Thursday, April 29, 2010

WinUtilities Profesional [GIVEAWAY] 9.6 - Licenta gratuita

WinUtilities este o colecţie premiată de unelte pentru optimizarea şi îmbunătăţirea performanţei sistemului de operare. Acestă suită conţine unelte pentru curăţărea regiştrilor, a fişierelor temporare din hard disc, şterge istoricul aplicaţiilor şi al navigatorului web, memoria cache şi cookies-urile.

Puteţi controla programele care pornesc o dată cu Windows-ul, puteţi depista fişierele duplicate, să reparaţi shotcut-urile nefuncţionale şi să dezintalaţi programele software inutile. Alte caracteristici includ printre altele ştergerea în siguranţă a fişierelor, golirea recycle bin, funcţie de programare pt. ştergere şi pentru recuperarea fişierelor şterse.

Atentie! Pachetul de instalare include si un toolbar de care nu aveti nevoie pentru functionarea programului.
Programul este oferit gratuit pentru  Softpedia User

Pentru a beneficia de oferta mergeti in pagina promotionala unde aveti codul de activare(regname: Softpedia User ; regcode:C1H0L9-20CC-321B-36F7-4117-W6Y1L3) si  link-ul de descarcare

Nota.Daca aveti instalata o versiune mai veche oferita de Softpedia (de la v. 9.56) activarea se face automat. 

Skype 4.2.32.163

Skype este un software care vă permite să faceţi apeluri gratuite oriunde în lume. Skype foloseste  tehnologia P2P (peer-to-peer), pentru a vă conecta cu alţi utilizatori. Aceasta oferă mai multe caracteristici, inclusiv SkypeOut  de la Skype pentru convorbiri(cu taxa) cu telefoane fixe şi telefoane mobile la nivel mondial, apel tip conferinţă, şi desigur transferul de fişiere.
Convorbirile Skype se concentreaza pe video şi audio de calitate,  apeluri sigure, cu criptare end-to-end.


Pagina web
Descarca Skype 4.2.32.163