Wednesday, April 21, 2010

PC Wizard 2010.1.94 - Analizare si evaluare a sistemului

PC Wizard este un utilitar puternic conceput special pentru detectarea de hardware, dar de asemenea, realizeaza mai multe analize. Este capabil să identifice o gamă largă de componente ale sistemului şi suporta cele mai noi tehnologii şi standarde. Acest instrument este actualizat periodic (de obicei o dată pe lună), în scopul de a oferi rezultatele cele mai precise.
PC Wizard este, de asemenea, un utilitar conceput pentru analizare si evaluare a sistemului informatic. Se poate face analiza şi se obtin referinţe pentru multe tipuri de hardware, cum ar fi performanţele procesorului,  cache,  RAM,  hard disk , CD / DVD,  removable /FLASH Media, video, compresie MP3.

Pagina web
Descarca PC Wizard 2010.1.94

TeamViewer Portabil 5.0.8232 - Control de la distanţă al altui calculator

TeamViewer este o aplicatie gratuita, rapida, sigura pentru controlul de la distanţă (remote access/control) al altui calculator. TeamViewer are mai multe module: control la distanta, prezentare, transfer de fisiere, chat şi poate rula chiar dacă calculatorul controlat de la distanţă are instalat un firewall.  
TeamViewer poate fi optimizat în ceea ce priveste alocarea de banda, foloseste o parolă/cheie alocată aleatoriu la fiecare conectare, este bine securizata, o aplicatie care poate fi utilizată cu încredere!

Versiunea 5 vine cu mai multe caracteristici noi printre care si VoIP audio si video.

Aici gasiti un tutorial pas cu pas despre cum sa intri pe alt calculator folosind TeamViewer

Pagina web
Descarca TeamViewer Portabil 5.0.8232

Spyware Terminator 2.7.0.260 - Elimina programele spyware în timp real

Spyware Terminator este gratuit, uşor de utilizat şi eficient în eliminarea programelor spyware în timp real, oferind protecţie împotriva programelor spyware, adware, keyloggers, cai troieni, browser hijackers, malware-ului şi a altor ameninţări.

Programul are acum traducere în limba română.
Notă:la instalare se oferă schimbrea pagini de start a browserului şi instalarea unui toolbar(bară de unelte). 
Nu sunt necesare pentru rularea programului!

Pagina web
Descarca Spyware Terminator 2.7.0.260