video 1.2

Memory Washer - Gratuit azi pe Giveaway of the Day

Memory Washer este oferit gratuit pe site-ul Giveaway of the day, pentru descarcare si utilizare nelimitata pîna in 03.03.2010 la ora 10
Termeni si conditii:
- programul este gratuit doar daca îl descarcati si îl instalati pîna la ora limita indicata
- ramâne gratuit pâna la prima reinstalare a sistemului de operare
- nu beneficiati de actualizari(upgrade) sau suport tehnic din partea producatorului
- daca l-ati instalat dupa ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu functioneaza)
- programul se înregistreaza/activeaza gratuit prin internet
- este gratuit doar pentru utilizari personale

Prezentare GOTD
"Memory Washer este un instrument inteligent de administrare a memoriei şi proceselor care măreşte capacitatea memoriei disponibile cu până la 95%, împiedicând sistemul să cedeze prin eliberarea memoriei neutilizate, permiţând astfel computerului dvs. să ruleze mai rapid şi fiabil.
În plus, Memory Washer Processes Manager evidenţiază acele programe instabile care consumă drastic memorie şi suprasolicită abuziv procesorul computerului dvs., oferindu-vă posibilitatea fie să  le opriţi utilizarea, fie să le prioritizaţi.

Pentru a asigura stabilitatea permanentă a sistemului şi spaţiul de memorie liber, Memory Washer dispune de o opţiune automată de curaţare a memoriei, preconfigurată în funcţie de nevoile dvs.; puteţi seta ca Memory Washer să cureţe automat memoria ori de câte ori atinge anumite limite sau la intervale date de timp."

Pagina web
Descarca Memory Washer (GOTD)

Wise Disk Cleaner 5.01 Portabil

Wise Disk Cleaner este un program gratuit, rapid şi uşor de utilizat, dezvoltat pentru a elibera spaţiu pe disc prin ştergerea fişierelor care nu mai sunt utilizate de către nici un software de pe sistem. Prin eliminarea acestor resturi, junk files, se eliberează spaţiu pe hard disk şi creşte viteza de lucu a sistemului. Programul recunoaşte peste 50 de tipuri de fişiere(junk)

Pagina web
Descarca Wise Disk Cleaner 5.01 Portabil

Belarc Advisor 8.1.11.2 - Prezinta informatii despre sistem

Belarc Advisor vă prezintă un profil detaliat al software şi hardware instalat, remedierile rapide(hotfixes) Microsoft care lipsesc, starea antivirusului , CSI (Centrul de securitate pentru Internet) criterii de evaluare şi afişează rezultatele în navigator(Web browser). Toate aceste informaţii despre profilul PC-ului sunt păstrate privat pe PC şi nu sunt trimise pe internet.


Sisteme de operare: rulează pe Windows 7, 2008 R2, Vista, 2008, 2003, XP, 2000, NT 4, Me, 98, şi 95. Ambele versiuni, 32-bit şi 64-bit sunt suportate.
Browsere : ruleaza pe Internet Explorer, Firefox, Safari, Opera, si altele.

Pagina web
Descarca Belarc Advisor 8.1.11.2

Oprea 10.50 Final

Opera este un browser de Internet cu multiple funcții integrate: blocarea ferestrelor pop-up, navigare cu mai multe ferestre , mouse gesturi, comenzi rapide de la tastatură, client e-mail cu filtru de spam, securitate de căutare integrată pentru toți utilizatorii şi viteză. Browser-ul include o multitudine de alte funcţii, cum ar fi integrate built-in e-mail client, IRC-compatibil chat, suport pentru RSS newsfeeds, parola de administrator, setări cu un singur click pentru personalizare şi protecţia vieţii private.

Pagina web
Descarca Opera 10.50 Final