Wednesday, January 20, 2010

LockCrypt 3.10 - Protectie pentru date personale

LockCrypt este un program pentu conturi de management, uşor de utilizat, care prevede o siguranţă pentru baza centrală de date stocate, a parolelor sau a altor informaţii personale.

Caracteristicile cheie oferite de LockCrypt includ:
# Depozitare sigură pentru date.
# Grupuri pentru a vă păstra conturile organizate.
# Password Generator.
# Export pentru a XML, CSV, HTML sau Text simplu şi import din XML.
# Firefox integrare.
# Secure Clipboard pentru a vă proteja parole.
#. NET Compact Framework versiunea pentru dispozitivele Windows Mobile.
# Versiunea Java J2ME pentru telefoanele mobile.
# Print iesire.
# Glisaţi şi fixaţi interfaţă.
Cerinte:
· Java Runtime Environment
· .NET Framework 3.5


Pagina web
Descarca LockCrypt 3.10

Auslogics BoostSpeed 4 - Suita de instrumente pentru intretinerea PC-ului. Gratuit!

Auslogics BoostSpeed este o suită de instrumente versatile de întreţinere a PC-ului, care vor optimiza rapid sistemul  într-o serie de domenii-cheie.
Modulul Disk Cleaner scaneaza PC-ul pentru fişierele temporare rămase  şi junk similare. Utilizare eficientă a modului  "scanare rapidă" şi ai putea elibera o parte considerabila de spaţiu pe hard disk, în doar câteva secunde.


Instrumentul Disk Defrag va defragmenta fişierele şi folderele pentru a oferi o crestere de viteză. Acest lucru poate fi rulat la cerere, dupa un anumit program, sau ori de câte ori PC-ul este inactiv, şi anumite trucuri diverse (inclusiv capacitatea de a exclude fişiere şi foldere de la defragmentare), oferă o performanţă mai buna.
Suita, de asemenea, include un Registry Cleaner, care identifică şi stabileşte inregistrari defecte in registrii, cu viteză foarte mare si ruleaza  instrumentul Registry Defrag după aceea, pentru a compacta Registry  pentru cea mai bună creştere a vitezei posibila.

Alte caracteristici includ Tracks Eraser, care menţine confidenţialitatea datelor dumneavoastră prin eliminarea urmelor lasate de  Windows şi aplicatii; PC Security inchide servicii Windows inutile, pentru a îmbunătăţi siguranţa dumneavoastră on-line, precum şi o secţiune de Windows Tools  care oferă cu  un clic acces pentru a unele applet-uri utile in Windows.

Descarca Auslogics BoostSpeed 4 (clic Try Now)

1AVCapture - Audio/video screen recorder. Gratuit azi pe Giveaway of the Day

1AVCapture este oferit gratuit pe site-ul Giveaway of the day, pentru descarcare si utilizare nelimitata , pina la 21.01.2010  la ora 10
Termeni si conditii:
- programul este gratuit doar dacã îl descarcati si îl instalati pîna la ora limita indicata
- ramine gratuit pina la prima reinstalare a sistemului de operare
- nu beneficiati de actualizari(upgrade) sau suport tehnic din partea producatorului
- daca l-ati instalat dupa ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu functioneaza)
- programul se înregistreaza/activeaza gratuit prin internet
- este gratuit doar pentru utilizari personale

Prezentare GOTD: "1AVCapture poate captura şi înregistra tot ce auziţi sau vedeţi în computerul dvs. Nu are importanţă dacă sursa video pe care doriţi să o înregistraţi vine de la camera web, de pe desktop, de la tunerul TV, dintr-o pagină web sau de la un media player. Funcţionează oricum.
1AVCapture înregistrază deasemenea orice sursă inclusiv sunet online, de pe CD, de pe DVD, din jocuri sau voce. Vreţi să înregistraţi cu camera? Nici o problemă. 1AVCapture permite ataşarea la computer a oricărui dispozitiv extern. 1AVCapture este soluţia de ultimă oră în domeniul înregistrării audio-video!"

Descarca 1AVCapture(GOTD)