Sunday, March 21, 2010

Parted Magic 4.9 - Colectie de utilitare pentru hard disk

Parted Magic OS are programe de bază GParted si Parted şi realizeaza sarcinile de partiţionare cu uşurinţă, precum si alte programe utile (de exemplu, PartImage, Coda, TrueCrypt, Clonezilla, G4L, SuperGrubDisk, ddrescue, etc) şi un set excelent de documentare pentru utilizator. O colecţie completă de instrumente de fisiere de sistem  sunt de asemenea incluse, astfel acum  Parted Magic acceptă următoarele: ext2, ext3, ext4, FAT16, FAT32, HFS, HFS +, JFS, linux-swap, ntfs, ReiserFS, Reiser4, şi XFS.
Parted Magic necesită cel puţin un procesor i586 şi 256 MB de RAM pentru a opera sau 128MB, în "Live" mode.
Trăsături
* Formateaza hard disk-uri interne şi externe.
* Muta, copie, creaza, şterge, extinde/reduce partiţii de hard disk.
* Cloneaza unitatea de disc, pentru a crea o copie de siguranţă completă.
* Testeaza  hard-uri pentru defecte iminente.
* Test de memorie pentru sectoare defecte.
* Testeaza calculatorul  pentru o evaluare a performantei.
* Sterge sigur întregul hard disk, lasind curat de toate datele.
* Oferă acces la sisteme non-bootabile , permiţându-vă salvarea datelor importante.
* Rulează de pe CD, nu  necesita instalare.

Notă: Această descărcare este un fişier .iso care trebuie să fie ars pe CD / DVD, apoi utilizatorii trebuie să porneasca PC-ul lor de pe CD / DVD.

Pagina web
Descarca Parted Magic 4.9

Free Studio 4.3.6.79 - Pachet de programe pentru lucrul cu fişiere video şi audio

Free Studio este un pachet de programe care conține toate uneltele de la DVDVideoSoft pentru a lucra cu fişiere video şi audio DVD!
Cu Free Studio puteţi converti fişiere video şi audio între diferite formate sau pentru iPod, PSP, iPhone, Blackberry si alte dispozitive portabile; arde şi rip DVD-uri şi CD-uri audio; încărcă şi descărcă muzică şi înregistrări video de pe computerul dumneavoastră, iPod, PSP, iPhone şi BlackBerry; efectuează editare de bază la fisiere audio si video.

Toate programele, 23 in total, pot fi descărcate și individual de aici.
Descrierea modului de utilizare a fiecărui program din acest pachet este aici

Pagina web
Descarca Free Studio 4.3.6.79

Sublight 2.0.1 - Cautaţi si descarcati subtitrari pentru filme

Sublight este un software care vă permite să căutaţi subtitrari pentru filme şi să le descărcaţi pe computer. El poate căuta subtitrari pe baza mai multor criterii, cum ar fi titlul filmului , anul şi mai multe. Rezultatele sunt prezentate în listă de unde puteţi descărca şi previzualiza titlul pe care îl doriţi. Alte caracteristici includ integrarea cu redarea în media playere ,(WMP este integrat în program, dar poti alege și alte pleyere din lista prezentata la Setings>External aplication..>Video aplication>alegi "custom " și apoi clic la Location>Choose şi alegi playerul dorit), editarea de subtitrari şi opţional integrare în Windows Explorer.
Poate cauta subtitrări în 46 de limbi printre care şi în limba română.
 Caracteristici:
* integrare editor subtitrare (permite utilizatorilor înregistraţi corectarea cu uşurinţă pentru erorile de subtitrare),
*titlul filmului poate fi detectat cu ajutorul. nfo imagini,
* posibilitatea de a rula aplicaţia în fereastra nativă (parametru de linie de comandă / nativewindow),
* nou parametru de configurare: / checkframework = false (trece peste verificarea . NET Framework ),
* optimizare.

Pagina web
Descarca Sublight 2.0.1

CDBurnerXP 4.3.0.1991 - Program pentru scris CD/DVD-uri

Descriere şi prezentare preluate de pe pagina web(ro)
CDBurnerXP este o aplicaţie gratuită pentru inscripţionarea CD-urilor şi DVD-urilor, inclusiv de tipul Blu-Ray şi HD-DVD. Programul include de asemenea facilitatea de a inscripţiona şi crea fişiere imagine ISO şi posedă o interfaţă în mai multe limbi. Oricine, chiar şi companiile, îl poate utiliza în mod gratuit. Nu include componente publicitare sau malefice. Puteţi viziona un tutorial video în română pentru a învăţa rapid cum să folosiţi softul.
Facilităţi Principale
* inscripţionarea tuturor tipurilor de discuri
* CD-uri audio cu sau fără pauze între piste
* inscripţionare şi creare de fişiere ISO
* verificarea datelor după inscripţionare
* creare de discuri butabile
* interfaţă multilingvă
* convertire bin/nrg → ISO, tipărire simplă de coperţi şi multe altele!
* Operating Systems: Windows 2000/XP/2003 Server/Vista/2008/Windows 7


Descarca CDBurnerXP  4.3.0.1991

ZipGenius 6.3.1.2520 - Instrument de arhivare /dezarhivare

ZipGenius este un puternic instrument zip care oferă suport pentru mai mult de 20 de formate de compresie diferite, inclusiv 7zip, ZIP64, UPX şi multe altele. Se acceptă să glisaţi şi să fixaţi, 5 nivele de compresie, complet personalizabil şi cu integrare în Windows Explorer.


Programul de asemenea vine cu un client FTP inclus, care permite să descărcaţi şi să încărcați fişiere direct din cadrul software-ului. Semnătura caracteristică vă permite să vă adăugaţi semnătura şi informaţii de contact pentru orice fişier zip pe care îl creaţi. ZipGenius suportă, de asemenea, crearea de auto-extragere exe, complet personalizat cu lansarea de configurare şi pictograma. ZipGenius de asemenea, vine cu caracteristici suplimentare, cum ar fi encriptare, suport pentru scanner (achiziţionare de imagini şi zip în imagini), copie de rezervă, statistici, export de fişiere, sprijin pentru OpenOffice şi altele. De asemenea, poate interacţiona cu aparate Pocket PC.

Pagina web
Descarca ZipGenius  6.3.1.2520