Monday, February 8, 2010

ooVoo 2.6.0.19 - Conversatii pe internet la o calitate audio/video foarte buna

ooVoo vă ajută să vă conectaţi cu prietenii, familia, şi cu asociaţii de afaceri la o calitate video şi audio cum nu aţi mai avut-o niciodată.
ooVoo este o aplicaţie care se utilizează gratuit cu o tehnologie ce permite video live pe Internet.
Puteţi participa la o conversaţie video unu-la-unu sau cu până la 6 participanţi(numai în versiunea Premium), folosind un calculator Pentium (Pentium 4 1 GHz sau mai mare), cu doar un web cam şi cască cu microfon (sau microfon şi difuzoare).


Calitatea audio şi video este foarte bună, necesită doar o conexiune la Internet de bandă largă (cum ar fi DSL sau cablu). Puteţi vedea care sunt persoanele de contact on-line şi să daţi uşor un apel live video pentru o conversaţie sau dacă nu sunt le puteţi lăsa un mesaj video, audio sau scris.
Versiunea aceasta are cîteva facilități noi pe care le puteți vedea aici, dar, atenție!!!, oferă și instalarea unui toolbar(bară de unelte), de care nu aveți nevoie pentru utilizarea programului.

Pagina web
Descarca ooVoo 2.6.0.19

OpenOffice.org 3.2.0 Final

OpenOffice.org este un pachet de programe comparabil în performanţe cu pachetul MS-Office, dar care este gratuit(Open Source).
OpenOffice.org are urmatoarele module:
- Writer (procesor de texte si editor HTML).
- Calc (foi de calcul tabelar).
- Draw (modul de desen si grafica vectoriala).
- Impress (modul pentru crearea de prezentari).
- Editor de formule.


Programul poate deschide majoritatea documentelor create cu MS-Office (Word, Excel, Powerpoint) fară probleme, le puteţi edita şi apoi salva fie în formatul nativ, fie în formatul original.
 
Descarca OpenOffice.org  3.2.0

Paint.NET 3.5.3 Final - Editor foto gratuit

PaintNET este unul dintre cele mai bune programe gratuite (freeware) pentru editare foto cu caracteristici intuitive şi inovative, interfaţă cu suport pentru layer(straturi), undo nelimitat,efecte speciale, o mare varietate de unelte ajutătoare pentru a realiza modificarea dorită. Dacă eşti începător poţi beneficia de ajutor online de la utilizatorii care cunosc mai bine programul sau să găseşti tutoriale şi plugins.
Paint.NET depinde, de asemenea de Microsoft NET Framework 3.5 SP1, care este instalat automat dacă nu este deja pe sistem.

Descarca Paint.NET 3.5.3 

PicPick - Captura de ecran si editare foto

Nota. Pentru editare foto va recomand noua versiune PaintNet

PicPick
este un program pentru captură de ecran, care include şi un editor de imagine, similar cu Microsoft Paint, cu mai multe instrumente utile, inclusiv selector de culoare, paletă de culori şi altele. PicPick vă permite să captați întregul desktop, ferestrele active, zonele selectate sau fereastra cu un clic pe buton sau prin intermediul tastaturii prin comenzi rapide.

Captura de imagine poate fi încărcată în editorul de imagine intern pentru editare, salvată ca fişier de imagine (JPG, PNG, GIF, BMP), fie încărcat automat la server FTP ( încărcare a imaginii şi copiaţi URL-ul în clipboard).
PicPick -
editor de imagine oferă o varietate de instrumente pentru a adăuga text, forme, umbre, rame si alte efecte la imagini. Alte caracteristici includ suport pentru defilare pe pagină, personalizare hotkeys şi altele.
Are traducere în limba română.

Pagina Web
Descarca PicPick 2.2.1

Bywifi Video Streaming Downloader 2.0 - Accelereaza descarcarea video streaming

Bywifi Video Streaming Downloader este un program gratuit pentru descarcare, transcoding şi accelerare streaming video. Se acceptă descărcarea, transcoding şi P2P accelerare video de la toate site-urile Web, cum ar fi YouTube, Dailymotion, Metacafe, MySpace, Yahoo, etc. Lista completă o gasiţi pe site.
Video streaming este de 3-5 ori mai repid cu Bywifi decît fără el. În plus, se poate transcoda înregistrări video în formate pentru mobil, telefoane sau PDA.


Pagina web
Descarca Bywifi Video Streaming Downloader 2.0

Sistem Explorer Portabil 2.0.8 - Ofera informaţii detaliate despre sistem

Sistem Explorer vă oferă informaţii detaliate despre procese, startup, explorer, addons IE, uninstallers, Windows, servicii, drivere, contacte şi  fisiere deschise . Istoricul de acţiune pentru activităţi de monitorizare procese.
"Making of Registri &Files": instantanee pentru a compara uşor modificări de sistem. Rezultatul comparatiei este afişat în vizualizare arborescentă şi lista de text.
Poate fi folosit pentru analiza programelor instaler/uninstaller.
Realizeaza grafice pentru monitorizarea utilizarii a resurselor sistemului în timp.
Verificaţi uşor dosare suspecte, prin intermediul VirusTotal sau Jotti- vezi imaginea.
Detalii de căutare simplă despre fişiere / procese, prin intermediul  bazei de date on-line.
Acces rapid la System Utilities.
Are traducere in limba romana.


Simpo PDF Merge & Split - Gratuit azi pe Giveaway of the day

 Simpo PDF Merge & Split este oferit gratuit pe site-ul Giveaway of the day, pentru descarcare si utilizare nelimitata pîna in 09.02.2010 la ora 10
Termeni si conditii:
- programul este gratuit doar daca îl descarcati si îl instalati pîna la ora limita indicata
- ramâne gratuit pâna la prima reinstalare a sistemului de operare
- nu beneficiati de actualizari(upgrade) sau suport tehnic din partea producatorului
- daca l-ati instalat dupa ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu functioneaza)
- programul se înregistreaza/activeaza gratuit prin internet
- este gratuit doar pentru utilizari personale
  Prezentare GOTD
"Simpo PDF Merge & Split reprezintă o suită premiată de instrumente PDF care vă permit să uniţi şi să înpărţiţi cu precizie fişiere PDF. Funcţia de unire vă ajută să uniţi mai multe fişiere PDF sau anumite pagini într-un singur document PDF, în timp ce funcţia de împărţire vă permite să extrageţi pagini sau să înlăturaţi paginile dintr-un document PDF.
Trăsături cheie:
  • Funcţie de împărţire precisă
  • Împarte după numărul paginii
  • Uneşte după numărul paginii
  • Extrage o anumită pagină sau parte din documentul PDF
  • Înlătură orice pagină sau parte din documentul PDF
  • Setează numele documentelor rezultate
  • Setarea parolei şi a descrierii fişierului PDF"
Pagina web
Descarca Simpo PDF Merge & Split 2.0(GOTD)