Sunday, January 17, 2010

Ainvo Registry Defrag 3.2.5.922 Portabil

Ainvo Registry Defrag este conceput în formă de prezentare convenabila, chiar si utilizatori neexperimentati pot accelera computerele lor. Registry Defrag vă permite să defragmentaţi toate secţiunile de registry pe toate sistemele populare, inclusiv noul Windows 7 şi platforme pe 64-biţi. Harta dinamică de defragmentare este utilizat pentru a evalua starea registry-lor. Rezultatele defragmentarii sunt afişate în forma unui raport convenabil şi vizual. Programul este acum mult mai stabil, deoarece procedura de defragmentare este acum pornita de la startup-ul sistemului de operare.

* Defragmentare Registry (eliminarea blocuri corupte şi neutilizate de date), după care computerul va funcţiona mai rapid;
* Defragmentarea vă va permite să evitati erorile din Windows şi va oferi o activitatea stabilă a sistemului de operare;
* Puteti folosi programul, dacă unul dintre următoarele sisteme de operare este instalat pe computer: Windows 7 / 2008 / Vista / 2003 / XP;
* Sisteme de operare pe 64-bit sunt acceptate: Windows 7 / 2008 / Vista / 2003 / XP;
* Programul va salva cu atenţie şi o copie de rezervă a fişierelor registry  înainte de defragmentare.


Atentie!! Dupa descarcare copiati si rulati  AinvoRegistryDefrag Portabil intr-un folder nou, pentru a nu umple locul descarcarii (desktop) cu fisierele extrase.

Pagina web
Descarca Ainvo Registry Defrag 3.2.5.922 Portabil

Re-Enable 2.0 Portabil - Reporneste functii/service blocate

Re-Enable este un instrument care va permite sa reporniti unele functii/service ale sistemului, cum ar fi editarea registrilor(regedit), blocate de un vierme / trojan / malware / virus
Acest utilitar va permite, de asemenea, repornirea Cmd / Taskmgr / System Restore Config / Folder Options config şi Run command .
Versiunea 2.0 vine cu citeva optiuni in plus, vezi imaginea.


Destul de putini viruşi pot dezactiva aceste functii, dar pentru a anula distrugerea virusurilor, cu un  clic optiunile vor fi re-activate.  Acest program are nevoie de .Net Framework v.3.5 SP1

Pagina web
Descarca Re-Enable 2.0 Portabil

Fresh Download 8.42 - Manager pentru download

Fresh Download este un download manager simplu de utilizat şi foarte rapid care descărca fişiere de pe Internet, cum ar fi freeware şi shareware, mp3, imagini, fişiere de film, imagine, etc. Acest software este 100% gratuit, fara taxe, fără bannere (care vă fură din laţime de bandă), fără spyware.
Integrare uşoară în Internet Explorer, Mozilla Firebird şi Firefox, Netscape Communicator, Opera, Avant Browser, Crazy Browser, Maxthon / MyIE2, Slim Browser, în orice sistem de operare Windows (95, 98, Me, NT, 2000 şi XP). Pur şi simplu ia orice URL-ul de la aceste populare browsere şi Fresh Download va prelua descărcarea.

Multiple conexiuni download manager. Pentru a obţine cel mai înalt nivel posibil de viteză, acest instrument puternic foloseste 4 conexiuni simultane (de până la 8 conexiuni) pentru acelaşi dosar, în timp ce multe alte programe similare, suportă o singură conexiune de descărcare(download). Pe baza rapoartelor de utilizator, această metodă poate accelera descărcarea de până la 400%

Pagina web
Descarca Fresh Download 8.42

PC Tools Firewall Plus 6.0.0.88

PC Tools Firewall Plus este un puternic firewall personal gratuit pentru Windows care vă protejeaza calculatorul prin prevenirea utilizatorilor neautorizaţi să aiba acces la computerul dvs. prin Internet sau reţea. Supraveghind aplicaţiile care vă conectează la reţea, Firewall Plus poate opri troienii, backdoors, keyloggers si alte malware de a deteriora computerul dvs. şi vă previne furtul de informatii.

PC Tools Firewall Plus are o tehnologie avansata conceputa special pentru orice utilizator, nu doar pentru experţi. Prevenire puternica împotriva atacurilor şi cautare cunoscuta sunt activate în mod implicit în timp ce utilizatorii experimentaţi pot crea, opţional, pachete avansate de reguli de filtrare proprii, inclusiv suport IPv6, pentru a particulariza apararea in reţea. Tot ce trebuie să faceţi este să instalaţi imediată şi automate de protecţie în curs de desfăşurare.

Pagina web
Descarca PC Tools Firewall Plus 6.0.0.88

Mozilla Firefox 3.6 RC2

Mozilla Firefox este un mic, foarte rapid şi uşor de utilizat browser care oferă multe avantaje faţă de alte browsere web, cum ar fi capacitatea de blocare a ferestrelor de tip pop-up şi navigarea cu file.
Noua versiune a Firefox are un motor mai rapid, este mai stabil şi are inclus un nou motor javascript. Browserul are suport pentru HTML 5, pentru a putea accesa datele offline , grafica imbunatăţită şi redarea multimedia fără plug-ins.


Descarca Mozilla Firefox 3.6 RC2

BackUp Maker Standard Edition 6 - Creaza copii de rezerva

BackUp Maker este soluţia profesională pentru crearea unei copii de rezerva/backup/ a datelor . Uşurinţa în utilizare, precum şi gama de funcţii vă permit să creaţi sarcinile de backup pentru salvarea fişierelor şi folderelor.
Odată ce copia de rezervă a fost configurată aţi putea uita crearea backup cu încredere - BackUp Maker salvează fişierele complet automatizat, în funcţie de intervalul de timp şi setări sau de evenimente de sistem cum ar fi Windows log-on sau log-off.

Un CD / DVD burner integrat vă permite să scrieti copia de rezervă direct pe CD / DVD. În plus BackUp Maker acceptă salvarea pe hard drive-uri interne şi externe (locale şi Area Network), pe orice dispozitive USB, precum şi unităţile zip. Alternativ puteţi folosi suportul FTP pentru a încărca  copia de rezerva pe un server de web, opţional, cu conexiune securizată SSL (FTPS).
BackUp Maker oferă criptare puternică, cu mijloacele AES. Utilizind AES pe 256 de biţi, cu puterea de criptare sunteţi în stare să împiedicati accese străine la copia realizata.

BackUp Maker comprima datele, utilizând bine-cunoscut algoritmul de compresie zip . Deoarece majoritatea programelor ZIP curente suporta pkZIP v4.5 standard, puteţi deschide copia de rezervă cu BackUp Maker, precum şi cu orice alte software compatibile zip.

Pagina web
Deacarca BackUp Maker Standard Edition 6.0

WinUtilities Free Edition 9.37 - Curatare si optimizare sistem

WinUtilities este o colecţie premiată de instrumente pentru a optimizare şi creșterea performanţei sistemului. Această suită conţine utilitare pentru curățat registrii, fişierele temporare de pe discuri, ştergeţi istoricul din aplicaţii și din browser de Internet, memoria cache şi modulele cookie. De asemenea, poate să realizeze defragmentarea disk-ului pentru a îmbunătăţi performanţele computerului şi stabilitate.

Are încorporat Startup Cleaner care vă permite să controlaţi pornirea programelor care se încarcă automat ca ferestre, găsiți fişierele duplicat, repara scurtăturile defecte şi dezinstalează software. Alte caracteristici includ eliminare fișiere text in siguranță, eliminare definitivă din coșul de gunoi, programare sarcini de întreţinere a sistemului şi recuperează fişierele şterse.
Compatibil cu Windows 7, 2000, XP, Vista, 2003 Server. 32/64bit

Pagina web
Descarca WinUtilities Free Edition 9.37

WinUtilities Free Memory Optimizer 6.0 - Curăţa, optimizeaza şi elibereaza memoria

WinUtilities Free Memory Optimizer este un utilitar gratuit pentru a curăţa, optimiza şi elibera memoria computerului. Special conceput pentru aelibera memorie RAM pe sisteme XP, Vista şi Windows 7. Memoria este vitală pentru calculator si de aceea, acest software poate ajuta la creşterea performanţei sistemului. WinUtilities Free Memory Optimizer este un software care vor optimiza automat  memoria pe măsură ce utilizaţi computerul.

Cea mai recentă versiune de WinUtilities Free Memory Optimizer a adăugat suport pentru optimizarea sistemului de memorie numai în timpul de inactivitate. Aceasta minimizează interuperile în timpul utilizării normale de calculator.

Pagina web
Descarca WinUtilities Free Memory Optimizer 6.0