Thursday, May 13, 2010

Pidgin 2.7.0 - Permite conectarea la conturi pe mai multe retele de chat simultan

Pidgin este un program multimessenger, care vă permite să vă conectaţi la conturi pe mai multe retele de chat simultan. Acest lucru înseamnă că puteţi fi pe chat cu prietenii de pe MSN, vorbind cu un prieten de pe Google Talk, şi într-o şedinţă chat pe Yahoo, toate în acelaşi timp.
Pidgin ruleaza pe Windows, Linux, şi a alte sisteme de operare UNIX.
Pidgin este compatibil cu urmatoarele retele de chat din caseta: AIM, ICQ, Google Talk, Jabber / XMPP, MSN Messenger, Yahoo!, Bonjour, Gadu-Gadu, IRC, Novell GroupWise Messenger, QQ, Lotus Sametime, SILC, SIMPLE , MySpaceIM, şi Zephyr. Se pot utiliza mult mai multe cu ajutorul plugin-urilor.

Pagina web
Descarca Pidgin 2.7.0

Wondershare USB Drive Encryption 1.0 - Gratuit azi pe Giveaway of the Day

 Prezentare GOTD
"Wondershare USB Drive Encryption este un instrument la îndemână pentru criptarea datelor aflate pe stick-uri USB şi pe alte dispozitive portabile de stocare a datelor astfel încât datele dumneavoastră sa fie protejate. Criptarea AES la nivelul de securizare a informaţiei în cadrul armatei Statelor Unite ale Americii pe 256-biţi vă garantează cel mai înalt grad de securitate a datelor personale sau ale afacerii dvs. Cu USB Drive Encryption nu trebuie să vă mai faceţi griji că datele de pe stick-ul USB dvs. sunt expuse, chiar dacă stick-ul USB este lăsat la întâmplare pe birou, pierdut sau furat. USB Drive Encryption, scutul dvs. de protecţie redutabl şi uşor de folosit!  
 Trăsături cheie:
Beneficiaţi de cel mai înalt gred de protecţie a datelor dvs., algoritmul său AES la nivelul de
 securitate al armatei USA pe 256 de biţi .
Creaţi o zonă protejată de parolă pentru informaţiile personale.
Vizualizaţi datele criptate cu o parolă pe orice computer chiar şi pe computerele care nu au instalat USB Drive Encryption. Ascundeţi datele criptate prin anularea accesului la acestea pentru mai multă protecţie. Protejaţi datele criptate de viruşi în modul doar-citire.
Oferă suport pentru diverse dispozitive USB, cum sunt stick-urile USB, hard disk-uri externe, carduri de cameră şi alte medii de stocare portabile.
Uşor de utilizat, nu sunt necesare drepturi de administrator."
    Desi programul este oferit pe  Giveaway of the Day, mergeti direct pe pagina producătorului unde  va inregistrati si cu un clic pe "Get Code Now "veţi intra în posesia codului de înregistrare cu care puteţi activa programul.
    Tot aici aveti si link-ul pentru descarcare

    XMedia Recode 2.2.2.0 - Audio/video convertor

    XMedia Recode poate converti aproape toate  formatele  audio şi video cunoscute, inclusiv 3GP, 3GPP, 3GPP2, AAC, AC3, AMR, ASF, AVI, AviSynth, DVD, FLAC, FLV, H.261, H.263, H.264, M4A , M1V, M2V, M4V, Matroska (MKV), MMF, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, TS, TRP, MP2, MP3, MP4, MP4V, MOV, OGG, PSP, (S) VCD, SWF , VOB, WAV, WMA şi WMV.
    XMedia Recode poate converti numai DVD-uri neprotejate.

    XMedia Recode converteşte: 3GP in AVI, 3GP in FLV, AC3 in MP3, AC3 in WAV, ASF in 3GP, ASF in FLV, ASF in MP4, AVI in FLV, AVI in 3GP, FLAC in MP3, FLAC in WMA, FLV in 3GP, FLV in Mp3, DVD in 3GP, DVD in AC3, DVD in AVI, DVD in MP3, DVD in MP4, DVD in MOV, DVD in SVCD, DVD in VCD, DVD in WMV, OGG in MP3, OGG in WMA, MPEG in AVI, MP2 in MP3, MP4 in FLV, MP4 in AVI, M4P in MP3, MOV in 3GP, MOV in AVI, MOV in FLV, WMA in MP3, WMV in FLV, WAV in MP3
    Toate caracteristicile le puteti vedea la "Features" pe pagina web
     Programul are si versiune portabila

    Nota: Limba implicita a alpicatiei este germana, dar poate fi schimbata din meniul Optionen/Opţiuni/.

    Pagina web 
    Descarca XMedia Recode 2.2.2.0

    StudioLine Photo Clasic SE 3.70.4.0 - Licenta gratuita

    Acest articol trebuia sa fie scris pentru StudioLine Photo Basic. Dar  cautind pe blog am gasit oferta pentru versiunea mai avansata StudioLine Photo Classic care aste valabila, pentru ultima versiune.

    Asa ca cine vrea poate vedea, mai jos, pasi de urmat pentru a obtine codul de activare 
    StudioLine Photo Classic este un puternic şi uşor de utilizat software de gestionare și de editare pentru fotografii digitale. Imaginile pot fi importate din aparatul de fotografiat, scanner toate formatele populare de fişiere. Arhiva de imagini este baza de date centrală în cazul în care vă este convenabil clasificați imaginile şi adăugati cuvinte cheie şi descrieri. Standard IPTC şi tag-uri Exif sunt pe deplin acceptate.
    32 unelte profesioniste pentru imagini sunt incluse cu suport dual-monitor pentru a îmbunătăţi probleme de expunere, efecte de ochi roşii, tonuri de culoare, etc. Fotografiile pot fi imprimate, prin e-mail, încărcate ca galerii pe web sau transformate în calendare şi felicitări. Un editor layout permite proiectarea gratuită de pagini album şi alte proiecte de colaj, inclusiv efectele de text atractiv. Este inclusă scrierea CD / DVD-ul - complet cu inserții de CD-uri imprimate.
    Licenta gratuită se pote obține astfel:
    1.Intrați aici: https://store.studioline.net
    ATENTIE!!! 
    Dați clic pe steagul american și schimbați limba din germană în engleză!!!
    Completați cu nume, prenume si o adresă de email validă pe care o retipariți. Dati clic pe "SendMe..."


    2.Descarcati StudioLine Photo Classic 3 de aici

    3.Verificați casuța de email, veti primi imediat codul de activare

    4.Copiați și introduceți in momentul cerut dupa instalare