Friday, February 12, 2010

Free Studio 4.3.5.77 - Pachet de programe pentru lucrul cu fisiere audio/video

Free Studio este un pachet de programe care conține toate uneltele de la DVDVideoSoft pentru a lucra cu fişiere video şi audio DVD!
Cu Free Studio puteţi converti fişiere video şi audio între diferite formate sau pentru iPod, PSP, iPhone, Blackberry si alte dispozitive portabile; arde şi rip DVD-uri şi CD-uri audio; încărcă şi descărcă muzică şi înregistrări video de pe computerul dumneavoastră, iPod, PSP, iPhone şi BlackBerry; efectuează editare de bază la fisiere audio si video.



Toate programele pot fi descărcate și individual de aici.
Descrierea modului de utilizare a fiecărui program din acest pachet este aici

Pagina web
Descarca Free Studio 4.3.5.77

AbiWord Portabil 2.8.2 - Editor text

AbiWord portabil este o aplicatie care va da posibilitatea să puteţi editati documentele dvs. din mers. Aveţi posibilitatea să puneţi-l pe unitatea flash USB, iPod, unitate Hard Disk portabil sau un CD şi folosiţi-l pe orice calculator, fără a lăsa nici o informaţie cu caracter personal în urmă.
AbiWord este un program gratuit de procesare text similar cu Microsoft Word. Este potrivit pentru o varietate de activităţi de prelucrare cuvinte şi are capacitatea de a citi şi a scrie un număr de tipuri de documente, inclusiv Microsoft Word, Word Perfect, Open Document (pre-instalat), RTF, HTML, Palm şi altele. Acesta include atât de gramatică şi de dame de ortografie, precum şi o serie de alte caracteristici la îndemână, inclusiv îmbinare a corespondenţei . De asemenea, are un sistem de plugin-uri care vă permite să adăugaţi caracteristici cu plugin-uri add-on disponibile

Pagina Web
Descarca  AbiWord  Portabil 2.8.2

VirtualBox 3.1.4 - Ruleaza Windows in Linux si invers

VirtualBox este o aplicație gratuită(open source) care permite rularea unui sistem de operare (Linux) pe un altul (Windows) sau invers.Indiferent dacă rulaţi Linux pe Windows sau Windows pe Linux, alternativa open-source VirtualBox le ajută să coexiste.
Dacă vreţi să ştiţi mai multe detalii despre instalarea si setarea VirtualBox şi instalarea unui sistem de operare pe VirtualBox, puteţi găsi aici.

Pagina web

Glary Utilities Pro -Licenta gratuita in perioada 12-14 Feb. 2010

Glary Utilities Pro este oferit gratuit de"Valentine'sDay"
Timp de trei zile 12-14. 02.2010 sunt oferite in fiecare zi cite 500 de licente : Primul venit, primul servit
Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina promotionala si sa urmati pasi ceruti 
 Glary Utilities Pro – o armă precum un cuţit elveţian în materie de optimizare a sistemelor, potrivit atât pentru începători cât şi pentru utilizatorii experimentaţi. Glary Utilities Pro oferă numeroase intrumente de sistem, puternice şi uşor de folosit, pentru a repara, a accelera şi a proteja computerul dvs.
Vă permite să ştergeţi fişiere de sistem alterate, dar şi regiştrii invalizi sau istoricul accesărilor la internet. Puteţi administra şi şterge suplimentele navigatorului, poate analiza uzura spaţiului discului şi poate găsi fişierele duplicate. Puteţi deasemenea să vizualizaţi şi să administraţi extensiile shell instalate, să criptaţi fişierele pentru acces şi utilizare neautorizată, să împărţiţi fişiere mari într-unele mai mici şi mai uşor de manevrat pentru ca apoi să le reuniţi.
Mai mult, Glary Utilities Pro include opţiuni de optimizare a memoriei, poate să găsească, să repare sau să înlăture scurtăturile Windows alterate, să administreze programe care pornesc o dată cu Windows-ul şi să dezinstaleze programe. Alte caracteristici includ găsirea în siguranţă a fişierelor, un sistem de găsire a directoarelor goale şi multe altele.   
Caracteristicile Glary Utilities Pro:
Monitorizare automată şi periodică;
Optimizează, curăţă şi măreste viteza sistemului Windows;
Vă protejează intimitatea şi securitatea sistemului
Blochează spyware, troiani, adware, etc.;
O interfaţă simplă, rapidă şi prietenoasă
Utilităţi cuprinzătoare pentru a mări viteza computerului dvs.

Pagina veb  
Descarca Glary Utilities Pro 2.19.0.800

Avast Free Antivirus - Actualizare versiunea 5.0.418

Avast FreeAntivirus (Home Edition) este un program antivirus gratuit pentru uz personal/necomercial.
avast! a obţinut premii VB100% în 2002 / 4 Virus Bulletin comentarii comparativă sub Windows.
Noul avast!Free este un pachet antivirus pentru toate sistemele Windows, GRATUIT pentru utilizatori înregistraţi acasă - necomercial.
Actualizările pot fi realizate acum in mod automat și are scanare în timp real/Real Time Shield pentru: File Sistem,Mail,Web, P2P,IM, Network si Behahior


  Avast FreeAntivirus(Home Edition) include următoarele componente:
* On Demand Scanner - cu interfaţă simplă, poţi selecta doar ceea ce vrei să scanezi în ce mod şi apăsaţi pe butonul Play.
* On Access Scanner - rezident de scanare a tuturor fişierelor fi deschisă, citit si scris şi de blocare a comportamentului monitorizarea acţiunilor periculoase de virusuri.
* E-mail scanner se integreaza usor cu clientii de mail şi controaleaza mesajele atit la intrare cit şi laieşire, acesta oferă o analiză euristică a conţinutului de mail pentru a proteja împotriva pericolelor noi.
* Network Shield - scanează traficul pentru conţinutul rău intenţionate -un mic Firewall .
* Rezident  protection pentru programele de chat (de exemplu, MSN Messenger, ICQ) şi programe P2P (de exemplu, Kazaa, DirectConnect).
* Boot Time Scanner - scanează discuri în acelaşi mod şi în acelaşi timp cu Windows CHKDSK (numai in NT/2000/XP).
* Explorer Scanner - click dreapta pe obiectul  dorit vă permite să-l scanaţi.
* Screen Saver Scanner - scanează PC-ul în timpul pauzelor.
* Virus Chest- dosare izolate in siguranta pentru a stoca fisiere infectate, suspecte şi chiar unele fişiere de sistem - pentru a restabili lor.
 
La descărcarea programului veţi avea un demo pentru 60 zile. Va trebui să vă înregistraţi la: http://www.avast.com/eng/home-registration.php gratuit pentru a obţine o cheie de activare prin e-mail.

Pagina web
Descarca Avast Free Antivirus 5.0.418

TeamViewer Portabil 5.0.7904 - Controleaza alt calculator de la distanta

TeamViewer este o aplicatie gratuita, rapida, sigura pentru controlul de la distanţă (remote access/control) al altui calculator. TeamViewer are mai multe module: control la distanta, prezentare, transfer de fisiere, chat şi poate rula chiar dacă calculatorul controlat de la distanţă are instalat un firewall.  
TeamViewer poate fi optimizat în ceea ce priveste alocarea de banda, foloseste o parolă/cheie alocată aleatoriu la fiecare conectare, este bine securizata, o aplicatie care poate fi utilizată cu încredere!

Versiunea 5 vine cu mai multe caracteristici noi printre care si VoIP audio si video.

Aici gasiti un tutorial pas cu pas despre cum sa intri pe alt calculator folosind TeamViewer

Pagina web
Descarca TeamViewer Portabil 5.0.7904

MooSoft’s The Cleaner 2010 - Gratuit azi pe Giveaway of the Day

MooSoft’s The Cleaner  este oferit gratuit pe site-ul Giveaway of the day, pentru descarcare si utilizare nelimitata pîna in 13.02.2010 la ora 10
Termeni si conditii:
- programul este gratuit doar daca îl descarcati si îl instalati pîna la ora limita indicata
- ramâne gratuit pâna la prima reinstalare a sistemului de operare
- nu beneficiati de actualizari(upgrade) sau suport tehnic din partea producatorului
- daca l-ati instalat dupa ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu functioneaza)
- programul se înregistreaza/activeaza gratuit prin internet
- este gratuit doar pentru utilizari personale 

MooSoft’s The Cleaner este o aplicaţie de înaltă performanţă care protejează, previne şi recuperează sistemul computerului dvs. de atacurile programelor maliţioase, inclusiv de: troieni, spyware, adware şi alte programe dăunătoare.
The Cleaner detectează şi înlătură programele maliţioase care sunt deseori omise de programele anti-virus. Vă oferă cea mai rapidă şi minuţioasă scanare de pe piaţă. Va scana computerul în mai puţin de 8 minute, fiind un instrument suplimentar excelent de apărare a computerului dvs. The Cleaner a fost perfecţionat în 12 ani şi este utilizat în peste 130 de ţări.

ATENTIE! Codul serial il gasiti in fisierul readme.txt. 
Dupa instalarea programului deschideti meniul Register pentru activare

 Descarca MooSoft’s The Cleaner (GOTD)