Thursday, January 28, 2010

AVS Video Editor 4.2.1.166

AVS Video Editor vă ajută să creaţi videoclipuri acasă cu puţină experienţă anterioară in editare video pe calculator. Crearea de productie  video este acum un fara dificultate cu AVS Video Editor chiar şi pentru începători. Suporta aproape toate formatele video.
Versiune gratuită de evaluare a AVS Video Editor nu are nici o  limita de timp sau caracteristici.
Programul de editare video este pe deplin funcţional şi arată doar un mesaj text la finalul videoclipului.

Pagina web
Descarca AVS Video Editor 4.2.1.166

CCleaner 2.28.1091 Portabil/Slim - Curata si optimizeaza sistemul

CCleaner este un soft gratuit de optimizare şi de curăţare a computerului. Se elimină fişierele neutilizate din sistem - ceea ce permite Windows-ului să ruleze mai rapid şi eliberareză spaţiu valoros pe hard disk. Se curăţă de asemenea, urme ale activităţii on-line, cum ar fi istoricul dvs. de Internet. În plus aceasta conţine o caracteristică de a menţine registry pe deplin curat. Dar cea mai bună parte este modul foarte rapid de execuţie (în mod normal, având mai puţin de o secundă pentru a rula) şi nu conţine Spyware sau Adware.


Descarca CCleaner  2.28.1091 Portabil
Descarca CCleaner  2.28.1091 Slim

Comodo Internet Security (32-bit) 4.0.129536.679 Beta

COMODO Internet Security este primul program gratuit (freeware) care ietegrează trei produse de bază pentru apărare: antivirus-COMODO Antivirus,firewall-COMODO Firewall şi blocare malware-COMODO Defense+.


Pagina web
Descarca Comodo Internet Security (32-bit) 4.0.129536.679 Beta

doPDF 7.1.326 - Creaza documente in format PDF

doPDF este un creator de PDF-uri ce poate fi folosit gratuit atât pentru uz personal cât şi pentru uz comercial. Utilizând doPDF poţi crea PDF-uri selectând comanda "Tipăreşte" din orice aplicaţie care oferă opţiuni de tipărire. Cu câteva clickuri poţi transforma în PDF orice document creat cu Microsoft Excel, Word, PowerPoint sau chiar şi email-urile sau paginile web favorite.

 doPDF se instalează ca şi o imprimantă virtuală, după instalarea cu succes fiind listată în secţiunea de "Imprimante şi Faxuri". Pentru crearea unui document PDF trebuie doar să trimiţi documentul pentru tipărire la imprimanta virtuală doPDF. Deschide un document (creat cu Microsoft Word, WordPad, NotePad sau alt program), alege opţiunea Tipăreşte şi selectează din lista imprimantelor doPDF. În următorul pas trebuie aleasă o locaţie unde va fi salvat documentul PDF creat şi, după ce conversia în PDF va fi finalizată, documentul PDF va fi deschis automat cu ajutorul cititorului de PDF-uri.
Alte caracteristici le gasiti, in limba romana, pe site-ul programului. 

Pagina web (ro)
Descarca doPDF 7.1.326

Vista Codec Package 5.5.5 Final

Cu Vista Codec Package instalat ai putea folosi orice media player, limitat doar de către utilizator, avind posibilităţi de redare pentru toate filmele şi clipuri video. Streaming video este acceptat în mai multe formate, în toate browserele Web  populare. Utilizatorii de VCP au posibilitatea de a alege ceea ce este instalat şi de unde să instaleze utilizând programe publice . După instalare, puteţi selecta pentru a elimina anumite porţiuni, fără a înlătura întregul pachet. Puteţi, de asemenea, re-adăuga elemente îndepărtate în orice moment.


Pagina web
Descarca Vista Codec Package 5.5.5 Final

DocPad 8.2 - Alternativa gratuita la Notepad

DocPad este o alternativa gratuita la Notepad. Desi are acelasi rol, editare text simplu, acesta ofera un arsenal de instrumente de economisire a timpului:  marcare, conversie de caz, bara de instrumente personalizabile, codare conversie, istoricul dosarului, salt la linia/offset, macro-uri de tastatura,  previzualizare imprimare,cautare si înlocuire, verificarea scriere, statistici, font cu pas variabil, si altele. De asemenea, include in pachet calculator, calendar, si harta de caractere.


Pagina web
Descarca DocPad 8.2

RipTiger Full - Gratuit azi pe Giveaway of the Day


RipTiger Full – numărul 1 mondial în programe de descărcare video online şi TV.
RipTiger este cel mai uşor şi puternic program de înregistrare video şi emisiuni TV de pe Internet.
Noua versiune a RipTiger poate accelera descărcarea de flash video de pe aproape orice web site. Descărcaţi filme, clipuri şi alte video-uri. Convertiţi fişierele video descărcate şi transferaţi-le de dispozitive mobile. Trăiţi experienţa online într-un mod nou!
Cele mai cunoscute torente online şi formate sunt suportate:
*Video Flash (HTTP şi RTMP)
*Windows Media (HTTP, MMS şi RTSP)
*Real Audio and Real Video (HTTP and RTSP)
*MPEG
*QuickTime
*Streaming MP3 (Shoutcast)

RipTiger Fulleste oferit gratuit pe site-ul Giveaway of the day, pentru descarcare si utilizare nelimitata , pina la 29.01.2010  la ora 10
Termeni si conditii:
- programul este gratuit doar dacã îl descarcati si îl instalati pîna la ora limita indicata
- ramine gratuit pina la prima reinstalare a sistemului de operare
- nu beneficiati de actualizari(upgrade) sau suport tehnic din partea producatorului
- daca l-ati instalat dupa ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu functioneaza)
- programul se înregistreaza/activeaza gratuit prin internet
- este gratuit doar pentru utilizari personale

Descarca RipTiger Full(GOTD)