Saturday, March 6, 2010

XMedia Recode 2.2 - Audio/video convertor

XMedia Recode poate converti aproape toate  formatele  audio şi video cunoscute, inclusiv 3GP, 3GPP, 3GPP2, AAC, AC3, AMR, ASF, AVI, AviSynth, DVD, FLAC, FLV, H.261, H.263, H.264, M4A , M1V, M2V, M4V, Matroska (MKV), MMF, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, TS, TRP, MP2, MP3, MP4, MP4V, MOV, OGG, PSP, (S) VCD, SWF , VOB, WAV, WMA şi WMV.
XMedia Recode poate converti numai DVD-uri neprotejate.
XMedia Recode converteşte: 3GP in AVI, 3GP in FLV, AC3 in MP3, AC3 in WAV, ASF in 3GP, ASF in FLV, ASF in MP4, AVI in FLV, AVI in 3GP, FLAC in MP3, FLAC in WMA, FLV in 3GP, FLV in Mp3, DVD in 3GP, DVD in AC3, DVD in AVI, DVD in MP3, DVD in MP4, DVD in MOV, DVD in SVCD, DVD in VCD, DVD in WMV, OGG in MP3, OGG in WMA, MPEG in AVI, MP2 in MP3, MP4 in FLV, MP4 in AVI, M4P in MP3, MOV in 3GP, MOV in AVI, MOV in FLV, WMA in MP3, WMV in FLV, WAV in MP3
Toate caracteristicile le puteti vedea la "Features" pe pagina web
 Programul are si versiune portabila

Nota: Limba implicita a alpicatiei este germana, dar poate fi schimbata din meniul Optionen/Opţiuni/.

Pagina web 
Descarca XMedia Recode 2.2

Driver Easy1.0.5 - Actualizeaza driverele pentru dispozitivele instalate

Driver Easy este un utilitar destul de uşor de utilizat, care va poate ajuta sa actualizati complet toate driver-ele cele mai recente pentru dispozitivele instalate, în doar 3 clicuri!
Cu o interfata prietenoasa, Driver Easy poate economisi  mult timp si energie pentru a afla cele mai recente drivere de computer. Este pe deplin compatibil cu orice sistem de operare curent: Windows XP 32bit/64bit, Vista32bit/64bit, Windows 7 32bit/64bit
Datorita tehnologie de virf,  peste 100.000 de divere pentru hardware sunt în baza de date, actualizata zilnic cu noi date, DriverEasy va face computerul mai rapid şi  asigura sistemul sa ruleze mai sigur si constant.

Mai multe detalii despre  acest program puteti citi aici

The Cleaner 2011 Portabil - Protectie antimalware

MooSoft’s The Cleaner este o aplicaţie de înaltă performanţă care protejează, previne şi recuperează sistemul computerului dvs. de atacurile programelor maliţioase, inclusiv de: troieni, spyware, adware şi alte programe dăunătoare.
The Cleaner detectează şi înlătură programele maliţioase care sunt deseori omise de programele anti-virus. Vă oferă cea mai rapidă şi minuţioasă scanare de pe piaţă. Va scana computerul în mai puţin de 8 minute, fiind un instrument suplimentar excelent de apărare a computerului dvs. The Cleaner a fost perfecţionat în 12 ani şi este utilizat în peste 130 de ţări.

Pagina web
The Cleaner 2011 Portabil (v.7.00.3120)

Wise Registry Cleaner Portabil 5.11

Wise Registry Cleaner este gratuit şi unul din cele mai sigure instrumente de curăţare registri disponibile pe piaţă astăzi. Motorul său de scanare este profund, în condiţii de siguranţă şi rapid.Wise Registry Cleaner scanează registri Windows şi caută informaţiile incorecte sau depăşite din registri. Prin fixarea acestor informaţii depăşite sistemul va potea lucra mai bine şi mai rapid.După ce Wise Registry Cleaner analizează problemele sistemului , puteţi vedea individual, fiecare din probleme şi găsiţi o descriere detaliată. Dacă doriţi, puteţi, de asemenea, corecta automat toate problemele.


Programul are suport in limba romana.

Pagina web
Descarca Wise Registry Cleaner Portabil 5.11

Skype Portabil 4.2.0.152

Skype este un software care vă permite să faceţi apeluri gratuite oriunde în lume. Skype foloseste  tehnologia P2P (peer-to-peer), pentru a vă conecta cu alţi utilizatori. Aceasta oferă mai multe caracteristici, inclusiv SkypeOut  de la Skype pentru convorbiri(cu taxa) cu telefoane fixe şi telefoane mobile la nivel mondial, apel tip conferinţă, şi desigur transferul de fişiere.
Convorbirile Skype se concentreaza pe video şi audio de calitate,  apeluri sigure, cu criptare end-to-end.



Pagina web
Descarca Skype  Portabil  4.2.0.152