Monday, March 1, 2010

Free Studio 4.3.6.78 - Pachet de utilitare pentru lucrul cu fisiere audio/video

Free Studio este un pachet de programe care conține toate uneltele de la DVDVideoSoft pentru a lucra cu fişiere video şi audio DVD!
Cu Free Studio puteţi converti fişiere video şi audio între diferite formate sau pentru iPod, PSP, iPhone, Blackberry si alte dispozitive portabile; arde şi rip DVD-uri şi CD-uri audio; încărcă şi descărcă muzică şi înregistrări video de pe computerul dumneavoastră, iPod, PSP, iPhone şi BlackBerry; efectuează editare de bază la fisiere audio si video.




Toate programele, 23 in total, pot fi descărcate și individual de aici.
Descrierea modului de utilizare a fiecărui program din acest pachet este aici

Pagina web
Descarca Free Studio 4.3.6.78

PicPick 2.2.2 - Captură de ecran şi editor de imagine

PicPick este un program pentru captură de ecran, care include şi un editor de imagine, similar cu Microsoft Paint, cu mai multe instrumente utile, inclusiv selector de culoare, paletă de culori şi altele. PicPick vă permite să captați întregul desktop, ferestrele active, zonele selectate sau fereastra cu un clic pe buton sau prin intermediul tastaturii prin comenzi rapide.

Captura de imagine poate fi încărcată în editorul de imagine intern pentru editare, salvată ca fişier de imagine (JPG, PNG, GIF, BMP), fie încărcat automat la server FTP ( încărcare a imaginii şi copiaţi URL-ul în clipboard).
PicPick -
editor de imagine oferă o varietate de instrumente pentru a adăuga text, forme, umbre, rame si alte efecte la imagini. Alte caracteristici includ suport pentru defilare pe pagină, personalizare hotkeys şi altele.
Are traducere în limba română.

Pagina Web
Descarca PicPick 2.2.2

Wise Registry Cleaner Portabil 5.04

Wise Registry Cleaner este gratuit şi unul din cele mai sigure instrumente de curăţare registri disponibile pe piaţă astăzi. Motorul său de scanare este profund, în condiţii de siguranţă şi rapid.Wise Registry Cleaner scanează registri Windows şi caută informaţiile incorecte sau depăşite din registri. Prin fixarea acestor informaţii depăşite sistemul va potea lucra mai bine şi mai rapid.După ce Wise Registry Cleaner analizează problemele sistemului , puteţi vedea individual, fiecare din probleme şi găsiţi o descriere detaliată. Dacă doriţi, puteţi, de asemenea, corecta automat toate problemele.

Programul are suport in limba romana.

Pagina web
Descarca Wise Registry Cleaner Portabil 5.04

Recuva 1.36.479 Portabil

Recuva este un program gratuit cu ajutorul caruia aveţi posibilitatea de a recupera fisierele pe care le-aţi şters de pe calculator, intenţionat sau accidental , chiar dacă acestea au fost sterse şi din Recycle Bin. De asemenea, aplicaţia poate fi folosită nu numai pentru recuperarea fisierelor şterse de pe hard diskurile computerelor ci şi a datelor de pe carduri de memorie, camere digitale, flash-uri USB. Noua versiunea este compatibilă şi cu Windows Vista, şi oferă suport pentru recuperarea datelor atît de pe hardurile NFTS cît şi de pe FAT32.



Caracteristici:
* Interfata simplă la ultilizare - doar faceţi clic pe "Scan" şi alegeţi fişierele pe care doriţi să le recuperaţi
* Usor de folosit filtrul pentru rezultatele pe baza de nume de fişier / tip
* Windows cu interfaţă simplă, listă de vizualizarea arborescentă
* Poate fi rulat de pe un USB drive
* Restaurează toate tipurile de imagini, documente de birou, imagini, video, muzica, e-mail.
* Suport pentru FAT12, FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5, NTFS + EFS sistemelor de fişiere
* Restaurează fişiere dintr-un suport amovibil (SmartMedia, Secure Digital, MemoryStick, camerele digitale, dischete, Jaz Disks, Sony Memory Sticks, carduri Compact Flash, Smart Media Cards, Secure Digital Cards, etc)
* Restaurează fişiere externe de la ZIP drive, Firewire şi USB hard disk-uri

Pagina web
Descarca Recuva 1.36.479 Portabil