Monday, May 24, 2010

ZoneAlarm Free 9.2.042.000

ZoneAlarm Free este un firewall gratuit- individual & non-profit, care te poate scăpa de multe probleme. Se formează o adevărată baricadă la intrarea pe computer a oricărui program şi dacă este setat în modul Stealth PC-ul devine invizibil pe internet.


Pagina web
Descarca ZoneAlarm Free 9.2.042.000

Alcohol 120% v5.5 - Licenta gratuita

Alcool 120%, este un puternic software Windows pentru arderea discurilor CD/DVD, care face uşoara crearea de copii de siguranţă pentru DVD-uri şi CD-uri. In plus, programul vă permite să stocaţi cele mai utilizate CD-uri ca imagini pe computerul dumneavoastră şi le puteţi monta la unul din cele 31 de drive-uri virtuale, care pot fi create, cu o apasare a unui buton.
Promotie este oferita de chip.de si pentru a obtine licenta trebuie sa:
1.Descarcati Alcohol 120% v5.0
2. Dezarhivati si lansati  Alcohol_5_Blu-ray-CHIP. 
3.In interfata care se deschide pe ecran clic pe butonul "Internet". 
LASATI ACEASTA FEREASTRA DESCHISA!
4. Browserul va deschide pagina de înregistrare, aici vă introduceţi toate datele necesare. Bifati si casuta de linga "Ich bin mit..."
5. Veţi primi un mesaj cu un link de confirmare. Dati clic pe el si va veni al doilea mesaj cu numele de utilizator, plus codul de activare. 
6. Introduceţi  codurile primite, dati clic pe OK si continuati instalarea, clic "Weiter"

7.Dupa finalizare se face automat actualizare(update) la versiunea 5.5, dupa care se cere repornirea PC-ului
8.La repornire continuati instalarea noii versiuni si la activare(Register) folositi numai codul serial primit   

Comodo System Cleaner 2.2.335611.5

Comodo System Cleaner este o puternică suită de utilitare şi instrumente care vă permite să vă faceţi un calculator cu Windows XP,Vista sau Win 7 mai rapid, mai eficient şi mai sigur.
Caracteristici:
- Preluarea controlului prin personalizarea aproape a fiecărui aspect sau comportament al Windows  cu doar cîteva clicuri de mouse.
- Optimizarea performanţei sistemului , spatiului pe disc si stabilitatea generală cu uneltele din Registry Cleaner şi Disk Cleaner
- Obţineţi vizibilitatea completă şi controlul asupra computerului dumneavoastră : hardware, software, procese şi performanţă, cu instrumente puternice de diagnosticare
- Asigurarea completă on-line si off-line a vieţii private eliminînd istoria, memoria cache şi fisiere temporare de pe Internet browser, instant mesagerii şi aplicaţii pentru Windows
- Vă protejază confidenţialitatea şi datele esenţiale de securitate cu utilitare ca Folder Lock(blocarea folderelor), File Encryption(criptarea fişierelor) şi Permanent File Wiper(stergerea definitivă a fișirelor)
- Obţineţi funcţionalitate cum nu ați avut înainte și ca bonus instrumentele necesare pentru a împărţi şi a reuni fişiere mari, compară fişierele după conţinut şi altele.