Thursday, March 18, 2010

Auslogics BoostSpeed 4 - Optimizare sistem. Gratuit (promotie noua limitata)

Auslogics BoostSpeed este o suită de instrumente versatile de întreţinere a PC-ului, care vor optimiza rapid sistemul  într-o serie de domenii-cheie.
Modulul Disk Cleaner scaneaza PC-ul pentru fişierele temporare rămase  şi junk similare. Utilizare eficientă a modului  "scanare rapidă" şi ai putea elibera o parte considerabila de spaţiu pe hard disk, în doar câteva secunde.


Instrumentul Disk Defrag va defragmenta fişierele şi folderele pentru a oferi o crestere de viteză. Acest lucru poate fi rulat la cerere, dupa un anumit program, sau ori de câte ori PC-ul este inactiv, şi anumite trucuri diverse (inclusiv capacitatea de a exclude fişiere şi foldere de la defragmentare), oferă o performanţă mai buna.
Suita, de asemenea, include un Registry Cleaner, care identifică şi stabileşte inregistrari defecte in registrii, cu viteză foarte mare si ruleaza  instrumentul Registry Defrag după aceea, pentru a compacta Registry  pentru cea mai bună creştere a vitezei posibila.
Alte caracteristici includ Tracks Eraser, care menţine confidenţialitatea datelor dumneavoastră prin eliminarea urmelor lasate de  Windows şi aplicatii; PC Security inchide servicii Windows inutile, pentru a îmbunătăţi siguranţa dumneavoastră on-line, precum şi o secţiune de Windows Tools  care oferă cu  un clic acces pentru a unele applet-uri utile in Windows.

Promotia este oferita de site-ul "computeractive.co.uk" si expira in 16.04.2010 dar poate fi intrerupta oricind("This download offer expires on 16 April, 2010. The publisher reserves the right to stop this offer at any time without notice.)
 
Descarca Auslogics BoostSpeed 4

TeamViewer Portabil 5.0.8081

TeamViewer este o aplicatie gratuita, rapida, sigura pentru controlul de la distanţă (remote access/control) al altui calculator. TeamViewer are mai multe module: control la distanta, prezentare, transfer de fisiere, chat şi poate rula chiar dacă calculatorul controlat de la distanţă are instalat un firewall.  
TeamViewer poate fi optimizat în ceea ce priveste alocarea de banda, foloseste o parolă/cheie alocată aleatoriu la fiecare conectare, este bine securizata, o aplicatie care poate fi utilizată cu încredere!


Versiunea 5 vine cu mai multe caracteristici noi printre care si VoIP audio si video.

Aici gasiti un tutorial pas cu pas despre cum sa intri pe alt calculator folosind TeamViewer

Pagina web
Descarca TeamViewer Portabil 5.0.8081

Wondershare PC Health Check - Licenta gratuita azi 18 Martie 2010

Wondershare PC Health Check este un utilitar pentru accelerarea sistemului de operare.Programul vă ajută să diagnosticaţi şi să remediaţi uşor defectele Windows, să creşteţi stabilitatea şi securitatea sistemului şi să menţineţi o viteză de procesare rapidă a computerului.
 Wondershare PC Health Check menţine sistemul la un nivel de rulare stabil şi rapid prin corectarea vulnerabilităţilor sistemului sau ale programelor conexe, inactivând orice procese sau servicii de sistem periculoase, corectând setările neadecvate ale sistemului şi înlăturând adaosurile maliţioase.
În doar citiva  paşi, se poate verifica complet sistemul si vă poate prezenta un raport detaliat de diagnosticare cu riscurile potenţiale şi poate lua măsuri pentru a asigura securitatea şi stabilitatea sistemului dvs.! 
Caracteristici: 
-Scănare profundă pentru verificarea integrităţii sistemului Windows
-Generează rapoarte detaliate de diagnosticare a riscurilor potenţiale
-Remediază problemele Windows cu ajutorul patch-urilor descărcate de pe paginile web oficiale.
-Este posibilă resetarea în cazul oricăror probleme.

Pentru a beneficia de promotie trebuie sa va inregistrati aici pentru a obtine codul de activare.
Codul il obtineti direct in aceeasi pagina si la adresa de email.
Activarea este valabila daca se face pina in 21.03.2010.

Descarca Wondershare PC Health Check

DVDStyler 1.8.0.2 - Creaza DVD-uri cu filme

DVDStyler este o platforma pentru realizarea de . Este un program gratuit distribuit sub licenta GNU General Public License (GPL).
Acesta permite nu numai ardere de fişiere video pe DVD, care poate fi redate practic pe orice player DVD, dar, de asemenea, crearea de conceput în mod individual meniuri DVD. Acesta este Open Source Software şi este complet gratuit.



Caracteristici:
-puteți trage fisierele MPEG direct în program "drag and drop"
-puteți importa o imagine pentru fundal(background)
-puteți creea meniuri NTSC/PAL
-puteți plasa textul și imaginile oriunde pe imaginea meniului
-puteți schimba fontul,culoarea fontului și culoarea de fundal
-puteți creea butoane text
-puteți seta capitole pentru fiecare film

Pagina web
Descarca DVDStyler 1.8.0.2