Monday, May 10, 2010

VirtualBox 3.1.8 - Permite rularea unui sistem(linux) pe altul(windows)

VirtualBox este o aplicație gratuită(open source) care permite rularea unui sistem de operare (Linux) pe un altul (Windows) sau invers.Indiferent dacă rulaţi Linux pe Windows sau Windows pe Linux, alternativa open-source VirtualBox le ajută să coexiste.
Dacă vreţi să ştiţi mai multe detalii despre instalarea si setarea VirtualBox şi instalarea unui sistem de operare pe VirtualBox, puteţi găsi aici.

Pagina web

WinUtilities Profesional [GIVEAWAY] 9.63 - Licenta gratuita

WinUtilities este o colecţie premiată de unelte pentru optimizarea şi îmbunătăţirea performanţei sistemului de operare. Acestă suită conţine unelte pentru curăţărea regiştrilor, a fişierelor temporare din hard disc, şterge istoricul aplicaţiilor şi al navigatorului web, memoria cache şi cookies-urile.


Puteţi controla programele care pornesc o dată cu Windows-ul, puteţi depista fişierele duplicate, să reparaţi shotcut-urile nefuncţionale şi să dezintalaţi programele software inutile. Alte caracteristici includ printre altele ştergerea în siguranţă a fişierelor, golirea recycle bin, funcţie de programare pt. ştergere şi pentru recuperarea fişierelor şterse.

Atentie! Pachetul de instalare include si un toolbar de care nu aveti nevoie pentru functionarea programului.
Programul este oferit gratuit pentru  Softpedia User

Pentru a beneficia de oferta mergeti in pagina promotionala unde aveti codul de activare(regname: Softpedia User ; regcode:C1H0L9-20CC-321B-36F7-4117-W6Y1L3) si  link-ul de descarcare:
Softpedia Mirror (RO) [EXE]

Nota.Daca aveti instalata o versiune mai veche oferita de Softpedia (de la v. 9.56) activarea se face automat.

Paragon HFS for Windows 7.5 - Gratuit

Paragon Software ofera 50.000 de licenţe de acest produs pentru a avea acces deplin la Mac HFS + Sisteme de fişiere din Microsoft Windows NTFS!
HFS for Windows permite utilizarea partiţiile Mac-formatat în sistemele de operare Windows. Utilizand tehnologia proprie Paragon unic - Universal File System Driver (UFSD), HFS Paragon pentru Windows este posibilitatea de a extinde limitele de scalabilitate Microsoft Windows şi interoperabilitate.

Cine este interesat de acest program gaseste oferta aici:
http://www.paragon-software.com/home/hfs-windows/giveaway.html