Thursday, February 18, 2010

PDF-XChange Viewer 2.0.47 - Vizualizare fişiere PDF

PDF-XChange Viewer este o aplicaţie pentru vizualizarea fişierelor PDF .
Dacă doriţi să vizualizaţi fişiere PDF pe calculator cu Windows aveţi acum posibilitatea de a alege - PDF-XChange Viewer este mai mic, mai rapid şi destul de bogat în facilităţi. Aşa că dacă Adobe Reader a fost până în prezent alegerea pentru citirea fişierelor PDF -opţiunea poate să se schimbe! Free PDF-XChange Viewer vă oferă toate caracteristicile la care vă aşteptaţi, cum ar fi suport pentru toate formatele de fişiere PDF.  
 PDF-XChange Viewer are si versiune portabila.
Programul are traducere în limba română.
Principalele caracteristici:
-Taburi multiple
-Adauga comentarii şi adnotări la orice fisier PDF (cu setările de securitate)
-Marcare paginii cu text şi obiecte
-Scrie direct pe orice pagina PDF - în modul maşină de scris.
-Export întreaga pagină sau fişiere în oricare dintre formatele de imagine suportate inclusiv BMP, JPEG, TIFF, PNG .
-Extrage text din pagini / fişiere PDF

Pagina web
Descarca PDF-XChange Viewer 2.0.47 

SUPERAntiSpyware 4.34.1000 Final

SUPERAntiSpyware este unul din programele antispyware cu cea mai amănunţită scanare. Tehnologiea multi-dimensională a procesului de scanare va detecta spyware care altor aplicaţii antispyware le scapă. Îndepărtează uşor dăunători, cum ar fi WinFixer, SpyAxe, SpyFalcon, şi alte tipuri. Repară conexiunea la internet, desktop-uri, registri şi oferă actualizări de bază de date.

Descarca SUPERAntiSpyware Free4.34.1000

Glary Utilities Pro - Actualizare v.2.20.0.831

Nota. Actualizarea este valabila pentru versiunea 2.19.0.800 oferita de "Valentine'sDay"
Daca aveti aceasta versiune instalata pe computer descarcati versiunea noua o instalati si reporniti PC-ul.
 Glary Utilities Pro – o armă precum un cuţit elveţian în materie de optimizare a sistemelor, potrivit atât pentru începători cât şi pentru utilizatorii experimentaţi. Glary Utilities Pro oferă numeroase intrumente de sistem, puternice şi uşor de folosit, pentru a repara, a accelera şi a proteja computerul dvs.
Vă permite să ştergeţi fişiere de sistem alterate, dar şi regiştrii invalizi sau istoricul accesărilor la internet. Puteţi administra şi şterge suplimentele navigatorului, poate analiza uzura spaţiului discului şi poate găsi fişierele duplicate. Puteţi deasemenea să vizualizaţi şi să administraţi extensiile shell instalate, să criptaţi fişierele pentru acces şi utilizare neautorizată, să împărţiţi fişiere mari într-unele mai mici şi mai uşor de manevrat pentru ca apoi să le reuniţi.
Mai mult, Glary Utilities Pro include opţiuni de optimizare a memoriei, poate să găsească, să repare sau să înlăture scurtăturile Windows alterate, să administreze programe care pornesc o dată cu Windows-ul şi să dezinstaleze programe. Alte caracteristici includ găsirea în siguranţă a fişierelor, un sistem de găsire a directoarelor goale şi multe altele.   
Caracteristicile Glary Utilities Pro:
Monitorizare automată şi periodică;
Optimizează, curăţă şi măreste viteza sistemului Windows;
Vă protejează intimitatea şi securitatea sistemului
Blochează spyware, troiani, adware, etc.;
O interfaţă simplă, rapidă şi prietenoasă
Utilităţi cuprinzătoare pentru a mări viteza computerului dvs.

Pagina veb  
Descarca Glary Utilities Pro 2.20.0.830

Ashampoo WinOptimizer 6.6 - Curatare si optimizare sistem. Licenta gratuita

Ashampoo WinOptimizer este un program conceput pentru a permite atât începătorilor cît şi utilizatorilor avansaţi curăţarea şi optimizarea sistemului Windows şi adaptarea acestuia la propriile nevoi. Instrumentul lucrează pentru optimizarea Windows XP, Vista si Win7

Extrem de uşor de utilizat, cu meniuri prezentate în module individuale, Ashampoo WinOptimizer face posibilă creşterea performanţei sistemului, dezactivarea enervantelor autostarturi sau de a şterge fişierele inutile, toate cu un clic de mouse.

Ashampoo WinOptimizer are multe alte instrumente pe care le puteti utiliza gratuit daca va inregistrati pentru a obtine licenta de activare

Cu o adresa de email si un clic pe "Send" aici veti primi un mesaj cu un link(clic pe el  pentru confirmare) urmat de al doilea cu serialul de activare care se trece la instalare ca in imaginea de mai jos(!).


Descarca Ashampoo WinOptimizer 6.6