Saturday, February 27, 2010

Debut Video Recording Software 1.48

Debut Video Recording este un video recorder, care vă permite să surprindeţi fişiere video direct  pe PC, folosind o camera web (camera video), sau dispozitiv de captură (de la video).  
Debut poate capta şi înregistra, de asemenea, aproape orice poate fi redat sau afişat pe ecranul computerului, precum şi  înregistrare audio. Programul memorează video pe hard disk in multe alte tipuri de fişiere video. Puteţi capta, de asemenea, un instantaneu (snapshot) de la o înregistrare şi sa il salvaţi ca jpg.

Pagina web
Descarca Debut Video Recording Software 1.48

Trend Micro Internet Security - Gratuit pentru 1 an

Trend Micro Internet Security este o aplicaţie foarte bună din categoria programelor pentru protecţia şi securitatea calculatorului.
Trend Micro Internet Security e un program uşor de instalat şi de folosit,  nu consumă multe resurse de sistem şi nu ocupă mult spaţiu pe hard disk.Are o interfaţă simplă şi intuitivă de pe care orice persoană poate folosi programul fără nici un fel de problemă.
 Caracteristici:
* protecţie antivirus, antispyware, antispam şi antiphishing;
* eliminare de viruşi, viermi, programe periculoase, programe spion etc;
* control parental;
* analiză rapidă şi analiză completă;
* protecţie în timp real;
* program sigur şi eficient;
* interfaţă simplă şi intuitivă;
* suport în diferite limbi;
* actualizare automatică;
* suport instalare/dezinstalare
Pentru a beneficia de aceasta oferta de la Trend Micro si Iomega intrati pe pagina promotionala si in patea dreapta sus aveti link-ul pentru descarcare