Sunday, February 14, 2010

Partition Table Doctor 3.5 -Gratuit

Partition Table Doctor (PTD) este un puternic instrument de recuperare a  partitiilor hard disk-ului, atunci cind apare un dezastru sau atunci când o partitie a HDD este coruptă si datele inaccesibile - în astfel de situaţii PTD face posibil ca utilizatorii să scaneze automat şi sa repare lista de partiţii, MBR şi boot-sector al partiţiei avariate. Permite recuperarea de date pe partiţii  FAT16/FAT32/NTFS/EXT2/EXT3/SWAP de pe orice hard-disk IDE / ATA / SATA / SCSI .
Partition Table Doctor face posibil ca utilizatorii avansati sa lucreze cu aproape fiecare aspect al tabelului  de partiţii si vine echipat cu funcţii precum cea de backup şi restaurare a tabelului de partiţii, reconstruirea tabelului de partiţii şi MBR, făcând partiţia activă, ascunderea de partiţie, scandisk , setarea parola  pentru hard-disk, deblocarea Hard-disk, editare sectoare, copiere sectoare , completare sectoare pe partiţie, şi aşa mai departe, de asemenea, are suport pentru crearea de floppy-disk sau un CD boot-abil pentru urgente,  făcând posibilă recuperarea chiar şi atunci când sistemul de operare nu reuşeşte să porneasca.

Partition Table Doctor (PTD) este un produs marca EASEUS si este oferit gratuit pe www.megaleecher.net 
Pentru a descarca programul trebuie doar sa dati un clic pe "here" din fraza de la finalul articolului: 
"Latest fully-functional registered version of Partition Table Doctor 3.5 can be downloaded from here, ..."

Sistem Explorer Portabil 2.0.9 - Ofera informatii despre sistem

Sistem Explorer vă oferă informaţii detaliate despre procese, startup, explorer, addons IE, uninstallers, Windows, servicii, drivere, contacte şi  fisiere deschise . Istoricul de acţiune pentru activităţi de monitorizare procese.
"Making of Registri &Files": instantanee pentru a compara uşor modificări de sistem. Rezultatul comparatiei este afişat în vizualizare arborescentă şi lista de text.
Poate fi folosit pentru analiza programelor instaler/uninstaller.
Realizeaza grafice pentru monitorizarea utilizarii a resurselor sistemului în timp.
Verificaţi uşor dosare suspecte, prin intermediul VirusTotal sau Jotti- vezi imaginea.
Detalii de căutare simplă despre fişiere / procese, prin intermediul  bazei de date on-line.
Acces rapid la System Utilities.
Are traducere in limba romana.