Friday, April 2, 2010

SUPERAntiSpyware 4.35.1002 Final

SUPERAntiSpyware este unul din programele antispyware cu cea mai amănunţită scanare. Tehnologiea multi-dimensională a procesului de scanare va detecta spyware care altor aplicaţii antispyware le scapă. Îndepărtează uşor dăunători, cum ar fi WinFixer, SpyAxe, SpyFalcon, şi alte tipuri. Repară conexiunea la internet, desktop-uri, registri şi oferă actualizări de bază de date.


Descarca SUPERAntiSpyware Free 4.35.1002

Foxit Reader 3.2.1.0401 - Program pentru citirea documentelor in format PDF

Foxit Reader este un program pentru calculator folosit la citirea documentelor in format PDF. Este cea mai buna alternativă pentru mai cunoscutul Adobe Reader.
Foxit Reader este o varianta mult mai simpla, care vine cu tot ce este necesar pentru un cititor de PDF-uri, ocupind doar 10 MB spatiu pe disc, în loc de 100 MB cit ocupa Adobe, şi fara sa instaleze alte aplicaţii de care poate nu ai nevoie.
Foxit Reader poate deschide orice fişier pdf, format foarte utilizat pentru crearea de documente electronice.
Foxit Reader este un program de citit documente pdf simplu, rapid şi foarte eficient.

Pagina web
Descarca Foxit Reader 3.2.1.0401

Mozilla Firefox 3.6.3 Final

Mozilla Firefox este un web browser  mic, rapid şi uşor de utilizat care oferă multe avantaje faţă de alte browsere, cum ar fi capacitatea de blocare a ferestrelor de tip pop-up şi navigarea cu file.
Noua versiune a Firefox are un motor mai rapid, este mai stabil şi are inclus un nou motor javascript. Browserul are suport pentru HTML 5, pentru a putea accesa datele offline , grafica imbunatăţită şi redarea multimedia fără plug-ins.

Descarca Mozilla Firefox 3.6.3 Final

CDBurnerXP 4.3.0.2015 - Aplicaţie gratuită pentru inscripţionare CD/DVD

CDBurnerXP este o aplicaţie gratuită pentru inscripţionarea CD-urilor şi DVD-urilor, inclusiv de tipul Blu-Ray şi HD-DVD. Programul include de asemenea facilitatea de a inscripţiona şi crea fişiere imagine ISO şi posedă o interfaţă în mai multe limbi. Oricine, chiar şi companiile, îl poate utiliza în mod gratuit. Nu include componente publicitare sau malefice. Puteţi viziona un tutorial video în română pentru a învăţa rapid cum să folosiţi softul.

Facilităţi Principale
* inscripţionarea tuturor tipurilor de discuri
* CD-uri audio cu sau fără pauze între piste
* inscripţionare şi creare de fişiere ISO
* verificarea datelor după inscripţionare
* creare de discuri butabile
* interfaţă multilingvă
* convertire bin/nrg → ISO, tipărire simplă de coperţi şi multe altele!
* Operating Systems: Windows 2000/XP/2003 Server/Vista/2008/Windows 7


Descarca CDBurnerXP  4.3.0.2015