Wednesday, March 31, 2010

Wondershare Time Freeze 1.0 - Creaza un sistem virtual. Licenta gratuita

Wondershare Time Freeze  este un software gratuit de protecţie de sistemului. Acesta acţionează uşor şi eficient pentru a crea un  sistem virtual pentru a vă menţine computerul în siguranţă de la toate tipurile de viruşi şi alte atacuri malitioase.
* Împiedicaţi ameninţări de la orice virusi, malware, spyware şi troienii.
* Elimina costurile pentru întreţinerea sistemului.
* Surf  şi jocuri  pe internet în condiţii de siguranţă.
* Vă protejati confidenţialitatea în mod eficient.
* Trebuie repornit PC-ul pentru a restaura sistemul la starea iniţială.

Pentru a primi codul de activare intrati pe pagina promotionala si va inregistrati.
Aici aveti si link-ul de descarcare- clic pe butonul verde  "Download  it"
In scurt timp veti primi codul de activare.
Dupa instalare si activare, dati clic pe butonul On veti trece in modul protejat si veti primi un anunt care va avertizeaza ca daca vreti sa salvati ceva pe partitia protejata la urmatoarea repornire a sistemului se pierde

Atentie! Promotia este limitata!

TwistedBrush Open Studio 16.22

TwistedBrush Open Studio este un pachet software gratuit pentru desenare digitală şi editare foto în Windows. Este un pachet puternic şi uşor de utilizat, construit pe platforma TwistedBrush Pro Studio. Fiind bazat pe TwistedBrush Pro Studio, aproape toate caracteristicile de la versiunea Pro Studio sunt incluse în Open Studio, cu excepţia caracteristicilor care permit modificarea pensulei.


Pagina web
Descarca TwistedBrush Open Studio 16.22

JavaSE Runtime Environment 6 Update 19

JavaSE Runtime Environment conţine maşină virtuală Java, executare clasă de biblioteci, precum şi lansator pentru aplicaţii Java care sunt necesare pentru a rula programe scrise în limbajul de programare Java.
Java SE Runtime Environment este utilizat în diferite  tipuri de aplicaţii pe internet: jocurile online, chat web, vizualizarea în format 3D a diferitelor imagini şi pentru unele site-uri care nu ruleaza fara aceasta aplicatie.

Pagina web
Descarca JavaSE Runtime Environment 6 Update 19