Friday, April 16, 2010

Parental Control Internet Filter 3.2 - Monitorizeaza şi să controleaza utilizarea internetului de catre copii

Parental Control Filter este program gratuit care ajută părinţii să monitorizeze şi să controleze utilizarea internetului de catre copii.
 Cu  Parental Control Filter poti filtra site-uri web, blog-uri, e-mailuri si mesaje instant, dacă acestea conţin cuvinte nepotrivite; precizati zilele şi orele cind este permisa navigarea pe internet; limitati cantitatea de date care pot fi trimise sau primite prin internet, setaţi listele de programe pentru internet permise şi blocate, pentru a primi în timp e-mail-uri de notificare şi de a vedea rapoarte detaliate despre site-uri web vizitate, programele folosite.

Pagina web
Descarca Parental Control Internet Filter 3.2

Free Download Manager 3.0.850

Free Download Manager este un puternic, usor de utilizat si absolut gratuit accelerator de download şi manager. În plus, FDM este utilizat 100% în condiţii de siguranţă software-ul open-source distribuit sub licenta GPL
FDM accelerează descărcări de fişiere prin divizarea în secţiuni şi apoi le descărca simultan. Ca urmare creşte viteza de download de până la 600%, sau chiar mai mult! FDM poate relua, de asemenea, download-uri defecte, astfel încât să nu fie nevoie de a relua descărcarea de la început după o întrerupere nedorita.
Alte caracteristici le descoperiti  pe site-ul programului
Programul are traducere in limba romana si poate fi transfomat in portabil. 
Pentru aceasta, dupa ce instalati versiunea standard mergeti la File(Fisier)> Create portable version, alegeti locul unde sa fie copiate fisierele si dati clic po OK. 
Acum daca vreti puteti sterge versiunea instalata 

Pagina web
Descarca Free Download Manager 3.0.850

Steganos Safe 2008 - Licenta gratuita

Steganos Safe 8 - un modul independent de Steganos Security Suite - serveşte ca un spatiu securizat de stocare a datelor pentru  utilizatorul de PC sau laptop. Se criptează şi deţine un număr nelimitat de date pe patru hard drive-uri virtuale, care dispar din vedere, cu un singur click.
 Permite, de asemenea, ca datele sa fie transportate în siguranţă de la un PC la altul; elimină complet documente nedorite şi resturi de date şters anterior de pe hard disc şi îi împiedică pe utilizatori folosind parole nesigure.

Puteti  obtine codul de actvare cu o adresa de email trecuta aici
http://www.steganos.com/en/magazines/...safe2008/

Descarcati Steganos Safe 2008

QuickTime Alternative 3.2.0

QuickTime Alternative înlocuieşte QuickTime de la Apple. Acest media player gratuit poate rula toate formatele QuickTime inclusiv conţinutul de streaming şi conţinutul QuickTime integrat în pagini web. Oferă suport pentru formatele MOV, QT şi 3GP. Este foarte uşor de utilizat , instalarea este complet personalizabilă, ceea ce înseamnă că puteţi instala doar acele componente pe care le doriţi.

Pagina web
Descarca QuickTime Alternative 3.2.0

Orbit Downloader 3.0.0.4 - Manager de descărcare(download)

Orbit Downloader este un lider în rindul managerelor de descărcare(download manager), este dedicat noii generaţii de descărcare aplicaţii Web pentru a face descărcarea mult mai uşor şi mai rapid. Este un manager all-in-one (toul inclus) care poate descărca orice social media.
Mic, rapid şi usor de utilizat , aşa poate fi descris , pe surt, OrbitDownloader.Programul are integrat Grab++ pentru a putea descărca fisiere video. Lista completă a facilităţilor oferite o găsiţi aici.

Pagina web
Descarca Orbit Downloader  3.0.0.4