Monday, March 29, 2010

iCare Data Recovery 3.6 - Gratuit azi pe Giveaway of the Day

 iCare Data Recovery 3.6 este oferit gratuit pe site-ul Giveaway of the day pina la 30.03.2010, ora 10, pentru descarcare si utilizare nelimitata.
Termeni si conditii:
- programul este gratuit doar dacã îl descarcati si îl instalati pîna la ora limita indicata
- ramine gratuit pina la prima reinstalare a sistemului de operare
- nu beneficiati de actualizari(upgrade) sau suport tehnic din partea producatorului
- daca l-ati instalat dupa ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu functioneaza)
- programul se înregistreaza/activeaza gratuit prin internet
- este gratuit doar pentru utilizari personale
iCare Data Recovery Software este un instrument cuprinzător de recuperare a fişierelor şterse şi formatate care vă ajută să recuperaţi fişierele de pe un hard disc, un hard disc extern, un card sd, unul de memorie sau un drive flash formatat. Pe langă formatare, poate recupera fişierele atunci când partiţia nu poate fi citită, nu este accesibilă, a fost ştearsă, mbr este alterat sau sectorul de butare sau partiţia este virusată.
Dispune de patru moduri de recuperare:
  • „Partition Revovery” pentru a recupera partiţiile şterse;
  • “Deleted File Recovery” pentru a recupera fişierele şterse din greşeală, fişierele din partiţiile inaccesibile, sistem de recuperare a fişierelor RAW, a sectorului de butare afectat, mbr alterat;
  • “Deep Scan Recovery” pentru o scanare completă a fişierelor pierdute şi a celor existente şi pentru a găsi pe cât posibil fişiere;
  • “Format Recovery” pentru a recupera fişiere din hard disc-uri formatate, disc-uri externe, drive flash, card sd, etc.
ATENTIE! Codul de activare este in fisierul "readme.txt"

Descarca iCare Data Recovery(GOTD)

System Explorer Portable 2.1.4 - Oferă informaţii detaliate despre sistem

Sistem Explorer vă oferă informaţii detaliate despre procese, startup, explorer, addons IE, uninstallers, Windows, servicii, drivere, contacte şi  fisiere deschise . Istoricul de acţiune pentru activităţi de monitorizare procese.
"Making of Registri &Files": instantanee pentru a compara uşor modificări de sistem. Rezultatul comparatiei este afişat în vizualizare arborescentă şi lista de text.
Poate fi folosit pentru analiza programelor instaler/uninstaller.
Realizeaza grafice pentru monitorizarea utilizarii a resurselor sistemului în timp.
Verificaţi uşor dosare suspecte, prin intermediul VirusTotal sau Jotti- vezi imaginea.
Detalii de căutare simplă despre fişiere / procese, prin intermediul  bazei de date on-line.
Acces rapid la System Utilities.
Are traducere in limba romana.

CCleaner 2.30.1130

CCleaner este un soft gratuit de optimizare şi de curăţare a computerului. Se elimină fişierele neutilizate din sistem - ceea ce permite Windows-ului să ruleze mai rapid şi eliberareză spaţiu valoros pe hard disk. Se curăţă de asemenea, urme ale activităţii on-line, cum ar fi istoricul dvs. de Internet. În plus aceasta conţine o caracteristică de a menţine registry pe deplin curat. Dar cea mai bună parte este modul foarte rapid de execuţie (în mod normal, având mai puţin de o secundă pentru a rula) şi nu conţine Spyware sau Adware.

Descarca CCleaner  2.30.1130 Portabil
Descarca CCleaner  2.30.1130 Slim

Driver Magician Lite 3.62

Driver Magician Lite este un program gratuit (freeware), care identifică toate componentele hardware din sistem, extrage driverele asociate lor de pe hard disk şi relizează backup(copie de rezervă) într-o locaţie aleasă. Atunci când formataţi, reinstalaţi sau actualizaţi sistemului de operare, aveţi posibilitatea să restabiliţi toate driverele salvate.

Driver Magician (!)  are şi versiune portabilă.



 Pagina web
Descarca Driver Magician Lite 3.62

Advanced SystemCare Free 3.5.1

Advanced SistemCare Free (numit înainte Advanced WindowsCare) este un utilitar gratuit de îngrijire a PC-ului care cu un clic te ajuta la protejarea, repararea şi să optimizaţi computerului.
Facilităţi noi, interfaţă noua, funcţii noi, scanare îmbunătăţită, curatenie, reparaţii, optimizare, copie de rezervă în trei moduri , încărcare mai rapidă.


Pagina web
Descarca Advanced SystemCare Free 3.5.1