Wednesday, March 10, 2010

Skype 4.2.0.155 - Convorbiri la o calitate video/audio foarte buna

Skype este un software care vă permite să faceţi apeluri gratuite oriunde în lume. Skype foloseste  tehnologia P2P (peer-to-peer), pentru a vă conecta cu alţi utilizatori. Aceasta oferă mai multe caracteristici, inclusiv SkypeOut  de la Skype pentru convorbiri(cu taxa) cu telefoane fixe şi telefoane mobile la nivel mondial, apel tip conferinţă, şi desigur transferul de fişiere.
Convorbirile Skype se concentreaza pe video şi audio de calitate,  apeluri sigure, cu criptare end-to-end.



Pagina web
Descarca Skype 4.2.0.155

AVG AntiVirus Free Edition 9.0.790

AVG AntiVirus Free Edition 9 este un antivirus complet gratuit, perfect pentru a fi folosit pe calculatoarele persoanle atunci cand nu doreşti să cumperi un program de protectie. Merită să-l instalaţi decît să fiţi total descoperit. LinkScanner este compatibil acum şi cu Firefox 3
 

Descarca AVG AntiVirus Free Edition 9.0.790

Auslogics Disk Defrag 3.1.3.100 - Optimizare rapidă a hard disk-ului

Auslogics Disk Defrag este proiectat pentru optimizarea rapidă a hard disk-urilor moderne de astăzi . Obţineţi performanţe maxime de la hardware-ul dvs. obţinut cu investiţii costisitoare.
Auslogics Disk Defrag este extrem de simplu de utilizat, nu necesită nici o fază de analiză şi este mai rapid decât  majoritatea celorlalte software pentru defragmentare. Aceasta vă va ajuta să obţineţi maximul de performanţă din hardware-ul calculatorului. Şi, ce-i mai important, este absolut gratuit.

Aceasta (v3.x) este o versiune majoră şi conţine suport pentru defragmentarea mai mult de o unitate (în acelaşi timp), o mai bună viteză de defragmentare (pana la 30% mai rapid), suport pentru Windows 7 şi multe altele.

Pagina web
Descarca Auslogics Disk Defrag 3.1.3.100 Portabil

Driver Magician Lite 3.61 - Creaza o copie de rezerva pentru drivere

Driver Magician Lite este un program gratuit (freeware), care identifică toate componentele hardware din sistem, extrage driverele asociate lor de pe hard disk şi relizează backup(copie de rezervă) într-o locaţie aleasă. Atunci când formataţi, reinstalaţi sau actualizaţi sistemului de operare, aveţi posibilitatea să restabiliţi toate driverele salvate.

Driver Magician (!)  are şi versiune portabilă.


 Pagina web
Descarca Driver Magician Lite 3.61

Registry CleanUP Starter Edition 4.0.0

 Registry CleanUp elimina rapid şi convenabil inutile si invechite chei de registru de la Windows XP, Vista şi Windows 7. În prima etapă programul analizeaza Windows Registry.
Înainte de a începe analiza se va crea un punct de recuperare Windows. Acest lucru poate ajuta pentru a recupera computerul în caz de urgenţă sau erori.
 Odata ce căutarea in registry este completa, erorile sunt găsite şi pot fi testate sau vizualizate imediat, faceţi clic pe "Remove" (Eliminare). Asiguraţi-vă că eroarea este stocate ca o garanţie doilea la un fişier şi apoi şterse din registru.
Registry sunt  mai curati acum , dar programul mai are si defragmentare registry, un start-up manager şi un editor de registry. Start-up manager este capabil de a izola programe individuale, atunci când porneşte Windows. Cu aceasta functie va avea un impact direct asupra programelor care se incarca la start-up.

Pagina web
Descarca Registry CleanUP Starter Edition 4.0.0