Saturday, May 8, 2010

Google Earth Plugin - Vizualizati globul in mod 3D direct din browser-ul web

Google Earth Plugin este un plugin pentru browsere web care vă permite să navigaţi şi să exploraţi date geografice pe un glob 3D, pe diferite site-uri web, inclusiv pe Hărţi Google(Google Maps).
Google Earth Plugin este disponibil în prezent pentru următoarele sisteme de operare şi browsere web:
Microsoft Windows (2000, XP, Vista şi 7)
Google Chrome 1.0+
Internet Explorer 7+ (pe 32 de biţi)
Firefox 2.0+
Flock 1.0+
Apple Mac OS X 10.4 şi versiuni ulterioare (Intel şi PowerPC)
Google Chrome 1.0+
Safari 3.1+
Firefox 3.0+
De asemenea, se recomandă să vă asiguraţi că sistemul dvs. răspunde cerinţelor pentru Google Earth, pentru a asigura performanţe optime.
Pentru a beneficia de aceasta optiune descarcati si instalati Google Earth Plugin de aici:
http://earth.google.com/intl/en/plugin/
 Intrati  apoi din browser pe Google Maps si veti avea optiunea de a vizualiza globul in mod 3D fara a instala programul Google Earth.

Vuze 4.4.0.2 - Transfera fişiere prin intermediul BitTorrent protocol

Vuze (fost Azureus) este un client BitTorrent gratuit utilizat pentru a transfera fişiere prin intermediul BitTorrent protocol. Vuze este scris in Java, şi utilizează  motorul Azureus.
Vuze ofera multiple torrent downloads, descarcare la rind / sisteme de prioritate (pe torent şi fişiere), start / stop şi acces instantaneu la numeroase informaţii despre torrents.

În plus, Vuze vă permite să vizualizaţi, să publicaţi şi să partajaţi şi conţinut video de calitate în format HD şi DVD original. Puteţi vedea conţinut prin intermediul diferitelor categorii de canale care conţin şi emisiuni TV, videoclipuri muzicale, filme, jocuri video şi altele.
Programul are traducere în limba română.

Pagina web
Descarca Vuze 4.4.0.2

Partition Assistant Home Edition 2.0 - Manager de partiţii

Partition Asistent Home Edition este un manager de partiţii complet gratuit . Acesta vă permite să gestionaţi partiţie, spatiu pe disc redistribui uşor, şi puteţi să-l utilizaţi pentru a efectua operaţiuni mai complicate pe partiţia de pe hard disk, ca si un program comercial.
Această ediţie de start, acceptă sisteme de operare Windows 32 biţi , inclusiv Windows 2000, XP, Vista şi Windows 7. Se poate face Resize / Move Partition, Extend System Drive, Repartition, Merge, Split Partition şi aşa mai departe. Este foarte convenabil si usor pentru utilizatorii incepatori să poata avea mai multe avantaje în domeniul managementului si partitionarii discului.

Pagina web
Descarca Partition Assistant Home Edition 2.0

SUPERAntiSpyware 4.37.1000 Final

SUPERAntiSpyware este unul din programele antispyware cu cea mai amănunţită scanare. Tehnologiea multi-dimensională a procesului de scanare va detecta spyware care altor aplicaţii antispyware le scapă. Îndepărtează uşor dăunători, cum ar fi WinFixer, SpyAxe, SpyFalcon, şi alte tipuri. Repară conexiunea la internet, desktop-uri, registri şi oferă actualizări de bază de date.

Descarca SUPERAntiSpyware Free 4.37.1000