Tuesday, March 9, 2010

Haihaisoft Universal Player 1.5.1.0 - Multimedia player + web browser

Haihaisoft Universal Player  oferă noi modalităţi  pentru a stoca şi a va bucura de întreaga colecţie de muzică, video, imagini, si TV înregistrate. Suporta la redare mai mult de 400 de formate de mass-media şi fisiere mass-media  protejate prin DRM-X.
Haihaisoft Universal Player are propriul online, ActiveX Player care acceptă redarea fişierelor media online, protejate sau neprotejate, fără probleme.
Cu Internet Explorer încorporat in Haihaisoft Universal Player, poţi să vezi cu uşurinţă conţinutul media şi sa navighezi pe internet in acelasi timp.
Haihaisoft Universal Player suporta  mai mult de 400 de formates, inclusiv WMV (Windows Media Video), WMA (Windows Media Audio), ASF, WMS, DVD, VCD, SVCD, MOV, RM, RMVB, AVI, MPEG, WMV, 3GP, FLV , SWF, MP3, AMR, M4A, ACC, OGG, MIDI, GIF, JPEG, format de fişier şi aşa mai departe.
Haihaisoft Universal Player este echivalent cu:
Windows Media Player
Real Player
Adobe Flash Player
Apple QuickTime Player
PowerDVD
Flash Video (FLV) Player
Internet Explorer

Pagina web
Descarca Haihaisoft Universal Player 1.5.1.0

µTorrent 2.0.18488

µTorrent este un client BitTorrent pentru Windows. µTorrent(µ=micro) este optimizat pentru a consuma cît mai puţine resurse-procesor, memorie şi spaţiu pe hard disk. Toate aceste optimizări nu afecteaza performanta programului şi nici opţiunile pe care acesta le oferă.
µTorrent este probabil cel mai mic , 311KB, client pentru descărcarea torentelor, dar deşi simplu, este eficient şi oferă aproape tot ceea ce ai nevoie pentru o descărcare rapidă. Programul are un singur fişier care nu se simte că ruleaza pe PC.
µTorrent are traducere în limba română.



Trăsaturi:
-permite mai multe descărcări în acelasi timp
-utilizează banda de internet în mod inteligent
-posibilitatea setării prioritatii de descarcare a unui fisier sau segment
-grafic (orar) de configurare a benzii -download şi upload
-limitare vitezei pe fiecare torent separat sau global pe toate torentele (atat pe download cat si pe upload)
-reluare rapida în cazul unei întreruperi în timpul descarcarii
- suport UPNP (Win XP)
-suport DHT (Database Header Table)
-gratuit

Atentie la instalare! Se ofera si o bara de unelte/toolbar/ care nu este necesara pentru rularea programului.

Pagina web
Descarca µTorrent  2.0.18488

Orbit Downloader 3.0.0.3 - Download manager

Orbit Downloader este un lider în rindul managerelor de descărcare(download manager), este dedicat noii generaţii de descărcare aplicaţii Web pentru a face descărcarea mult mai uşor şi mai rapid. Este un manager all-in-one (toul inclus) care poate descărca orice social media.
Mic, rapid şi usor de utilizat , aşa poate fi descris , pe surt, OrbitDownloader.Programul are integrat Grab++ pentru a putea descărca fisiere video. Lista completă a facilităţilor oferite o găsiţi aici.

Pagina web
Descarca Orbit Downloader  3.0.0.3

Avast! Free Edition 5.0.462

Avast FreeAntivirus (Home Edition) este un program antivirus gratuit pentru uz personal/necomercial.
avast! a obţinut premii VB100% în 2002 / 4 Virus Bulletin comentarii comparativă sub Windows.
Noul avast!Free este un pachet antivirus pentru toate sistemele Windows, GRATUIT pentru utilizatori înregistraţi acasă - necomercial.
Actualizările pot fi realizate acum in mod automat și are scanare în timp real/Real Time Shield pentru: File Sistem,Mail,Web, P2P,IM, Network si Behahior

  Avast FreeAntivirus(Home Edition) include următoarele componente:
* On Demand Scanner - cu interfaţă simplă, poţi selecta doar ceea ce vrei să scanezi în ce mod şi apăsaţi pe butonul Play.
* On Access Scanner - rezident de scanare a tuturor fişierelor fi deschisă, citit si scris şi de blocare a comportamentului monitorizarea acţiunilor periculoase de virusuri.
* E-mail scanner se integreaza usor cu clientii de mail şi controaleaza mesajele atit la intrare cit şi laieşire, acesta oferă o analiză euristică a conţinutului de mail pentru a proteja împotriva pericolelor noi.
* Network Shield - scanează traficul pentru conţinutul rău intenţionate -un mic Firewall .
* Rezident  protection pentru programele de chat (de exemplu, MSN Messenger, ICQ) şi programe P2P (de exemplu, Kazaa, DirectConnect).
* Boot Time Scanner - scanează discuri în acelaşi mod şi în acelaşi timp cu Windows CHKDSK (numai in NT/2000/XP).
* Explorer Scanner - click dreapta pe obiectul  dorit vă permite să-l scanaţi.
* Screen Saver Scanner - scanează PC-ul în timpul pauzelor.
* Virus Chest- dosare izolate in siguranta pentru a stoca fisiere infectate, suspecte şi chiar unele fişiere de sistem - pentru a restabili lor.

La descărcarea programului veţi avea un demo pentru 60 zile. Va trebui să vă înregistraţi la: http://www.avast.com/eng/home-registration.php gratuit pentru a obţine o cheie de activare prin e-mail.

Descarca Avast Free Antivirus 5.0.462