Tuesday, March 16, 2010

DivX for Windows 8.0

DivX for Windows include DivX Codec, DivX Player, DivX Web Player si Stage6 Content Uploader Utility, precum şi DivX Converter şi DivX Pro Codec 15 zile pentru testare. Toate componentele sunt gratuite şi fara Adware inclus în pachet.
DivX Player reda fiecare video DivX creat vreodată, inclusiv filme în format DivX cumpărate sau închiriate, clipurile DivX, fişiere DivX HD, şi video create cu funcţii avansate, cum ar fi meniurile, subtitrări şi mai mult. În plus, DivX Player acum vă permite să publicaţi videoclipuri direct la Stage6. Desigur, puteţi în continuare, de asemenea, sa ardeti filmele DivX pe disc pentru a le vedea direct pe televizor, cu ajutorul unui dispozitiv DivX certificat.

Pagina web
Descarca DivX for Windows 8.0

PDFZilla 1.2 Standard Edition - Convertor de fisiere PDF. Licenta gratuita

PDFZilla este o simpla aplicatie pentru a ajuta utilizatorii să convertească rapid fişiere PDF editabile în documente MS Word, Rich Text Documents, Plain Text Files, Imagini, HTML Files, Shockwave Flash SWF Files.

Conversie PDF în Word, cu toate datele de text şi grafică.
Conversie PDF  în Rich Text Files. Aveţi posibilitatea să editaţi toate textele şi grafice cu Windows WordPad.
Conversie PDF în fişierele de text simplu. Aveţi posibilitatea să editaţi textul de Notepad.
Conversie PDF în BMP, JPG, GIF sau fisiere TIF.
Conversie PDF în fişiere HTML şi generează în mod automat fişierul index.
Conversie PDF în Shockwave Flash fişierele de animaţie, care pot fi publicate pe site-uri web.
Selecţie pagina: conversie toate paginile, sau pagini parţiale de fişier PDF.
Uşor de folosi. Adauga un fişier PDF > Selectaţi Output File Format > Faceţi clic pe butonul Start Converting.

Codul de licenta este publicat aici si se trece la "Register" ca in imaginea de mai jos.
W134286MN5F1CDA
 
Descarcati PDFZilla 1.2

Free Audio Recorder 6.0.1

Free Audio Recorder este un înregistrator audio gratuit, care poate captura  diferite  sunete în format audio WAV, MP3, WMA si OGG. Utilitarul  de înregistrare audio este capabil să înregistreze de la CD player, microfon, radio de pe internet, casetofon bandă şi alte dispozitive conectate la computer.
Programul are un consum redus de resurse si suporta majoritatea plăcilor de sunet: multi-canal / profesionale / carduri  externe de sunet pe USB. Suporta mai multe plăci de sunet de la acelaşi sistem. Toate evenimentele sunt înregistrate pentru diagnostic viitor. Este compatibil cuWindows Vista  şi funcţionează cu Windows 7.

Pagina web
Descarca Free Audio Recorder 6.0.1

Bywifi Video Streaming Downloader 2.1.3

Bywifi Video Streaming Downloader este un program gratuit pentru descarcare, transcoding şi accelerare streaming video. Se acceptă descărcarea, transcoding şi P2P accelerare video de la toate site-urile Web, cum ar fi YouTube, Dailymotion, Metacafe, MySpace, Yahoo, etc. Lista completă o gasiţi pe site.
Video streaming este de 3-5 ori mai repid cu Bywifi decît fără el. În plus, se poate transcoda înregistrări video în formate pentru mobil, telefoane sau PDA.

Pagina web
Descarca Bywifi Video Streaming Downloader 2.1.3

ZipGenius 6.3.1.2501 - Arhivare/dezarhivare fisiere

ZipGenius este un puternic instrument zip care oferă suport pentru mai mult de 20 de formate de compresie diferite, inclusiv 7zip, ZIP64, UPX şi multe altele. Se acceptă să glisaţi şi să fixaţi, 5 nivele de compresie, complet personalizabil şi cu integrare în Windows Explorer.

Programul de asemenea vine cu un client FTP inclus, care permite să descărcaţi şi să încărcați fişiere direct din cadrul software-ului. Semnătura caracteristică vă permite să vă adăugaţi semnătura şi informaţii de contact pentru orice fişier zip pe care îl creaţi. ZipGenius suportă, de asemenea, crearea de auto-extragere exe, complet personalizat cu lansarea de configurare şi pictograma. ZipGenius de asemenea, vine cu caracteristici suplimentare, cum ar fi encriptare, suport pentru scanner (achiziţionare de imagini şi zip în imagini), copie de rezervă, statistici, export de fişiere, sprijin pentru OpenOffice şi altele. De asemenea, poate interacţiona cu aparate Pocket PC.

Pagina web
Descarca ZipGenius  6.3.1.2501