Wednesday, May 5, 2010

WinUtilities Profesional [GIVEAWAY] 9.62- Licenta gratuita

WinUtilities este o colecţie premiată de unelte pentru optimizarea şi îmbunătăţirea performanţei sistemului de operare. Acestă suită conţine unelte pentru curăţărea regiştrilor, a fişierelor temporare din hard disc, şterge istoricul aplicaţiilor şi al navigatorului web, memoria cache şi cookies-urile.

Puteţi controla programele care pornesc o dată cu Windows-ul, puteţi depista fişierele duplicate, să reparaţi shotcut-urile nefuncţionale şi să dezintalaţi programele software inutile. Alte caracteristici includ printre altele ştergerea în siguranţă a fişierelor, golirea recycle bin, funcţie de programare pt. ştergere şi pentru recuperarea fişierelor şterse.

Atentie! Pachetul de instalare include si un toolbar de care nu aveti nevoie pentru functionarea programului.
Programul este oferit gratuit pentru  Softpedia User

Pentru a beneficia de oferta mergeti in pagina promotionala unde aveti codul de activare(regname: Softpedia User ; regcode:C1H0L9-20CC-321B-36F7-4117-W6Y1L3) si  link-ul de descarcare:
Softpedia Mirror (RO) [EXE]

Nota.Daca aveti instalata o versiune mai veche oferita de Softpedia (de la v. 9.56) activarea se face automat.

Malwarebytes 'Anti-Malware Portabil 1.46 - Detecteaza şi elimina malware

Malwarebytes 'Anti-Malware este considerat a fi următorul pas în detectarea şi eliminarea de malware. În acest program au fost incluse o serie de noi tehnologii care sunt proiectate pentru a detecta rapid, să distrugă, şi de a preveni malware. Malwarebytes 'Anti-Malware poate detecta si elimina malware chiar şi atunci cind cele mai cunoscute programe antivirus si aplicaţii malware nu reuşesc să detecteze. 
La versiunea gratuita(freeware) scanarea se face manual si este recomandat sa se faca inainte o actualizare a bazei de date.

Nota. In imagine sunt viermii trimisi pe Yahoo Messenger si gasiti dupa scanare. Dupa instalare faceti o actualizare a bazei de date(Update) si apoi scanati computerul.

Deascarca Malwarebytes 'Anti-Malware Portabil 1.46

Spyware Terminator 2.7.1.623 - Elimina programele spyware în timp real

Spyware Terminator este gratuit, uşor de utilizat şi eficient în eliminarea programelor spyware în timp real, oferind protecţie împotriva programelor spyware, adware, keyloggers, cai troieni, browser hijackers, malware-ului şi a altor ameninţări.

Programul are acum traducere în limba română.
Notă:la instalare se oferă schimbrea pagini de start a browserului şi instalarea unui toolbar(bară de unelte). 
Nu sunt necesare pentru rularea programului!

Pagina web
Descarca Spyware Terminator 2.7.1.623