Tuesday, February 16, 2010

Wondershare Office Recovery - Recupereaza fisiere de birou si PDF.Gratuit pina in 10.04.2010

Wondershare Office Recovery este un software care recuperează fişiere de birou (office) şi fişiere PDF pierdute in urma ştergerii, formatarii, atacuri ale virusilor, precum şi din alte motive. Acesta vă permite să restauraţi fişiere de birou de diferite formate, inclusiv DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, PST, fişiere PDF, etc şi suporta office 97 - 2007.

Oferta expiră la data de 10 aprilie 2010. Pentru a beneficia de ea va inregistrati si descarcati programul  aici

DVDStyler 1.8.0.1- Creaza DVD-uri cu filme

DVDStyler este o platforma pentru realizarea de DVD-uri cu filme. Este un program gratuit distribuit sub licenta GNU General Public License (GPL).
Acesta permite nu numai ardere de fişiere video pe DVD, care poate fi redate practic pe orice player DVD, dar, de asemenea, crearea de conceput în mod individual meniuri DVD. Acesta este Open Source Software şi este complet gratuit.


Caracteristici:
-puteți trage fisierele MPEG direct în program "drag and drop"
-puteți importa o imagine pentru fundal(background)
-puteți creea meniuri NTSC/PAL
-puteți plasa textul și imaginile oriunde pe imaginea meniului
-puteți schimba fontul,culoarea fontului și culoarea de fundal
-puteți creea butoane text
-puteți seta capitole pentru fiecare film

Pagina web
Descarca DVDStyler 1.8.0.1

Privatefirewall 7.0.20.37

Privatefirewall se bazează mai puţin pe caracteristica semnăturilor şi mai mult pe comportamentul malware-ului pe spaţiul de lucru şi are o tehnologie de apărare compusă din mai multe straturi distincte, o tehnologie concepută pentru a bloca sau atenua pagubelor provocate de intruziunea viruşilor şi a  altor atacuri malware-ului. Dincolo de protecţie fără egal, Privatefirewall include următoarele straturi  proactive,  bazate pe tehnologia de apărare: -Application Monitor/Manager
-Registry Monitor
-Process Monitor/Manager
-Email Anomaly Analyzer/Manager
-System Anomaly Analyzer


Privatefirewall, de asemenea, detecteaza malware-ului şi intruziuni bazate pe comportamentele caracteristice neautorizate de utilizare a sistemului. Unele dintre acestea includ:
- Încercările de a accesa un obiect protejat
- Încercările de a iniţia un proces extern
- Încercările de a controla service Windows
- Încercările de a crea o cerere DNS
- Încercările de a iniţia trafic TCP de ieşire


Pagina web
Descărcați Privatefirewall v7.0.20.37

Fresh Download 8.44 - Download manager simplu si rapid

Fresh Download este un download manager simplu de utilizat şi foarte rapid care descărca fişiere de pe Internet, cum ar fi freeware şi shareware, mp3, imagini, fişiere de film, imagine, etc. Acest software este 100% gratuit, fara taxe, fără bannere (care vă fură din laţime de bandă), fără spyware.
Integrare uşoară în Internet Explorer, Mozilla Firebird şi Firefox, Netscape Communicator, Opera, Avant Browser, Crazy Browser, Maxthon / MyIE2, Slim Browser, în orice sistem de operare Windows (95, 98, Me, NT, 2000 şi XP). Pur şi simplu ia orice URL-ul de la aceste populare browsere şi Fresh Download va prelua descărcarea.

Multiple conexiuni download manager. Pentru a obţine cel mai înalt nivel posibil de viteză, acest instrument puternic foloseste 4 conexiuni simultane (de până la 8 conexiuni) pentru acelaşi dosar, în timp ce multe alte programe similare, suportă o singură conexiune de descărcare(download). Pe baza rapoartelor de utilizator, această metodă poate accelera descărcarea de până la 400%

Pagina web
Descarca Fresh Download 8.44

VoxOx 2.0.6.2132 = Voce, video, chat, text, social media, e-mail, fax şi partajare

VoxOx de la TelCentris este singurul serviciu care unifică toate canalele de comunicare de voce, video, chat, text, social media, e-mail, fax şi partajarea de conţinut într-o singură interfaţă intuitivă, oferindu-vă control complet al stilul tau de viata interconectat. VoxOx vă permite să gestionaţi toate conexiunile dumneavoastră şi contacte holistic şi, în acelaşi timp, oferă un serviciu sofisticat global de telefon gratuit sau la opţiuni de costuri reduse. Prin utilizarea VoxOx, puteţi participa cu uşurinţă la aproape fiecare formă electronică, o comunicare la un moment dat, simultan şi în diferite combinaţii. O mai mare usurinta in utilizare, mai ales atunci când accesati mai multe canale, va conduce la o adoptarea tot mai largă a acestor tehnologii.
Toate caracteristicile si o comparatie cu alte servicii de acest gen gasiti aici.

Pagina web
Descarca VoxOx 2.0.6.2132