Thursday, March 11, 2010

Shardana Antivirus Rescue Disk Utility( SARDU ) 1.0.7.1 - Integreaza mai multe programe pe un CD sau stik USB

Shardana Antivirus Rescue Disk Utility, pe scurt SARDU - este un program gratuit care foloseşte imaginile ISO ale unor producatori de antivirus, cateva utilitare, Linux CD bootable şi  distribuții Windows PE, inclusiv LiveXP.
SARDU nu se instalează , trebuie doar despachetat într-un fisier pe PC și are traducere în limba română.
După lansare puteţi sa alegeți programele pe care doriţi să le integraţi pe un CD/DVD ca o imagine ISO sau pe un stik USB.   

Un tutorial care va poate ajuta sa utilizati acest program gasiti aici
Descarcă SARDU 1.0.7.1

COMODO System Cleaner 2.2.135611.5

Comodo System Cleaner este o puternică suită de utilitare şi instrumente care vă permite să vă faceţi un calculator cu Windows XP,Vista sau Win 7 mai rapid, mai eficient şi mai sigur.
Caracteristici:
- Preluarea controlului prin personalizarea aproape a fiecărui aspect sau comportament al Windows  cu doar cîteva clicuri de mouse.
- Optimizarea performanţei sistemului , spatiului pe disc si stabilitatea generală cu uneltele din Registry Cleaner şi Disk Cleaner
- Obţineţi vizibilitatea completă şi controlul asupra computerului dumneavoastră : hardware, software, procese şi performanţă, cu instrumente puternice de diagnosticare
- Asigurarea completă on-line si off-line a vieţii private eliminînd istoria, memoria cache şi fisiere temporare de pe Internet browser, instant mesagerii şi aplicaţii pentru Windows
- Vă protejază confidenţialitatea şi datele esenţiale de securitate cu utilitare ca Folder Lock(blocarea folderelor), File Encryption(criptarea fişierelor) şi Permanent File Wiper(stergerea definitivă a fișirelor)
- Obţineţi funcţionalitate cum nu ați avut înainte și ca bonus instrumentele necesare pentru a împărţi şi a reuni fişiere mari, compară fişierele după conţinut şi altele.

Pagina web
Descarca Comodo System Cleaner 2.2.135611.5
Descarca Comodo System Cleaner Portabil

SIW 2010 (System Information for Windows)

SIW este un Sistem avansat de Informaţii pentru Windows care adună informaţii detaliate despre proprietăţile şi setările sistemului şi le afişează într-o manieră uşor de înţeles. SIW poate crea un fişier de raport (CSV, HTML, TXT or XML) şi este capabil să se execute în modul de lot/batch (de Inventar Asset Tracking, Computer (software si hardware) Inventarul, PC Audit, Software-ul de audit, Software License Compliance Management)
 Facilitaţi:
*Informaţii Software: Sistem de operare, software-ul instalat şi remedierile(Hotfixes), procese, servicii, utilizatorii, deschide fişiere, codecuri instalate, licenţe software (produs key / numerele serial / CD-cheie), Secrete (Password Recovery).
*Informatii Hardware : Plăci de bază, senzori, BIOS-ul, procesor, chipset, PCI / AGP, USB şi ISA / PnP Devices, memorie, placă video, monitor, Disk Drives, dispozitive CD / DVD , dispozitive SCSI, Smart, porturi, Imprimante.
*Informaţii Reţea : Carduri de reţea, conexiunile de reţea active, porturile deschise.
*Network Tools: adresa MAC changer, vecinatate Scan, Ping, Trace, Statistica

*Diverse Utilitare:
Eureka!
(Reveal lost passwords hidden behind asterisks/Descoperă parolele ascunse în spate la asteriscuri), testare monitor, oprire / restart.
*Monitorizare
în timp real: procesor, memorie, utilizare programe şi a traficului în reţea.
SIW are și versiune portabilă

Pagina web 
Descarca SIW  2010 (build 0310)

WinUtilities Pro 9.4 - Gratuit azi pe Giveaway of the day

WinUtilities Pro 9.4  este oferit gratuit pe site-ul Giveaway of the day, pentru descarcare si utilizare nelimitata, pina la 12.03.2010 la ora 10
Termeni si conditii:
- programul este gratuit doar dacã îl descarcati si îl instalati pîna la ora limita indicata
- ramine gratuit pina la prima reinstalare a sistemului de operare
- nu beneficiati de actualizari(upgrade) sau suport tehnic din partea producatorului
- daca l-ati instalat dupa ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu functioneaza)
- programul se înregistreaza/activeaza gratuit prin internet
- este gratuit doar pentru utilizari personale
Prezentare GOTD: "WinUtilities este o colecţie premiată de unelte pentru optimizarea şi îmbunătăţirea performanţei sistemului de operare. Acestă suită conţine unelte pentru curăţărea regiştrilor, a fişierelor temporare din hard disc, şterge istoricul aplicaţiilor şi al navigatorului web, memoria cache şi cookies-urile.
Puteţi controla programele care pornesc o dată cu Windows-ul, puteţi depista fişierele duplicate, să reparaţi shotcut-urile nefuncţionale şi să dezintalaţi programele software inutile. Alte caracteristici includ printre altele ştergerea în siguranţă a fişierelor, golirea recycle bin, funcţie de programare pt. ştergere şi pentru recuperarea fişierelor şterse."

Descarca WinUtilities Pro 9.4  (GOTD)

Foxit Reader 3.2.0303 - Program pentru citirea documentelor in format PDF

Foxit Reader este un program pentru calculator folosit la citirea documentelor in format PDF. Este cea mai buna alternativă pentru mai cunoscutul Adobe Reader.
Foxit Reader este o varianta mult mai simpla, care vine cu tot ce este necesar pentru un cititor de PDF-uri, ocupind doar 10 MB spatiu pe disc, în loc de 100 MB cit ocupa Adobe, şi fara sa instaleze alte aplicaţii de care poate nu ai nevoie.
Foxit Reader poate deschide orice fişier pdf, format foarte utilizat pentru crearea de documente electronice.
Foxit Reader este un program de citit documente pdf simplu, rapid şi foarte eficient.

Pagina web
Descarca Foxit Reader 3.2.0303

K-Lite Mega Codec Pack 5.8.0

K-Lite Mega Codec Pack este o colecţie de codecuri şi filtre DirectShow. Aceste componente sunt necesare pentru codificare şi decodificare diferitelor formate audio şi video. Acest "Codec Pack" este conceput ca o soluţie uşor de utilizat pentru a reda toate fişierele video şi audio.
K-Lite Mega Codec Pack combină conţinutul a două pachete : K-Lite Codec Pack Full şi Real Alternative.


Pagina web  
Descarca K-Lite Mega Codec Pack 5.8.0