Monday, February 15, 2010

zoneLINK SystemUp Eraser 2009 -Licenta gratuita

SystemUp Eraser şterge date sensibile rapid şi fiabil, în conformitate cu standardele internaţionale de securitate. Procedurile de eliminare moderne  garanteaza ştergerea datelor dumneavoastră fără urmă. Ca rezultat, recuperare de date nu este posibila nici măcar în laborator.

Pentru a putea folosi  SistemUp Eraser 2009 gratuit descarcati programul(trial) si folositi codul (sursa) din imagine.

Pagina web
Descarca SystemUp Eraser 2009

Driver Easy1.0.3 - Cauta , descarca si instaleaza drivere

Driver Easy este un utilitar destul de uşor de utilizat, care va poate ajuta sa actualizati complet toate driver-ele cele mai recente pentru dispozitivele instalate, în doar 3 clicuri!
Cu o interfata prietenoasa, Driver Easy poate economisi  mult timp si energie pentru a afla cele mai recente drivere de computer. Este pe deplin compatibil cu orice sistem de operare curent: Windows XP 32bit/64bit, Vista32bit/64bit, Windows 7 32bit/64bit
Datorita tehnologie de virf,  peste 100.000 de divere pentru hardware sunt în baza de date, actualizata zilnic cu noi date, DriverEasy va face computerul mai rapid şi  asigura sistemul sa ruleze mai sigur si constant.

Mai multe detalii despre  acest program puteti citi aici

Pagina web
Descarca Driver Easy1.0.3

Defraggler 1.17.172 Slim/Portabil - Utilitar gratuit pentru defragmentare

Defraggler este un utilitar gratuit pentru defragmentarea hard discului care ofera posibilitatea de a defragmenta doar fisierele dorite, pentru ca procesul  sa fie mai scurt. Ultima versiune este compatibila cu Windows 7. Alte caracteristici le puteti vedea aici.
Programul are traducere in limba romana.

Un tutorial detaliat, cu imagini pas cu pas, despre cum se defragmenteaza hardul folosind Defraggler gasiti aici.

Descarca Defraggler 1.17.172 Slim
Descarca Defraggler 1.17.172 Portabil