Thursday, February 11, 2010

WinX HD Video Converter Deluxe - Licenta gratuita

Winx HD Video Converter Deluxe este un  program pentru conversie video multi-funcţional , care susţine conversiea tuturor clipurilor video SD (definiţie standard),  şi HD (High Definition) videoclipuri. Cu acest program, nu aveţi nevoie de a utiliza zeci de convertoare video în unitatea de disc, care au funcţii limitate separat.
Acesta indeplineste perfect nevoilor dumneavoastră de conversie video prin intermediul  a 4 moduri: convertizor video pentru formate video SD  (AVI, MP4, MPEG, WMV, etc), convertiti formate video HD (HD AVI, HD MP4, MPEG HD, HD TS, etc ), convertizor video pentru a se potrivi pe dispozitive portabile (iPad, iPhone, iPod, PSP, PS3, Xbox, Blackberry, etc) si dispozitive HD (Apple TV HD, HD, PS3, Xbox HD, HD, Zune). 
Pentru a obţine versiunea completă gratuit, descărcaţi acest program şi folositi codul de licenţă (WINHCD-GIVE-AWAY-2010) din pagina promotinala

Descarca Winx HD Video Converter Deluxe

EnhanceMySe7en Free 2.5.1 -Optimizare Windows7

EnhanceMySe7en ajută utilizatorii să controleze multe aspecte ale sistemului cu un confort maxim.Windows 7 este rapid şi este destul de satisfacerea în rolul de a înlocui Windows XP şi Vista, dar se poate face mult mai rapid şi responsabil cu EnhanceMySe7en.
Veti avea tot ce este necesar pentru menţinerea Windows 7 într-o stare perfecta. Programul oferă instrumente care au grijă de registru, spatiu pe disc, software-ul instalat, procese şi tot felul de lucruri legate de sănătatea sistemului.
De asemenea, există o mulţime de alte opţiuni contribuind la stimularea performanţei sistemului.
Cu o interfaţă curată şi simpla acesta va aduce un set de instrumente "all-in-one"  puternice şi frumos clasificate, setări şi trucuri.

Pagina web
Descarca EnhanceMySe7en Free 2.5.1

ooVoo 2.6.0.20 - Video chat la o calitate foarte buna

ooVoo vă ajută să vă conectaţi cu prietenii, familia, şi cu asociaţii de afaceri la o calitate video şi audio cum nu aţi mai avut-o niciodată.
ooVoo este o aplicaţie care se utilizează gratuit cu o tehnologie ce permite video live pe Internet.
Puteţi participa la o conversaţie video unu-la-unu sau cu până la 6 participanţi(numai în versiunea Premium), folosind un calculator Pentium (Pentium 4 1 GHz sau mai mare), cu doar un web cam şi cască cu microfon (sau microfon şi difuzoare).



Calitatea audio şi video este foarte bună, necesită doar o conexiune la Internet de bandă largă (cum ar fi DSL sau cablu). Puteţi vedea care sunt persoanele de contact on-line şi să daţi uşor un apel live video pentru o conversaţie sau dacă nu sunt le puteţi lăsa un mesaj video, audio sau scris.
Versiunea aceasta are cîteva facilități noi pe care le puteți vedea aici, dar, atenție!!!, oferă și instalarea unui toolbar(bară de unelte), de care nu aveți nevoie pentru utilizarea programului.

Pagina web
Descarca ooVoo 2.6.0.20

Predator Free Edition 2.0.1 - Blocheaza sistemul prin intermediul unui stick USB

PREDATOR blocheaza PC-ul atunci când eşti departe, chiar dacă sesiunea  de Windows este încă deschisa.
Acesta foloseşte o unitate flash USB regulat ca un dispozitiv de control al accesului, si lucreaza după cum urmează:
* Se introduce un stickUSB
* Se porneste Predator (autostart cu Windows este posibil)
* Iti faci munca ta pe calculator...
* Atunci cind plecati de la PC, trebuie doar să scoateţi unitatea USB: odată ce acesta este eliminat, tastatura şi mouse-ului sunt dezactivate şi ecranul se închide la culoare
* Atunci când te întorci înapoi la PC, ati pus pe unitatea flash USB în loc: tastatură şi mouse-ul sunt imediat eliberte şi pe ecranul este restabilit.
Este mai uşor şi mai repede decât închiderea sesiunii de Windows, deoarece nu trebuie să reintroduceţi parola  atunci cind va întoarceti.
Cerinte:este necesar .Net Framework 3.5 SP1 
Pentru prima utilizare vedeti indicatiile autorului.

Pagina web
Descarca Predator Free Edition 2.0.1

Avant Browser 11.7 Build 46

Avant Browser este un browser bazat pe Internet Explorer. Avant Browser îţi permite să navighezi pe mai multe site-uri simultan şi blochează toate paginile pop-up nedorite cît şi reclamele în format flash. De asemenea, browser-ul are integrat un «cleaner» care şterge toate urmele navigarii pe internet pentru păstrarea intimităţii.
Caracteristicile includ:
* Stocare Profile online
* Autofills
* Mouse Gesturi
* Filtru pentru animatie flash
* Dotat cu AD / Pop-up Blocker
* Are inclus cititor RSS / Atom .
* Funcţii suplimentare pentru mouse
* Căutare cu frestre multiple
* Motor de căutare integrat
* Compatibilitate completă cu IE
* Controlul confidenţialităţii
* Feţe(Skins)
* Suport pentru 41 de limbi

Pagina web
Descarca Avant Browser 11.7. 46

IObit Security 360 1.4.1

IObit Security 360 este un utilitar avansat pentru eliminarea programelor malware şi spyware, care detectează, elimină şi protejează PC-ul de diferite şi potenţial periculoase spyware, adware, cai troieni, keyloggers, roboţii, viermi, şi hijackers. Cu un motor unic "Dual-Core"  şi o detectare euristică a malware-ului, IObit Security 360 detectează cele mai complexe şi mai adanci spyware şi a malware-ului într-un mod foarte rapid şi eficient.
 IObit Security 360 are un timp real de protecţie contra malware-ului şi frecvente actualizări automate pentru a reduce la zero ameninţările la adresa securităţii. IObit Securiy 360 poate lucra cu antivirusul instalat pentru un grad de securitate superior .

Pagina web
Descarca IObit Security 360 1.4.1

Vuze 4.3.1.4 - Descarca sau transfera fisiere in reteaua torrent

Vuze (fost Azureus) este un client BitTorrent gratuit utilizat pentru a transfera fişiere prin intermediul BitTorrent protocol. Vuze este scris in Java, şi utilizează  motorul Azureus.
Vuze ofera multiple torrent downloads, descarcare la rind / sisteme de prioritate (pe torent şi fişiere), start / stop şi acces instantaneu la numeroase informaţii despre torrents.

În plus, Vuze vă permite să vizualizaţi, să publicaţi şi să partajaţi şi conţinut video de calitate în format HD şi DVD original. Puteţi vedea conţinut prin intermediul diferitelor categorii de canale care conţin şi emisiuni TV, videoclipuri muzicale, filme, jocuri video şi altele.
Programul are traducere în limba română.

Pagina web
Descarca Vuze 4.3.1.4