Saturday, May 22, 2010

MediaCoder 0.7.3.4670 - Codec-uri şi programe Open Source

MediaCoder reuneşte mai multe codec-uri şi programe Open Source într-o interfaţă intuitivă. Oferă suport pentru aproape toate tipurile de compresie video, precum şi facilităţi de filtrare şi procesare a imaginii. Printre formatele recunoscute se numară MPG, VOB, AVI, RMVB, MOV şi MP4.
Dacă aveţi nevoie să convertiţi diferite formate video, să comprimaţi fişierele fară să pierdeţi calitatea video, să extrageti sunetul din videoclipuri, vă recomand aceast prgram. De exemplu, dacă aveţi nevoie să convertiţi un videoclip pentru a-l rula pe un player multimedia portabil, MediaCodec va rezolva această problemă. Vă poate comprima fisierele video salvînd spatiu pe hard disc, . Puteti descărca o mulţime de extensii pentru a mări capabilitatile aplicaţiei.
Caracteristici:
-Îmbunătăţirea compresiei / reducerea dimensiunii pentru fisiere audio/video
-Conversia pentru audio/video pentru redare pe diferite dispozitive (digital audio player, MP4 player, telefon mobil, PDA, PSP, VCD / DVD player, etc)
-Extrage piese audio din fişiere video
-Riping discuri audio/video
-Repară fişiere video deteriorate sau descarcate parţial
Fomate:
-MP3, Vorbis, AAC, AAC+/HE-AAC, AAC+v2/HE-AAC v2, MusePack, Speex, AMR, WMA, RealAudio, mp3PRO*
- FLAC, WavPack, Monkey's Audio, OptimFrog, AAC Lossless, TTA, WAV/PCM, Waveform
-H.264, XviD, DivX, MPEG 1/2/4, Theora, Flash Video, Dirac, 3ivx*, RealVideo*, Windows Media Video
-AVI, MPEG/VOB, Matroska, MP4, PMP, RealMedia*, ASF, Quicktime*, OGM*
- CD, DVD, VCD, SVCD, CUESheet*, HTTP*, FTP*, RTSP*, UDP*
* suportate numai ca intrare

Pagina web  
Descarca MediaCoder 0.7.3.4670 (32 bit)
Fii primul care evaluează acest articol [?]

WinUtilities Profesional [GIVEAWAY] 9.66 - Optimizare sistem. Licenta gratuita

WinUtilities este o colecţie premiată de unelte pentru optimizarea şi îmbunătăţirea performanţei sistemului de operare. Acestă suită conţine unelte pentru curăţărea regiştrilor, a fişierelor temporare din hard disc, şterge istoricul aplicaţiilor şi al navigatorului web, memoria cache şi cookies-urile.

Puteţi controla programele care pornesc o dată cu Windows-ul, puteţi depista fişierele duplicate, să reparaţi shotcut-urile nefuncţionale şi să dezintalaţi programele software inutile. Alte caracteristici includ printre altele ştergerea în siguranţă a fişierelor, golirea recycle bin, funcţie de programare pt. ştergere şi pentru recuperarea fişierelor şterse.
Atentie! Pachetul de instalare include si un toolbar de care nu aveti nevoie pentru functionarea programului.
Programul este oferit gratuit pentru  Softpedia User

Pentru a beneficia de oferta mergeti in pagina promotionala unde aveti codul de activare(regname: Softpedia User ; regcode:C1H0L9-20CC-321B-36F7-4117-W6Y1L3) si  link-ul de descarcare:
Softpedia Mirror (RO) [EXE]

Nota.Daca aveti instalata o versiune mai veche oferita de Softpedia (de la v. 9.56) activarea se face automat.

MyDefrag 4.3.1 - Utilitar pentru defragmentarea și optimizarea discului

MyDefrag(fostJkDefrag) este unul dintre cele mai bune utilitare pentru defragmentarea și optimizarea discului pentru Windows 2000/2003/XP/Vista/2008/ inclusiv X64. Complet automat și foarte ușor de folosit, rapid, consum redus de resurse , cu mai multe strategii de optimizare, poate optimiza și dischete, discuri de memorie USB și orice altceva care pentru Windows arată ca un disc.
 

Pagina web
Descarca MyDefrag  4.31