Saturday, May 1, 2010

WinUtilities Profesional [GIVEAWAY] 9.61- Licenta gratuita

WinUtilities este o colecţie premiată de unelte pentru optimizarea şi îmbunătăţirea performanţei sistemului de operare. Acestă suită conţine unelte pentru curăţărea regiştrilor, a fişierelor temporare din hard disc, şterge istoricul aplicaţiilor şi al navigatorului web, memoria cache şi cookies-urile.
Puteţi controla programele care pornesc o dată cu Windows-ul, puteţi depista fişierele duplicate, să reparaţi shotcut-urile nefuncţionale şi să dezintalaţi programele software inutile. Alte caracteristici includ printre altele ştergerea în siguranţă a fişierelor, golirea recycle bin, funcţie de programare pt. ştergere şi pentru recuperarea fişierelor şterse.

Atentie! Pachetul de instalare include si un toolbar de care nu aveti nevoie pentru functionarea programului.
Programul este oferit gratuit pentru  Softpedia User

Pentru a beneficia de oferta mergeti in pagina promotionala unde aveti codul de activare(regname: Softpedia User ; regcode:C1H0L9-20CC-321B-36F7-4117-W6Y1L3) si  link-ul de descarcare:
Softpedia Mirror (RO) [EXE]

Nota.Daca aveti instalata o versiune mai veche oferita de Softpedia (de la v. 9.56) activarea se face automat. 

Paragon Drive Backup 9.5 Professional - Gratuit pentru 3 zile

 Paragon Drive Backup este un instrument care va realiza o copie de rezerva, fie o imagine a întregului hard disk sau pentru o partiţie.
Acum, cu nouă funcţie Hot Backup, veţi avea posibilitatea de a salva datele în timp ce sunteţi încă în lucru pe computer, cu impact minim.
Dacă găsiţi o problemă şi aveţi nevoie pentru a restaura datele dvs., aveţi posibilitatea să restabiliţi dintr-o imagine de backup, în orice moment, fără a reinstala software-ul .
Conditiile și link-ul de descarcare le găsiți aici:  

Trebuie să vă înregistraţi pentru a obține gratuit codul serialul.

Descarca Paragon Drive Backup 9.5 Professional (300.2 MB)