Tuesday, May 4, 2010

Mozilla Firefox 3.6.4 Beta3

Mozilla Firefox este un web browser  mic, rapid şi uşor de utilizat care oferă multe avantaje faţă de alte browsere, cum ar fi capacitatea de blocare a ferestrelor de tip pop-up şi navigarea cu file.
Noua versiune a Firefox are un motor mai rapid, este mai stabil şi are inclus un nou motor javascript. Browserul are suport pentru HTML 5, pentru a putea accesa datele offline , grafica imbunatăţită şi redarea multimedia fără plug-ins.

Pagina web
Descarca Mozilla Firefox 3.6.4 Beta3

McAfee Labs Stinger 10.0.1.854

Stinger este un utilitar stand-alone  folosit pentru a detecta şi elimina viruşii specifici. Acesta nu este un substitut pentru programele antivirus complete, ci mai degrabă un instrument pentru a ajuta administratorii şi utilizatorii atunci când au un  sistem infectat.

 Stinger utilizeaza o generaţie noua de tehnologie a motorului de scanare, inclusiv a procesului de scanare, semnaturile digitale ale fisierelor DAT şi scanare pentru optimizări de performanţă.
Programul are un singur fisier executabil care ruleaza direct fara inatalare. O lista cu amenintarile detectate  de Stinger o gasiti aici

Pagina web
Descarca Stinger 10.0.1.854

Sonarca Sound Recorder Free 3.2.2

Sonarca Sound Recorder Free este un înregistrator de sunet gratuit. Suporta multiple surse de intrare pentru sunet, redare fisiere audio/video, CD player, în linie, microfon, radio prin Internet, chiar vechile benzi VHS casetofon sau orice altceva. Inregistreaza orice sunet diferit in format WAV şi MP3. Utilizează cel mai recent encoder Lame MP3 care general, se crede ca cele mai bune codificator MP3 din lume.
Inregistrarea se face "on-the-fly", in zbor, fara a se genera nici un fişier temporar. Intuitiv fişierul de ieşire de management. Suporta majoritatea cardurilor moderne de sunet: multi channel/professional/external USB sound cards. Suporta mai multe carduri de sunet la acelaşi sistem.

Pagina web
Descarca Sonarca Sound Recorder Free 3.2.2

Foxit Reader 3.3.0.0430 - Program pentru citrirea documentelor in format PDF

Foxit Reader este un program pentru calculator folosit la citirea documentelor in format PDF. Este cea mai buna alternativă pentru mai cunoscutul Adobe Reader.
Foxit Reader este o varianta mult mai simpla, care vine cu tot ce este necesar pentru un cititor de PDF-uri, ocupind doar 10 MB spatiu pe disc, în loc de 100 MB cit ocupa Adobe, şi fara sa instaleze alte aplicaţii de care poate nu ai nevoie.

Foxit Reader poate deschide orice fişier pdf, format foarte utilizat pentru crearea de documente electronice.
Foxit Reader este un program de citit documente pdf simplu, rapid şi foarte eficient.

Pagina web
Descarca Foxit Reader  3.3.0.0430