Saturday, February 13, 2010

Digsby Build 76 - Trei aplicaţii pentru comunicarea pe internet într-un singur program

Digsby include într-un singur pachet de instalare trei aplicaţii pentru comunicarea pe internet:
1.Instant Messanging
Digsby este cunoscut ca unul dintre cel mai bune multi messengere oferind o listă combinata de conturi ale prietenilor pentru AIM, MSN, Yahoo, ICQ, Google Talk, Jabber, şi Facebook Chat.
2.Email
Se pot administra conturile personale de pe Hotmail, Gmail, YahooMail, AOL/AIM Mail, IMAP, şi POP
3.Social Networking
Rămâneţi la curent cu tot ce se întâmplă pe Facebook, Twitter, MySpace şi LinkedIn dacă aveţi conturi pe aceste site-uri
Toate acestea în aceeaşi interfaţă intuitivă si uşor de utilizat.

Pagina web
Desarca Digsby Build 76

Radiotracker Standard - FREE special version 6.1.117.1700

Cu Radiotracker poti asculta o gamă de peste 40.000 de posturi de radio pe Internet si sa descarci muzica  în format MP3 pe PC, pentru a le pune împreună in colecţie personala. Apoi le puteti converti in tonuri de apel sau arde pe CD-uri cu muzica. Şi este legal si posibil cu acest program.
Radiotracker Standard - FREE special version este ofert de exclusiv de Computer Bild.
Pentru a descarca programul intrati pe pagna promotionala si dati clic pe "Download"

Agnitum Outpost Firewall Pro 2009 - Licenta gratuita pentru 6 luni

Nota. Cine vrea licenta pentru o perioada mai mare de sase luni sa lase un mesaj. 

Pentru a obtine codul va inregistrati pe  pagina promotionala unde treceti datele cerute si SCRIETI la "Promotion Code" codul urmator:



Cu un clic pe "Send" veti obtine automat,  in pagina care se deschide, codul de activare.

Outpost Firewall Pro oferă un arsenal superior de apărare împotriva atacarii PC-ului. Programul asigură securitatea online cu o protecţie solidă împotriva tuturor ameninţărilor venite pe Internet. Outpost Firewall este primul firewall personal dezvoltat cu Open Architecture. De asemenea, este primul firewall personal care suportă plug-in-uri. Exemplu de plug-in-uri sunt incluse pentru a arăta modul în care această tehnologie revoluţionară poate fi uşor utilizate pentru sarcini cum ar fi Intrusion Detection, Advertisement Blocking, Content Filtering, E-mail Guard , şi Privacy Control. Este echipat cu fiecare caracteristică ce ar trebui să aibă un paravan (firewall) de protecţie personal . Acesta este paravanul de protecţie cele mai functional din lume. Acesta susţine toate cele mai noi tehnici de securitate şi caracteristici, cum ar fi: Full Stealth Mode, Anti-Leak, şi MD5 Authentication.
Outpost Firewall  are si versiune gratuita

Descarcati Outpost Firewall Pro 32 Bit
Descarcati Outpost Firewall Pro 64 Bit

MyDefrag 4.2.8 - Utilitar pentru defragmentare și optimizare

MyDefrag(fostJkDefrag) este unul dintre cele mai bune utilitare pentru defragmentarea și optimizarea discului pentru Windows 2000/2003/XP/Vista/2008/ inclusiv X64. Complet automat și foarte ușor de folosit, rapid, consum redus de resurse , cu mai multe strategii de optimizare, poate optimiza și dischete, discuri de memorie USB și orice altceva care pentru Windows arată ca un disc.
 

Pagina web
Descarca MyDefrag  4.2.8