Tuesday, May 18, 2010

VirtualBox 3.2.0 - Permite rularea unui sistem(linux) pe altul(windows)

VirtualBox este o aplicație gratuită(open source) care permite rularea unui sistem de operare (Linux) pe un altul (Windows) sau invers.Indiferent dacă rulaţi Linux pe Windows sau Windows pe Linux, alternativa open-source VirtualBox le ajută să coexiste.

Dacă vreţi să ştiţi mai multe detalii despre instalarea si setarea VirtualBox şi instalarea unui sistem de operare pe VirtualBox, puteţi găsi aici.

Pagina web

Winamp 5.5.7.228

Winamp este cunoscut ca unul ditre cele mai bune playere audio. Winamp este dotat acum si pentru redarea fişierelor video sau a posturilor de radio de pe internet
Noua versiune are traducere în limba română!(descarcă versiunea ro. v:full ; v:lite)

Pagina web
Descarca Winamp  5.5.7.228

Wondershare DVD Ripper Platinum 4.4.2.0 - Licenta gratuita. Promotie valabila 24 de ore

Wondershare DVD Ripper Platinum este un software deosebit pentru convertirea DVD-uri video pentru diverse formate video, cum ar fi WMV, MOV, MKV, FLV, VOB, AVI, MPG, SWF, etc
Programul suporta pe deplin formate de iesire pentru iPod, iPhone, Zune, iPod , Măr Televiziune, PSP, Smart Phone, etc. Aflaţi mai multe despre DVD Ripper.

Pentru a beneficia de aceasta oferta mergeti pe pagina promotionala unde aveti datele pentru inregistrare si descarcare.

BB Flashback Express 2.7.3.528 - Inregistrare activitate de pe ecran si video de la webcam

BB Flashback Express este un program gratuit de înregistrare a ecranului care poate captura ecranul PC-ului, sunete şi video de la webcam.
BB Flashback Express vă permite înregistrare şi funcţionalitatea redării ca și BB Flashback Standard şi Pro, minus funcţii pentru editarea şi creşterea calității înregistrarii realizate.
Caracteristici:
Record de ecran, microfon, sunete PC si webcam
Record ecran complet, într-o fereastră sau o regiune
 Record şi afişarea intrările de la tastatură
Record continuu sau cu limitatarea dimensiunii fişierului final
Alegerea modului de înregistrare pentru a se potrivi cu PC-uri mai vechi sau mai noi
Records Vista Mod de Aero
Încărcaţi pe YouTube, Blip.tv, Viddler
Încărcaţi pe servere de fişiere în reţea HTTP  FTP, generale sau locale,
Export în format Flash - SWF si FLV (Flash video)
Export în format AVI
Un videotutorial puteţi urmări aici

Pagina web
Descărcaţi BB Flashback Expres 2.7.3.528

TweakNow PowerPack 2010 2.1.1

TweakNow PowerPack este o suită de utilitare complet integrate care vă permit să vă ajustaţi fiecare aspect al computerului dumneavoastră pentru sistemul de operare şi browserul web.
RAM Idle gestionează memoria liberă care este disponibilă pentru a rula programele în Windows . Se împiedică pierderea de performanţă la închidrea/deschiderea de fişiere şi programe în şi din memorie. AutoShutdown vă permite să suspendaţi(Stand By), să trceţi în modul Hibernate, sau să închideţi computerul după o perioadă de timp specificată. În plus faţă de economisire a resurselor, acest program vă păstrează sistemul mai sigur ceea ce îl face indisponibil pentru persoane neautorizate.
AutoRun CD este o extensie de Windows, cu funcţie de autorulare CD-uri si DVD-uri , care vă oferă opţiuni suplimentare pentru a porni programe de ascultat muzică.
Toate celelalte funcţii le găsiţi pe interfata programului (vezi imaginea).

Pagina web
Descarca TweakNow PowerPack 2010  2.1.1