Saturday, January 23, 2010

FBackup 4.4 - Program folosit pentru crearea copiilor de rezervă

FBackup este un program folosit pentru crearea copiilor de rezervă, gratuit atât pentru uz personal cât şi uz comercial. Îţi protejează datele prin crearea automată a unor copii de rezervă şi stocarea acestora local, pe dispozitive USB/Firewire sau în reţea. În timpul creării copiei de siguranţă, datele pot fi arhivate (folosind compresie standard) sau pot fi efectuate copii exacte ale fişierelor originale (fără a le arhiva).

 FBackup are o interfaţă simplă de utilizat şi ghidează utilizatorul în timpul procesului de definire a unei configuraţii de backup prin intermediul unui "expert", fiind necesar a defini:
  • Unde vrei ca să fie stocate copiile de rezervă (destinaţia).
  • Ce date vrei să protejezi (sursele).
  • Cum vrei să ruleze backup-ul (folosind tipul de backup total, care arhivează datele folosind compresie zip, sau copii exacte a datelor, fără a fi arhivate).
  • Când vrei să ruleze backup-ul (poate rula automat sau executat manual).
  • Toate caracteristicile  le aveti in limba romana  pe pagina  web
Pagina web(ro)
Descarca FBackup 4.4

    µTorrent 2.0.0 RC4(2.0 build 17875)

    µTorrent este un client BitTorrent pentru Windows. µTorrent(µ=micro) este optimizat pentru a consuma cît mai puţine resurse-procesor, memorie şi spaţiu pe hard disk. Toate aceste optimizări nu afecteaza performanta programului şi nici opţiunile pe care acesta le oferă.
    µTorrent este probabil cel mai mic , 297KB, client pentru descărcarea torentelor, dar deşi simplu, este eficient şi oferă aproape tot ceea ce ai nevoie pentru o descărcare rapidă. Programul are un singur fişier care nu se simte că ruleaza pe PC.
    µTorrent are traducere în limba română.

    Trăsaturi:
    -permite mai multe descărcări în acelasi timp
    -utilizează banda de internet în mod inteligent
    -posibilitatea setării prioritatii de descarcare a unui fisier sau segment
    -grafic (orar) de configurare a benzii -download şi upload
    -limitare vitezei pe fiecare torent separat sau global pe toate torentele (atat pe download cat si pe upload)
    -reluare rapida în cazul unei întreruperi în timpul descarcarii
    - suport UPNP (Win XP)
    -suport DHT (Database Header Table)
    -gratuit

    Pagina web
    Descarca µTorrent  2.0.0 RC4

    Wise Registry Cleaner 4.93 Portabil

    Wise Registry Cleaner este gratuit şi unul din cele mai sigure instrumente de curăţare registri disponibile pe piaţă astăzi. Motorul său de scanare este profund, în condiţii de siguranţă şi rapid.Wise Registry Cleaner scanează registri Windows şi caută informaţiile incorecte sau depăşite din registri. Prin fixarea acestor informaţii depăşite sistemul va potea lucra mai bine şi mai rapid.După ce Wise Registry Cleaner analizează problemele sistemului , puteţi vedea individual, fiecare din probleme şi găsiţi o descriere detaliată. Dacă doriţi, puteţi, de asemenea, corecta automat toate problemele.


    Programul are suport in limba romana.

    Pagina web
    Descarca Wise Registry Cleaner 4.93 Portabil

    ZipGenius 6.3.0.2400

    ZipGenius este un puternic instrument zip care oferă suport pentru mai mult de 20 de formate de compresie diferite, inclusiv 7zip, ZIP64, UPX şi multe altele. Se acceptă să glisaţi şi să fixaţi, 5 nivele de compresie, complet personalizabil şi cu integrare în Windows Explorer.


    Programul de asemenea vine cu un client FTP inclus, care permite să descărcaţi şi să încărcați fişiere direct din cadrul software-ului. Semnătura caracteristică vă permite să vă adăugaţi semnătura şi informaţii de contact pentru orice fişier zip pe care îl creaţi. ZipGenius suportă, de asemenea, crearea de auto-extragere exe, complet personalizat cu lansarea de configurare şi pictograma. ZipGenius de asemenea, vine cu caracteristici suplimentare, cum ar fi encriptare, suport pentru scanner (achiziţionare de imagini şi zip în imagini), copie de rezervă, statistici, export de fişiere, sprijin pentru OpenOffice şi altele. De asemenea, poate interacţiona cu aparate Pocket PC.

    Pagina web
    Descarca ZipGenius  6.3.0.2400