Monday, April 26, 2010

Webroot Window Washer 6.5.5 - Curatare sistem

După ce aţi lucrat pe PC şi navigati pe Internet, fiecare activitate pe browser lase urme, iar aceste informaţii nu doar ocupa spatiu valoros pe disc, dar, de asemenea, pune în pericol confidenţialitatea datelor dumneavoastră.  
Window Washer simplu si sigur sterge urmele curat şi elimină fişierele inutile pentru o intimitate completă şi performanţă îmbunătăţită PC-ul.

Puteti descarca si folosi aceasta versiune OEM care nu cere inregistrare sau cod de activare 

Descarca Window Washer 6.5.5

Opera Web Browser 10.52 Final

Opera este un browser de Internet cu multiple funcții integrate: blocarea ferestrelor pop-up, navigare cu mai multe ferestre , mouse gesturi, comenzi rapide de la tastatură, client e-mail cu filtru de spam, securitate de căutare integrată pentru toți utilizatorii şi viteză. Browser-ul include o multitudine de alte funcţii, cum ar fi integrate built-in e-mail client, IRC-compatibil chat, suport pentru RSS newsfeeds, parola de administrator, setări cu un singur click pentru personalizare şi protecţia vieţii private.

Pagina web
Descarca Opera 10.52 Final

System Explorer Portabil 2.2.1 - Oferă informaţii detaliate despre sistem

System Explorer vă oferă informaţii detaliate despre procese, startup, explorer, addons IE, uninstallers, Windows, servicii, drivere, contacte şi  fisiere deschise . Istoricul de acţiune pentru activităţi de monitorizare procese.
"Making of Registri &Files": instantanee pentru a compara uşor modificări de sistem. Rezultatul comparatiei este afişat în vizualizare arborescentă şi lista de text.
Poate fi folosit pentru analiza programelor instaler/uninstaller.
Realizeaza grafice pentru monitorizarea utilizarii a resurselor sistemului în timp.
Verificaţi uşor dosare suspecte, prin intermediul VirusTotal sau Jotti- vezi imaginea.
Detalii de căutare simplă despre fişiere / procese, prin intermediul  bazei de date on-line.
Acces rapid la System Utilities.
Are traducere in limba romana.