Saturday, March 27, 2010

TuneUp Utilities 2009 - Licenta gratuita.Promotie noua, pină la 30 martie 2010

TuneUp Utilities 2009 este unul dintre cele mai bune programe pentru optimizarea sistemului .Programul vine cu o interfata intuitiva,pentru  ca  utilizatorii incepatori sa nu intampine probleme in utilizare.
In optiunile acestui progran sunt incluse: Start page , Increase performance , Free up disk space , Clean up Windows  , Solve problems , Customize Windows, Additional tools.
Pentru a obtine codul de activare va inregistrati aici:
http://www.tuneup.de/promo/winloadtuu09/
Completati adresa de email, codul de verificare, clic pe "Product... anforden" si... treceti din nou adresa de email si un nou clic pe butonul galben cu sageata.
Veti primi un mesaj cu un link catre pagina cu serialul de activare si butonul pentru descarcarea
Copiati codul serial dar pentru descarcare folositi link-ul de mai jos!
Descarcati TuneUp Utilities 2009

La instalare refuzati verificarea pentru actualizare  si in interfata urmatare clic pe "Enter Product key" treceti codul primit(celelalte date sunt optionale) si clic pe "Activate"
Dupa finalizarea instalarii puteti face o actualizare cu un clic pe "Update Wizard".

DiskMax 4.32 - Curatare si optimizare sistem

DiskMax este un utilitar gratuit care poate fi folosit pentru a maximiza eficienţa utilizării pe hard disk prin eliminarea fişierelor nedorite din sistemul dvs. Windows.
Conceput în interfaţă simpla şi uşor de utilizat, acesta este dotat cu 4 tipuri de profiluri de scanare şi anume rapid, standard, detaliat si complet. Puteţi alege oricare din profiluri pe baza preferinţelor personale.
 În timpul procesului de scanare,  DiskMax intreaba la fiecare profil  care este preferinţa dvs., trebuie doar să alegeţi Da sau Nu şi va continua cu decizia pe care o luati.
In cazul în care nu doriţi ca aceasta solicitare să apara ori de câte ori DiskMax este executat, asiguraţi-vă că  este bifata casuta la "Remember my answer", astfel încât răspunsul se păstrează pentru referinţe ulterioare.

Pagina web
Descarca DiskMax 4.32