Wednesday, April 14, 2010

WinX DVD Copy 6.6.0 - Licenta gratuita

WinX DVD Copy este un softwarepentru a reliza copie de rezervă pentru DVD-iuri cu viteza de necrezut şi de înaltă calitate. WinX DVD Copy acceptă copierea întregului conţinut de DVD la un alt DVD-ul direct, acceptă copierea numai al unui DVD-9 la spre DVD-5S cu toate caracteristicile speciale, meniuri, subtitrari si limba rămase.
Pentru a obţine versiunea completă gratuit, descărcaţi acest program şi va inregistrati cu următoarele date:
    Your Name: dvdcopydottech
License Code: YM5HA-WILZN-CHLP0-TUWP0-RRGJV

 Pagina web - promotionala 
Descarca WinX DVD Copy 6.6.0

PDF-XChange Viewer 2.0.50 - Vizualizaţi fişiere PDF

Dacă doriţi să vizualizaţi fişiere PDF pe calculator cu Windows aveţi acum posibilitatea de a alege - PDF-XChange Viewer este mai mic, mai rapid şi destul de bogat în facilităţi. Aşa că dacă Adobe Reader a fost până în prezent alegerea pentru citirea fişierelor PDF -opţiunea poate să se schimbe! Free PDF-XChange Viewer vă oferă toate caracteristicile la care vă aşteptaţi, cum ar fi suport pentru toate formatele de fişiere PDF.  
Programul are traducere în limba română si versiune portabila.
Principalele caracteristici:
-Taburi multiple
-Adauga comentarii şi adnotări la orice fisier PDF (cu setările de securitate)
-Marcare paginii cu text şi obiecte
-Scrie direct pe orice pagina PDF - în modul maşină de scris.
-Export întreaga pagină sau fişiere în oricare dintre formatele de imagine suportate inclusiv BMP, JPEG, TIFF, PNG .
-Extrage text din pagini / fişiere PDF

Pagina web
Descarca PDF-XChange Viewer 2.0.50

PicPick 2.2.7 - Captură de ecran si editor de imagine

PicPick este un program pentru captură de ecran, care include şi un editor de imagine, similar cu Microsoft Paint, cu mai multe instrumente utile, inclusiv selector de culoare, paletă de culori şi altele. PicPick vă permite să captați întregul desktop, ferestrele active, zonele selectate sau fereastra cu un clic pe buton sau prin intermediul tastaturii prin comenzi rapide.
Captura de imagine poate fi încărcată în editorul de imagine intern pentru editare, salvată ca fişier de imagine (JPG, PNG, GIF, BMP), fie încărcat automat la server FTP ( încărcare a imaginii şi copiaţi URL-ul în clipboard).
PicPick - editor de imagine oferă o varietate de instrumente pentru a adăuga text, forme, umbre, rame si alte efecte la imagini. Alte caracteristici includ suport pentru defilare pe pagină, personalizare hotkeys şi altele.
Are traducere în limba română.

Pagina Web
Descarca PicPick 2.2.7