Monday, April 5, 2010

pElement 1.3.5 - Prezentare tabelul periodic al elementelor

pElement este un instrument interactiv gratuit de referinţă  pentru prezentarea tabelului periodic. Acesta conţine peste 65 articole de informare cu privire la fiecare element, intefete selectabile de utilizator, 12 hărţi colorate, găsiţi instrumente de elemente, instrument de conversie unitati şi mai mult! Exemple de informaţiile furnizate în program includ punct de topire, punct de fierbere, densitatea, anul descoperirii, starea de oxidare, electronegativitatea, configuraţia de electroni, structuri cristaline şi parametrii de reţea a tuturor etapelor de  presiunea atmosferică stabilă (190 + faze totale), şi timpul de injumatatire şi moduri de dezintegrare a 660 + izotopi radioactivi.
Descarca pElement 1.3.5

Free Studio 4.4 - Pachet de programe audio/video

Free Studio este un pachet de programe care conține toate uneltele de la DVDVideoSoft pentru a lucra cu fişiere video şi audio DVD!
Cu Free Studio puteţi converti fişiere video şi audio între diferite formate sau pentru iPod, PSP, iPhone, Blackberry si alte dispozitive portabile; arde şi rip DVD-uri şi CD-uri audio; încărcă şi descărcă muzică şi înregistrări video de pe computerul dumneavoastră, iPod, PSP, iPhone şi BlackBerry; efectuează editare de bază la fisiere audio si video.

Toate programele, 23 in total, pot fi descărcate și individual de aici.
Descrierea modului de utilizare a fiecărui program din acest pachet este aici

Pagina web
Descarca Free Studio 4.4

Defraggler 1.18.185 Slim/Portabil - Utilitar gratuit pentru defragmentare

Defraggler este un utilitar gratuit pentru defragmentarea hard discului care ofera posibilitatea de a defragmenta doar fisierele dorite, pentru ca procesul  sa fie mai scurt. Ultima versiune este compatibila cu Windows 7. Alte caracteristici le puteti vedea aici.
Programul are traducere in limba romana.
Un tutorial detaliat, cu imagini pas cu pas, despre cum se defragmenteaza hardul folosind Defraggler gasiti aici.

Descarca Defraggler 1.18.185 Slim
Descarca Defraggler 1.18.185 Portabil

SCREEN2EXE 2.9 - Inregistreaza activitatea de pe ecran

SCREEN2EXE realizează capturi de ecran cu o mare rată de compresie. Un program util în realizarea de prezentări sau videotutoriale. Pe site-ul programului poate fi vizionat un video clip cu prezentarea funcţiilor şi a setărilor necesare.
 -Înregistrează orice schimbare de pe ecran într-un fisier autoexecutabil EXE.
-Înregistrează mişcarile mousului şi clicurile.
-Înregistrare de la microfon.
-Suportă înregistrare parţială.
-Calitate şi compresie foarte bună.

Pagina web
Descarca SCREEN2EXE 2.9

Everest Ultimate Edition 4.6 - Licenta gratuita,promotie noua

Everest Ultimate Edition este unul dintre cele mai bune programe care va  pot oferii informaţii complete despre calculator . Programul oferă informaţii detaliate despre componentele hardware şi software: placa de baza ,procesor , placa video , memorie , hard-disk , bios , procese , retea , dispozitive , periferice de intrare , imprimante , componente USB , componente PCI , sistem de operare , software instalat , securitatea sistemului de operare, benchmark etc.  
Programul are traducere în limba română(clic pe imagine).

Pentru a obtine licenta inrati aici:
http://www.pro.de/aktion/com/everest

Treceti nume, prenume, o adresa de email si dati clic pe "Senden!"

Imediat veti primi un mesaj care contine doua link-uri, dati clic pe primul,  pentru confirmare

In termen de o ora va veni un al doilea mesaj care are inclus codul serial si link-ul pentru descarcare

BurnAware Free 2.4.5 - Program gratuit de scriere discuri CD, DVD, Blu-ray

BurnAwareFree este un program gratuit de scriere discuri CD, DVD, Blu-ray. Este ideal pentru utilizatorii cu  nevoi  de ardere discuri, ca backup (copie de rezerva), crearea de date, audio, muzică în format MP3, discurile DVD-Video şi  imagine de disc. Gratuit, uşor de configurat, acesta vă permite să salvaţi fişierele pe disc rapid şi oferă o interfata flexibila si curata pentru a vă ajuta să finalizati sarcinile de ardere mult mai repede.

 Trăsături
Creati discuri de date, CD boot-abil şi multisesiune / DVD / Blu-ray
Creaţi discuri audio CD si MP3 CD / DVD / Blu-ray
Creaţi DVD-Video
Creaţi şi a înregistrati imagini de disc
Suport pentru toate componentele hardware actuale interfeţele (IDE/SCSI/USB/1394/SATA)
Suporta UDF/ISO9660/Joliet Pod sisteme de fişiere (orice combinatie)
Scrie "On-the-fly"(in zbor)  pentru toate tipurile de imagine
Auto-verificarea dosarelor scrise
Supports CD-Text şi caracterele Unicode
Compatibil cu Windows NT/2000/XP/Vista/7 (32 şi 64 de biţi), nu sunt  necesare drivere

Pagina web 
BurnAware Free 2.4.5

Paint.NET 3.5.5 Beta - Program gratuit pentru editare foto

PaintNET este unul dintre cele mai bune programe gratuite (freeware) pentru editare foto cu caracteristici intuitive şi inovative, interfaţă cu suport pentru layer(straturi), undo nelimitat,efecte speciale, o mare varietate de unelte ajutătoare pentru a realiza modificarea dorită. Dacă eşti începător poţi beneficia de ajutor online de la utilizatorii care cunosc mai bine programul sau să găseşti tutoriale şi plugins.
Paint.NET depinde, de asemenea de Microsoft NET Framework 3.5 SP1, care este instalat automat dacă nu este deja pe sistem.


Descarca Paint.NET 3.5.5 Beta

Ultimate Windows Tweaker 2.1 - Personalizare si optimizare Windows Vista si Windows 7

Ultimate Windows Tweaker este un utilitar gratuit pentru personalizare şi optimizarea Windows 7 şi Windows Vista, pe 32 de biţi şi 64-biţi. Trebuie doar descărcat şi utilizat ca o aplicaţie portabilă pentru a personaliza Windows, pentru a satisface cerinţele personale. Cu schimbări judicioase, se poate face sistemul mai rapid, mai stabil, şi mai sigur, cu doar câteva clicuri de mouse. U.W.Tweaker detectează dacă aveţi Windows 7 sau Windows Vista instalat şi, în consecinţă vă oferă anumite trucuri relevante.



Pagina web
Descarcă Ultimate Windows Tweaker 2.1