Friday, May 7, 2010

ConceptDraw Pro 7 Full Version - Licenta gratuita

ConceptDraw PRO este un program pentru grafica de afaceri şi instrument tehnic de aplicarea a diagramelor dezvoltat de Computer Systems Odesa.
Cu ConceptDraw Pro, care vine cu instrumente de desen vectorial, biblioteci grafice cu sute de forme  pre-desenate, limbaj de scripting inclus, suport pentru importul şi exportul de multe formate de fişiere şi nenumărate alte caracteristici profesionale, utilizatorii pot desena grafice cu aspect profesionist, diagrame, scheme logice, planuri de etaj şi mult mai multe în doar câteva minute.
ConceptDraw PRO(acum la versiunea 8) costa aproape 300$.  
Aceasta oferta este mai veche dar inca valabila.
Puteti obtine o licenta gratuita pentru versiunea 7 daca va inregistrati aici:
http://www.conceptdraw.com/registration/cd7special.php?iml_uk
Completati doar la  nume, prenume,  adresa de email si cu un clic pe "Register" in pagina urmatoare aveti codul de activare

Descarcati ConceptDrawPro7

Privatefirewall 7.0.20.39

Privatefirewall se bazează mai puţin pe caracteristica semnăturilor şi mai mult pe comportamentul malware-ului pe spaţiul de lucru şi are o tehnologie de apărare compusă din mai multe straturi distincte, o tehnologie concepută pentru a bloca sau atenua pagubelor provocate de intruziunea viruşilor şi a  altor atacuri malware-ului. Dincolo de protecţie fără egal, Privatefirewall include următoarele straturi  proactive,  bazate pe tehnologia de apărare: -Application Monitor/Manager
-Registry Monitor
-Process Monitor/Manager
-Email Anomaly Analyzer/Manager
-System Anomaly Analyzer

Privatefirewall, de asemenea, detecteaza malware-ului şi intruziuni bazate pe comportamentele caracteristice neautorizate de utilizare a sistemului. Unele dintre acestea includ:
- Încercările de a accesa un obiect protejat
- Încercările de a iniţia un proces extern
- Încercările de a controla service Windows
- Încercările de a crea o cerere DNS
- Încercările de a iniţia trafic TCP de ieşire

Pagina web
Descărcați Privatefirewall v7.0.20.39

PDFZilla 1.2.9 - Convertor de fisiere PDF. Gratuit azi pe Giveaway of the Day

PDFZilla 1.2.9 este oferit gratuit pe site-ul Giveaway of the day  pînă in 08 MAI 2010 la ora 10 pentru descărcare şi utilizare nelimitată ,
Termeni si condiţii:
- programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi şi îl instalaţi pîna la ora limită indicată
- rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare

- nu beneficiaţi de actualizări(upgrade) sau suport tehnic din partea producătorului

- dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)

- programul se înregistrează/activează gratuit prin internet
- este gratuit doar pentru utilizări personale

PDFZilla este o aplicaţie desktop care converteşte rapid şi cu acurateţe fişiere PDF în documente MS Word perfect editabile, documente cu text formatat, documente cu text simplu, imagini, fişiere HTML, şi fişiere Shockwave Flash SWF.
PDFZilla oferă suport pentru majoritatea formatelor precum DOC, RTF, TXT, BMP, JPG, GIF, PNG, TIF, HTML, SWF. PDFZilla oferă deasemenea suport şi pentru convertirea loturilor de fişiere şi pentru Selectarea Paginilor ce doresc a fi convertite.

Descarca PDFZilla 1.2.9(GOTD)

Yahoo! Messenger 10.0.0.1264

Yahoo!Messenger versiunea 10 vine cu unele schimbări și promite o îmbunătățire la cpitolul audio- video unde era deficitar față de concurență. Prima schimbare se vede chiar la lansare unde apare un meniu din care se poate schimba limba interfeței(nu și română).
Mai multe detali găsiti aici


Nota. Daca aveti probleme cu virusii trimisi pe Yahoo Messenger incercati sa le rezolvati cu programul Malwarebytes 'Anti-Malware
Vedeti si alte solutii prezentatate aici

Pagina web
Descarca Yahoo!Messenger 10.0.0.1264