Thursday, April 8, 2010

EnhanceMySe7en Free 2.7.5 - Optimizare Windows7

EnhanceMySe7en ajută utilizatorii să controleze multe aspecte ale sistemului cu un confort maxim.Windows 7 este rapid şi este destul de satisfacerea în rolul de a înlocui Windows XP şi Vista, dar se poate face mult mai rapid şi responsabil cu EnhanceMySe7en.
Veti avea tot ce este necesar pentru menţinerea Windows 7 într-o stare perfecta. Programul oferă instrumente care au grijă de registru, spatiu pe disc, software-ul instalat, procese şi tot felul de lucruri legate de sănătatea sistemului.
De asemenea, există o mulţime de alte opţiuni contribuind la stimularea performanţei sistemului.
Cu o interfaţă curată şi simpla acesta va aduce un set de instrumente "all-in-one"  puternice şi frumos clasificate, setări şi trucuri.

Pagina web
Descarca EnhanceMySe7en Free 2.7.5

Periodic Table Explorer 1.7.1 Portabil

Periodic Table Explorer conţine toate elementele din tabelul periodic, împreună cu imagini ale elementelor în stare naturală, precum şi o mulţime de alte informaţii afişate interactiv.
Programul are doua versiuni Clasic si Explorer. Versiunea Explorer,  a fost proiectata pentru a fi mai puternica oferind utilizatorului mai mult control asupra aspectului cererii. Acesta utilizează MDI (multi-document interface) un design care permite ca fiecare dintre afişaje sa apara separat pentru a fi deschis oriunde în cadrul ferestrei aplicaţiei principale şi in orice număr, cu posibilitatea ca fiecare instanţă arată datele diferite.

Pagina web
Descarca Periodic Table Explorer 1.7.1 Portabil

Subtitle Edit 2.9 - Editor subtitrari

Subtitle Edit (SE) este un utilitar gratuit pentru editarea subtitrărilor.
Cu Subtitle Edit se poate ajusta timpul de pornire a subtitrării pentru sincronizarea cu filmul.
SE este scris in C# si codul sursa este inclus.
Trăsături principale:
* Ajustare/Sincronizarea subtitrării :start/sfîrşit, viteză
* Afişarea textul subtitrării mai devreme sau mai tîrziu
* Ajustarea timpului de afisare
* Repararea erorilor obisnuite
* Realizeaza conversia în diferite formate: SubRib, MicroDVD, Substation Alpha, SAMI, etc.
* Traducerea Google este inculsa in program
* Verifica ortografia foloisind dictionarele Open Office 2.x
* Se pot adauga efecte: Typewriter si karaoke
* Poate deschide subtitrările din fisierele matroska (mkv)
Pe site-ul programului gasiti citeva tutoriale pentru acest program
Pentru utilizatorii de Windows XP se cere Microsoft. NET Framework versiunea 2.0 sau mai nou

Pagina web
Descarca Subtitle Edit 2.9

WinUtilities [GIVEAWAY] 9.52 Profesional - Gratuit pentru Softpedia User

WinUtilities este o colecţie premiată de unelte pentru optimizarea şi îmbunătăţirea performanţei sistemului de operare. Acestă suită conţine unelte pentru curăţărea regiştrilor, a fişierelor temporare din hard disc, şterge istoricul aplicaţiilor şi al navigatorului web, memoria cache şi cookies-urile.
 
 Puteţi controla programele care pornesc o dată cu Windows-ul, puteţi depista fişierele duplicate, să reparaţi shotcut-urile nefuncţionale şi să dezintalaţi programele software inutile. Alte caracteristici includ printre altele ştergerea în siguranţă a fişierelor, golirea recycle bin, funcţie de programare pt. ştergere şi pentru recuperarea fişierelor şterse.
Atentie! Pachetul de instalare include si un toolbar de care nu aveti nevoie pentru functionarea programului.
Programul este oferit gratuit pentru  Softpedia User

Pentru a beneficia de oferta mergeti in pagina promotionala unde aveti codul de activare(regname: Softpedia User ; regcode:C1H0L9-20CC-321B-36F7-4117-W6Y1L3) si  link-ul de descarcare

Skype 4.2.0.158

Skype este un software care vă permite să faceţi apeluri gratuite oriunde în lume. Skype foloseste  tehnologia P2P (peer-to-peer), pentru a vă conecta cu alţi utilizatori. Aceasta oferă mai multe caracteristici, inclusiv SkypeOut  de la Skype pentru convorbiri(cu taxa) cu telefoane fixe şi telefoane mobile la nivel mondial, apel tip conferinţă, şi desigur transferul de fişiere.
Convorbirile Skype se concentreaza pe video şi audio de calitate,  apeluri sigure, cu criptare end-to-end.


Pagina web
Descarca Skype 4.2.0.158

Wise Disk Cleaner 5.31 Portabil - Eliberează spaţiu pe hard disk

Wise Disk Cleaner este un program gratuit, rapid şi uşor de utilizat, dezvoltat pentru a elibera spaţiu pe disc prin ştergerea fişierelor care nu mai sunt utilizate de către nici un software de pe sistem. Prin eliminarea acestor resturi, junk files, se eliberează spaţiu pe hard disk şi creşte viteza de lucu a sistemului. Programul recunoaşte peste 50 de tipuri de fişiere(junk)


Pagina web
Descarca Wise Disk Cleaner 5.31 Portabil

Bywifi Video Streaming Downloader 2.2.0

Bywifi Video Streaming Downloader este un program gratuit pentru descarcare, transcoding şi accelerare streaming video. Se acceptă descărcarea, transcoding şi P2P accelerare video de la toate site-urile Web, cum ar fi YouTube, Dailymotion, Metacafe, MySpace, Yahoo, etc. Lista completă o gasiţi pe site.
Video streaming este de 3-5 ori mai repid cu Bywifi decît fără el. În plus, se poate transcoda înregistrări video în formate pentru mobil, telefoane sau PDA.

Pagina web
Descarca Bywifi Video Streaming Downloader 2.2.0