Saturday, April 24, 2010

Paragon Partition Manager 10 Personal - Gratuit ! Oferta limitata pentru 3 zile

Paragon Partition Manager este un program care vă oferă controlul complet asupra hard disk-ului computerului. Este un instrument pentru o re-structurare a hard disk-ului, pentru stocarea eficientă a datelor. Îmbunătăţiţi performanţa PC-ului fără a trebui să re-instalati sistemul de operare şi aplicaţii software

Oferta pentru versiunea completa(full) este facuta de site-ul thewindowsclub.com unde gasiti link-ul pentru descarcare.
Fara inregistrare sau cod de activare doar cu o rugaminte  din partea autorului:
"If you wish to share this offer in your communities, feel free to do so, but PLEASE do not hotlink directly to the download exe files, as in such a case the company may simply pre-terminate the giveaway offer anytime."

TweakNow PowerPack 2010 2.1

TweakNow PowerPack este o suită de utilitare complet integrate care vă permit să vă ajustaţi fiecare aspect al computerului dumneavoastră pentru sistemul de operare şi browserul web.

RAM Idle gestionează memoria liberă care este disponibilă pentru a rula programele în Windows . Se împiedică pierderea de performanţă la închidrea/deschiderea de fişiere şi programe în şi din memorie. AutoShutdown vă permite să suspendaţi(Stand By), să trceţi în modul Hibernate, sau să închideţi computerul după o perioadă de timp specificată. În plus faţă de economisire a resurselor, acest program vă păstrează sistemul mai sigur ceea ce îl face indisponibil pentru persoane neautorizate.  
AutoRun CD este o extensie de Windows, cu funcţie de autorulare CD-uri si DVD-uri , care vă oferă opţiuni suplimentare pentru a porni programe de ascultat muzică.
Toate celelalte funcţii le găsiţi pe interfata programului (vezi imaginea).

Pagina web
Descarca TweakNow PowerPack 2010  2.1