Friday, March 12, 2010

Zemana AntiLogger [GIVEAWAY] 1.9.2.185 - Gratuit un an

Zemana AntiLogger are o noua metodă puternică de a proteja PC-ul împotriva atacurilor malware. Programul nu se bazează pe actualizarea semnăturii virusului şi pe scanare fişiere, cum ar face programele antivirus  tradiţionale. Tehnologia unică detectează cind ruleaza malware-ul de pe computer, iar programul il opreste înainte de a putea fura identitatea sau avaria computerul.
Zemana AntiLogger elimină ameninţările de la keyloggers, trojans bancher SSL, spyware, şi altele

Zemana AntiLogger [GIVEAWAY] 1.9.2.185 este oferit in colaborare cu Sofpedia.com  si il puteti descarca gratuit de pe pagina  promotionala

Dupa descarcare si instalare veti putea folosi  Zemana AntiLogger gratuit pentru 1 an

FolderDefence 1.0.0.17 - Ascunde sau blocheaza fişiere şi foldere

FolderDefence vă permite sa va protejati cu parola  toate informaţiile private sau sensibile  de pe unitatea hard disk. Puteţi face fişierele şi folderele inaccesibile, invizibile sau de a le proteja de modificare şi ştergere. Datele protejate nu sunt accesibile de către orice utilizatori sau aplicaţii - indiferent de modul în care încearcă să intre în - la nivel local sau de pe net. Interfaţă intuitivă de utilizator a FolderDefence va corespunde pentru toată lumea - de la utilizatorul novice la expertul în informatică.
Cantitatea de fişiere / foldere de pe computer, care se pot proteja cu FolderDefence, este nelimitat.

 
Principalele caracteristici şi beneficii:
- Protecţia efectiva a fisierelor vă permite să le ascundeti de utilizatori sau  programe periculoase în Windows XP, Server 2003, Vista, Server 2008 si Windows 7.
Numai proprietarul  parolei aplicaţiei  va accesa folderele ascunse.
- 4 metode de protecţie  disponibile: ascunde, blocheaza, ascunde si blocheaza, doar în citire (Hide, Lock, Hide & Lock, Read Only)
- Volumele din toate sistemele de fişiere sunt acceptate.
- Numărul de fişiere/foldere protejate  este nelimitat.
- Nici un fişier de sistem nu sufera modificări în timp ce utilizaţi FolderDefence.
- Utilizare şi dezinstalarea FolderDefence este protejat cu parolă unică.
- Modul  True Stealth - nu se poate detecta modulul de protecţie.
- Suport Safe  mode - protecţie este în viaţă chiar şi atunci când sistemul se execută în modul de siguranţă (Safe  mode).
- Suport pentru dosare numite cu simboluri in limba naţională.
- Suport complet pentru Windows 7
- FolderDefence este complet gratuit pentru uz personal si comercial!
  
Nota. 
1.Parola se trece la meniul "Service"
2.Se poate bloca / ascunde chiar si o partitie - vezi imginea


Pagina web
Descarca FolderDefence 1.0.0.17

Advanced SystemCare Free 3.5.0

Advanced SistemCare Free (numit înainte Advanced WindowsCare) este un utilitar gratuit de îngrijire a PC-ului care cu un clic te ajuta la protejarea, repararea şi să optimizaţi computerului.
Facilităţi noi, interfaţă noua, funcţii noi, scanare îmbunătăţită, curatenie, reparaţii, optimizare, copie de rezervă în trei moduri , încărcare mai rapidă.

Pagina web
Descarca Advanced SystemCare Free 3.5.0

Skype Portabil 4.2.0.155

Skype este un software care vă permite să faceţi apeluri gratuite oriunde în lume. Skype foloseste  tehnologia P2P (peer-to-peer), pentru a vă conecta cu alţi utilizatori. Aceasta oferă mai multe caracteristici, inclusiv SkypeOut  de la Skype pentru convorbiri(cu taxa) cu telefoane fixe şi telefoane mobile la nivel mondial, apel tip conferinţă, şi desigur transferul de fişiere.
Convorbirile Skype se concentreaza pe video şi audio de calitate,  apeluri sigure, cu criptare end-to-end.

Pagina web
Descarca Skype  Portabil  4.2.0.155

TwistedBrush Open Studio 16.19 - Desenare digitală şi editare foto

TwistedBrush Open Studio este un pachet software gratuit pentru desenare digitală şi editare foto în Windows. Este un pachet puternic şi uşor de utilizat, construit pe platforma TwistedBrush Pro Studio. Fiind bazat pe TwistedBrush Pro Studio, aproape toate caracteristicile de la versiunea Pro Studio sunt incluse în Open Studio, cu excepţia caracteristicilor care permit modificarea pensulei.





Pagina web
Descarca TwistedBrush Open Studio 16.19

Photo Flash Maker Free 5.15 - Creaza albume cu poze si muzica.

Photo Flash Maker este o versiune gratuită uşor de utilizat pentru crearea de diapozitive foto (slideshow) în format flash. Cu acest freeware, puteţi crea diapozitive flash cu fotografii şi muzică, în doar câţiva paşi. Photo Flash Maker (versiune gratuită) oferă interfaţă uşor de utilizat, gata pentru utilizare flash template-uri si efecte, şi mai multe facilităţi.

Cu Photo Flash Maker (versiunea gratuită), puteţi crea superbe diapozitive foto(slideshow) în format SWF pentru vizionarea pe computer, scrise ca un flash album foto pentru a fi dăruit pe un CD / DVD, sau să încărcaţi(upload) pe site-uri web.

Puteti sa cititi aici un tutorial cu imagini despre cum sa faci album de poze in format Flash cu acest program

Pagina web
Descarca Photo Flash Maker Free 5.15