Sunday, March 7, 2010

IS Protector 2.2.3.31504 - Program de securitate şi protecţie a datelor

IS Protector (Information Security and Data Protection) este un program de securitate şi protecţia a datelor,  dezvoltat special pentru a proteja datele confidenţiale în siguranţă pentru a nu fi accesate de către un străin.  
IS Protector foloseste metode puternice de criptare a fişierelor (Strong File Encryption EFS and Military Grade Unrecoverable Termination Algorithms) pentru a proteja fişierele confidenţiale şi folderele sau de recuperarea de date şi acces neautorizat la afacerea dvs. importanta sau informaţii private. Fişierele criptate nu poate fi folosit pe un alt computer sau de către un alt utilizator in afara de tine.
 Cu IS protector va protejati informaţiile personale: email-uri private si adrese;  informaţii bancare şi carduri de credit  ; date medicale şi fotografii de familie; chat-ul şi istoria browser-ul; parole şi licenţe.

Pagina web
Descarca IS Protector  2.2.3.31504

MyDefrag 4.2.9 - Utilitar pentru defragmentare și optimizare

MyDefrag(fostJkDefrag) este unul dintre cele mai bune utilitare pentru defragmentarea și optimizarea discului pentru Windows 2000/2003/XP/Vista/2008/ inclusiv X64. Complet automat și foarte ușor de folosit, rapid, consum redus de resurse , cu mai multe strategii de optimizare, poate optimiza și dischete, discuri de memorie USB și orice altceva care pentru Windows arată ca un disc.
 

Pagina web
Descarca MyDefrag  4.2.9

foobar2000 v1.0.1 Final - Audio player

Foobar2000 este un player audio cu un consum de memorie redus şi suport nativ pentru mai multe formate audio populare, inclusiv MP1, MP2, MP3, MP4, MPC, AAC, OGG, WAV, AIFF, AU, SND, CDDA etc. Are incluse functii tagging si suport ReplayGain. Afişare listă de redare şi comenzi rapide de la tastatură sunt ambele foarte personalizabile.


 Suport pentru extragerea(ripping) CD-urilor audio, precum şi transcoding toate formatele acceptate audio utilizând componenta Converter.

Pagina web
Descarca foobar2000 v1.0.1 Final

System Explorer 2.1.1 - Ofera informaţii detaliate despre sistem

Sistem Explorer vă oferă informaţii detaliate despre procese, startup, explorer, addons IE, uninstallers, Windows, servicii, drivere, contacte şi  fisiere deschise . Istoricul de acţiune pentru activităţi de monitorizare procese.
"Making of Registri &Files": instantanee pentru a compara uşor modificări de sistem. Rezultatul comparatiei este afişat în vizualizare arborescentă şi lista de text.
Poate fi folosit pentru analiza programelor instaler/uninstaller.
Realizeaza grafice pentru monitorizarea utilizarii a resurselor sistemului în timp.
Verificaţi uşor dosare suspecte, prin intermediul VirusTotal sau Jotti- vezi imaginea.
Detalii de căutare simplă despre fişiere / procese, prin intermediul  bazei de date on-line.
Acces rapid la System Utilities.
Are traducere in limba romana.

Argente Utilities 1.0.1.2 - Program gratuit -all-in- one-pentru optimizare, curațare, reparare sistem

Argente Utilities este un instrument util care vă permite să o reparaţi, optimizaţi, gestionaţi, modificaţi, eliminați şi să protejaţi sistemul de toate tipurile de erori, eşecuri şi atacuri periculoase(malwares).

Iată câteva caracteristici cheie ale "Argente Utilities":
· Un Click de întreţinere (numai un singur clic pentru toate acțiunile)
· Registry Cleaner (menţine Registry Cleaner optimizat, în această nouă versiune)
· Disk Cleaner (*. tmp, *. Temp, *. vechi, etc).
· Privacy Cleaner
· Uninstall Manager
· StartUp Manager
· Process Manager
· Sistem  Optimizer
· Spyware Cleaner
· Spyware Inmunize
· System Manager
· Sistem de Repair
· Argente Tools (peste 20 de instrumente de la Argente Software: fişier split &join;  FTP Manager, File encrypt,  text encrypt, etc)
· Windows Instrument (peste 80 de instrumente pentru windows)

Pagina web
Descarcă Argente Utilities 1.01.2
Descarcă Argente Utilities 1.0.1.2 Portabil