Saturday, May 15, 2010

Privatefirewall 7.0.20.40

Privatefirewall se bazează mai puţin pe caracteristica semnăturilor şi mai mult pe comportamentul malware-ului pe spaţiul de lucru şi are o tehnologie de apărare compusă din mai multe straturi distincte, o tehnologie concepută pentru a bloca sau atenua pagubelor provocate de intruziunea viruşilor şi a  altor atacuri malware-ului. Dincolo de protecţie fără egal, Privatefirewall include următoarele straturi  proactive,  bazate pe tehnologia de apărare:
-Application Monitor/Manager
-Registry Monitor
-Process Monitor/Manager
-Email Anomaly Analyzer/Manager
-System Anomaly Analyze
Privatefirewall, de asemenea, detecteaza malware-ului şi intruziuni bazate pe comportamentele caracteristice neautorizate de utilizare a sistemului. Unele dintre acestea includ:
- Încercările de a accesa un obiect protejat
- Încercările de a iniţia un proces extern
- Încercările de a controla service Windows
- Încercările de a crea o cerere DNS
- Încercările de a iniţia trafic TCP de ieşire

Pagina web
Descărcați Privatefirewall v7.0.20.40

Yahoo! Messenger 10.0.0.1267

Yahoo!Messenger versiunea 10 vine cu unele schimbări și promite o îmbunătățire la cpitolul audio- video unde era deficitar față de concurență. Prima schimbare se vede chiar la lansare unde apare un meniu din care se poate schimba limba interfeței(nu și română).
Mai multe detali găsiti aici


Nota. Daca aveti probleme cu virusii trimisi pe Yahoo Messenger incercati sa le rezolvati cu programul Malwarebytes 'Anti-Malware
Vedeti si alte solutii prezentatate aici

Pagina web
Descarca Yahoo!Messenger 10.0.0.1267

Paragon System Backup 9.5 - Licenta gratuita. Promotie valabila 3 zile

Paragon System Backup este un software care realizeaza o copie de rezervă a sistemului instantaneu. Ce este un software de backup instantaneu? Gândiţi-vă la un software de backup instantaneu ca o plasa între Windows System Restore şi programul de backup de imagini. Prin urmare, un software de backup instantaneu este, mai mult sau mai puţin, un software care să ia în mod regulat "instantanee" (backup imagine) ale computerului, şi vă permite să restauraţi computerul la orice instantaneu, la fel cum ai restaura computerul la un " restore point" cu Windows System Restore

Promotia este oferita pe site-ul  dottech.org unde gasiti toate datele pentru descarcare, instalare si inregistrare.

Universal Extractor 1.6.1- Extrage dosare din orice tip de arhivă

Universal Extractor este un program care face exact ceea ce spune: extrage dosare de la orice tip de arhivă, dacă este un simplu fişier zip, un program de instalare (cum ar fi Wise sau NSIS), sau chiar un pachet Windows Installer (MSI).
Aceasta aplicaţie nu este destinata a fi un program general de arhivare. Acesta nu va înlocui niciodată WinRAR, 7-Zip, etc Ceea ce va face este de a vă permite să extragă fişiere de pe aproape orice tip de arhivă, indiferent de sursa, metoda de comprimare, etc, motivaţia iniţială din spatele acestui proiect a fost de a crea un mod simplu si convenabil de a extrage fişierele din pachetele de instalare, cum ar fi Inno Setup sau pachete Windows Installer, fără a trage o linie de comandă de fiecare dată.

Pagina web
Descarca

Wise Registry Cleaner 5.32 Portabil

Wise Registry Cleaner este gratuit şi unul din cele mai sigure instrumente de curăţare registri disponibile pe piaţă astăzi. Motorul său de scanare este profund, în condiţii de siguranţă şi rapid.Wise Registry Cleaner scanează registri Windows şi caută informaţiile incorecte sau depăşite din registri. Prin fixarea acestor informaţii depăşite sistemul va potea lucra mai bine şi mai rapid.După ce Wise Registry Cleaner analizează problemele sistemului , puteţi vedea individual, fiecare din probleme şi găsiţi o descriere detaliată. Dacă doriţi, puteţi, de asemenea, corecta automat toate problemele.
Programul are suport in limba romana.

Pagina web
Descarca Wise Registry Cleaner Portabil 5.32